Hoe te kogelgewrichten vervangen

Een auto suspensie wordt bij elkaar gehouden door de kogelgewrichten. Zij zorgen ervoor dat de verbinding tussen het stuur en de voorwielen worden gehandhaafd. Een auto voorwielophanging heeft doorgaans vier kogelgewrichten, twee op elk wiel – een bovenste en een onderste gewricht. Zij hebben behoefte aan vervanging na de auto klaar is ongeveer 80.000 tot 150.000 mijl. Vuil, gebrek aan smeermiddelen en constante slijtage, invloed op deze gewrichten en maken ze niet effectief. Als u vindt dat tour auto besturing instabiel is, of uw auto schudt tijdens het rijden, of je hoort geen lawaai coming out van de voorwielen, kan het een teken dat de kogelgewrichten in de auto aan vervanging toe.

Materialen Verplicht te kogelgewrichten vervangen
U zou de volgende materialen voor uw bal gewrichtsvervangende streven:
Een vetpomp
Een boer
Een augurk vork of rechttrekken stang
KABEL/
Een boor machine
Een momentsleutel
Een hamer

Vervangen van kogelgewrichten
U kunt de werkelijke kogelgewricht vervangingsproces nu beginnen door de volgende eenvoudige stappen:
U moet uw werkplek voor te bereiden en uit te vinden een vlakke, harde en bij voorkeur betonoppervlak om uw auto te parkeren. Zodra dit is gebeurd, steek uw auto aan de voorzijde, met behulp van een krik.
Het zal veel makkelijker om dit te doen als u kunt uw voorwielen uit. Je hebt ook de remmen en vering van uw auto te verwijderen. Wanneer u de remmen te verwijderen, zorgen ervoor dat u ze goed hangen aan een draad en laat ze niet hangen in de lucht.
Als uw auto is voorzien van een McPherson ophanging, zal het slechts een enkele kogelgewricht, de onderste. Zodra u scheiden van de veerpoot, zult u gemakkelijk in staat zijn om het kogelgewricht te openen.
Verwijder de splitpen en draai de kroonmoer, een grote moer aan de onderkant met zijn hoofd op zoek als een kroon. Nogmaals, als je auto is voorzien van een McPherson ophanging, net trek de klembout.
Verwijder vervolgens het kogelgewricht door het losdraaien van de moer. Wees voorzichtig, omdat deze noot is zeer krap en je zal een rechtmaken staaf of een augurk vork om het eruit te krijgen. Omdat je niet hebt verwijderd de kroonmoer, zal het kogelgewricht niet direct naar beneden vallen op je voeten.
Nu met behulp van een boormachine, verwijder zorgvuldig alle de klinknagels rondom de kogel, en langzaam schuif deze naar buiten.
Als je eenmaal hebt de oude gezamenlijke verwijderd, moet u deze vervangen door een nieuwe. Neem de nieuwe kogelgewricht en duw hem op zijn plaats door het fusee gat.
Schroef de kogel op zijn plaats met alle aanbevolen gereedschap of diegenen van de fabrikant met de nieuwe verbinding.
Draai de schroeven met behulp van een koppel, heel hard als het belangrijk is dat de nieuwe fuseekogel niet weg van zijn plaats. Bevestig de nieuwe smeernippel en voeg wat extra vet aan de vergadering, om voldoende glijmiddel te garanderen.
Bevestig de rem en vering componenten die u eerder hebt verwijderd. Zet de wielen weer op, laat je auto en dep jezelf op de rug. Je hebt vervangen uw oude kogelgewricht met een gloednieuwe!

Ball Joint Replacement Cost

Als je het gevoel het zelf te doen, dan is uw basismateriaal kosten zullen aan ongeveer US $ 500 tot US $ 600 voor alle vier de gewrichten. In het geval dat u de moeite te sparen, en om een ​​monteur te gaan, zal uw vervangingswaarde voor alle vier de gewrichten schieten tot ongeveer US $ 800 tot US $ 1100, afhankelijk van uw auto.

Ball Joint Replacement Tips
De volgende zijn enkele bal gewrichtsvervanging tips die u kunt gebruiken om uw voordeel:
Altijd verwijzen naar een service manual bij het vervangen van kogelgewrichten. Houd u aan alle specificaties en procedures die uniek kunnen zijn voor uw voertuig.
Wanneer u de hoorn van het voertuig, is het beter om te vergrendelen het stuur. Dit plaatst het stuur in de beste positie voor u in te vullen uw werk zonder enige belemmering
In het geval van het kogelgewricht wordt gehecht aan de controle-arm, dan moet je de hele controle arm assembly te vervangen bij het vervangen van het kogelgewricht.
Zodra u de kogel vervangen, is het altijd beter om uw auto uitgelijnd door een professional.
Gebruik altijd standaard en bedrijf vervaardigde producten. Probeer niet niet-gestandaardiseerde materiaal verkoop er verschillen zijn in de grootte van onderdelen.

Ik hoop dat dit artikel je geholpen heeft te begrijpen het proces van vervanging van kogelgewrichten. Het vervangen van deze gewrichten is eenvoudig, maar tijdrovend. Dus zorg ervoor dat je voorziet voldoende tijd om te krijgen dit gedaan.

Hoe te Jumper kabels Gebruik
Batterij van de Auto
Hoe maak je een snelheidssensor wijzigen
Auto problemen met oververhitting
Problemen Auto Elektrische problemen
Blower Motor Weerstand
Beste Sedan for the Money
Geen driver Car
Meest betrouwbare auto’s ooit gemaakt
Vermogen Window Regulator Reparatie
Radiator Fluid

Leave a Reply