Hoe te Struts vervangen

Het veersysteem speelt een belangrijke rol in evenwicht en veiligheid van de auto. Het beïnvloedt de controle en rijeigenschappen. Het ophangsysteem bestaat uit verschillende onderdelen. Schokken en stutten de snelheid van de ophanging, wat belangrijk is voor het houden van de banden in contact met de grond. Dus als je een ruige rit met uw auto te ervaren, kan het tijd om de struts vervangen. Versleten veerpoten zorgt ervoor dat de wielen onnodig stuiteren tijdens reguliere rijden of wanneer u van toepassing remmen. Het wordt aanbevolen door de meeste van de autofabrikanten om je struts vervangen elke 40.000 mijl. Echter, het is altijd beter om ze veranderd worden als ze tekenen van gaan slecht.

Vervangen van Struts op een auto
Het is mogelijk om veerpoten te vervangen op uw eigen. Alles wat je nodig hebt is een aantal fundamentele mechanische vaardigheden en de juiste tools die nodig zijn voor de job. Dit zijn enkele eenvoudige stappen die u zal begeleiden door het hele proces van hoe je struts te veranderen. Neem een ​​kijkje op hen.

Stap 1: Til of uw auto te verhogen van de voorkant met behulp van een krik. Zodra de auto is in de lucht, zet de auto, te ondersteunen met jack stands.

Stap 2: Spuit een indringende vloeistoffen op alle bouten en moeren op de wielen om ze los te maken. Verwijder dan voorzichtig het wiel en plaats blokken onder de controle-arm.

Stap 3: Open de motorkap van de auto en zoek de veerpoot torens, die lijkt op cilinders. In de meeste vergaderingen, worden ze in het bezit van drie kleine boutjes. Draai deze bouten los en verwijder ze. Houd nu de veerpoot assembly als het wordt los en vallen kan.

Stap 4: De struts zijn in handen van drie grote bouten aan de fusee. Verwijder voorzichtig deze bouten om de veerpoot gratis. Zij kunnen worden gehamerd omdat ze zeer strak vast. Nu de strut montage is gratis, trek hem uit de auto en plaats het op de grond.

Stap 5: De grote moer op de top van de strut, die lijkt op een disc, wordt eigenlijk de strut lager. Verwijder deze grote moer met de hulp van een stut veerspanner, en houd de strut staaf met een sleutel, onder het lager. De strut lager en de lente is nu volledig vrij van de oude veerpoot.

Stap 6: Monteer de nieuwe strut door de invoering van de lente erover en het installeren van de strut invloed heeft op de lente. Vervang de grote veerpoot moer volgens de instructies van de fabrikant.

Stap 7: Installeer nu de nieuwe strut voorzichtig terug op de fusee. Vervang alle moeren en bouten en zet ze vast, maar zorg ervoor dat de montage vrij kan bewegen. Je hoeft alleen de achterkant van het verwijderen van de strut montage doen.

Stap 8: De volgende stap is dat zodra de nieuwe strut montage is op zijn plaats, alle onderdelen te onderzoeken en controleer de aanhaalmomenten.

Stap 9: Zet de wielen weer zorgvuldig. Goed Draai alle bouten vast. Nu kunt u lager uw auto en verwijder de krik.

Stap 10: Uw auto is helemaal klaar om de wegen te raken. Maak je klaar voor een soepele lange rit!

U kunt de struts vervangen door een professional, maar de stijlen vervangingskosten die zij aanhalen kan heel zwaar op uw zak. Het zou beter zijn om de klus te klaren jezelf, als je wat geld wilt besparen of als u de ‘doe het zelf’ types!

ABS lampje blijft branden
Beste Oliefilter
Autoruit Reparatie
Auto Luidsprekers Installatie
Hoe te Brake Light vervangen
Hoe maak je een Stuck Car Hood Open
Hoe maak je een Car Battery kopen
Remlichten niet werken
Hoe te Remschijven vervangen
Auto Remmen
Autofabrikanten Lijst

Leave a Reply