Hoe te remvloeistof te verversen

Remvloeistof is een hydraulische vloeistof gebruikt in verschillende auto’s en motoren, die een hydraulisch remsysteem gebruikt. Remvloeistof speelt enkele cruciale rol in het onderhoud van voertuigen, de meest prominente waaronder onder meer het houden van het remsysteem corrosie vrij en gesmeerd. Experts raden dat de beste inzet is om remvloeistof van uw auto te vervangen, ten minste een keer, elk jaar en de dure auto reparaties die u zou kunnen hebben om te kiezen voor te vermijden, als je het negeren. Hoewel een aantal autoroutes en motorroutes eigenaren kennen het belang van het veranderen van de remvloeistof regelmatig, ze zijn niet heel goed in staat om erachter te komen hoe ze kunnen gaan over.

Veranderen Brake Fluid van een motorfiets of een Dirt Bike

U kunt verwijzen naar de handleiding van de auto-eigenaar om te bepalen welk type remvloeistof uw motorfiets vereist. Het belangrijkste ding dat u hoeft te doen, is om de klep te vinden op de remklauw en het te verwijderen. Bevestig het bloeden lijn, een klein plastic buis, die een kant beweging van vloeistof vergemakkelijkt, zonder dat lucht of vocht in het systeem, om de stop, en zorg ervoor dat het andere uiteinde in de emmer waar u van plan bent om de gebruikte ophopen omhoog remvloeistof. De volgende stap is om het remvloeistofreservoir losschroeven met de nodige tools. Als u bloeden de voorrem, je klein kopje te vinden op de top van het, en als je bloeden de achterrem, zal je een klein kopje te vinden, net achter de rechter voetsteun. U moet ervoor zorgen dat je geen vocht binnen te laten, wanneer je dit doet.

Druk nu op de bijbehorende remhendel, en de oude olie in sijpelen door het bloeden lijn in de lege container. Je hebt ook een horloge te houden op het vloeistofreservoir, en elke keer het niveau van de vloeistof in het reservoir tot op de bodem, moet je meer remvloeistof toe te voegen. Blijf dit doen, tot je ziet dat de kleur van de vloeistof sijpelt uit het bloeden buis is veranderd van bruin tot de oorspronkelijke kleur van de vloeistof, meestal goud. Vul het hele reservoir met nieuwe remvloeistof, waardoor er slechts ongeveer de helft en inch ruimte, en sluit het reservoir met het reservoir dop.

Veranderen Brake Fluid van een auto?

Werkwijze remvloeistof van een auto vervangen is zeer vergelijkbaar met het proces in motoren. U moet de hulp van een persoon die zal moeten krijgen in de auto en het rempedaal drukt te nemen, terwijl u bezig bent met bloeden de remvloeistof naar buiten. Bevestig het bloeden lijn naar de ontluchter die het verst van de hoofdremcilinder en zet het andere uiteinde in de container waarin u de opgebruikt vloeistof te verzamelen. Zodra de lijn correct is aangesloten, de persoon instrueren in de auto om langzaam op de remmen paddle, zal dit de vloeistof uit te sijpelen uit het bloeden lijn in de container. Wanneer de gehele vloeistof reservoir leeg wordt, vul het met nieuwe remvloeistof en sluit de klep of anders lucht het reservoir in te voeren en leiden tot diverse auto remproblemen. Zodra de openingen zijn beveiligd, kan de persoon in de auto langzaam vrijgeven remmen peddel. Terwijl dit te doen, moet u een controle op het vloeistofniveau in de hoofdremcilinder, en vul het te houden, als het nodig is. Nadat u herhaalde het proces met alle vier de wielen, kunt u alle kleppen en schroeven je hebt los-en vastgedraaid, opnieuw om op de veiliger kant.

Ook al bent u waarschijnlijk kleine verschillen in het proces afhankelijk van het model van het voertuig dat u bezit vinden, zal het basisproces altijd hetzelfde zijn. In eerste instantie zal het enige tijd voor u om te wennen aan de taak te nemen, maar als je eenmaal zijn goed vertrouwd met het, zal auto-onderhoud gemakkelijker en motorfiets of auto problemen kan worden gehouden op de baai.

Piepende remmen
Koplamp Lens Cleaner
Auto Remmen
Wanneer Shocks vervangen
Keyless Entry System voor Auto’s
Hoe kan ik Aluminium Wielen reinigen
Auto stereo installatie-instructies
Car Power Window Repair
Auto Towing
Auto Reparatie Schattingen
Hybride auto-accu

Leave a Reply