Hoe vaak naar Remblokken vervangen

Een auto remstelsel een van de meest kritische systemen moeten periodiek regelmatig worden gecontroleerd. Van de vele onderdelen die deel uitmaken van een remsysteem, remblokken zijn degenen die behoefte hebben aan constante aandacht. Aangezien uw auto remblokken nemen de last van wrijving en warmte wanneer je de auto rempedaal elke keer, zijn ze gebonden aan verslijten na verloop van tijd. Een van de meest voorkomende vragen over remsystemen is ‘Hoe vaak te vervangen remblokken?’. Dat is de vraag die u zult vinden beantwoord in de volgende regels.

Over Remblokken

Voordat we praten over hoe vaak u de remblokken te vervangen, laat het ons weten wat meer over waarom remblokken zijn de voornaamste componenten van schijfremmen. Wanneer u de auto rem te trappen, remblokken drukken tegen de draaiende schijf rotors geïnstalleerd in de remmen om ze te vertragen en uw auto tot stilstand te brengen. Ze worden gebracht in actie door remklauwen, die worden aangedreven door een hydraulisch mechanisme. Wat een remblok effectief doet is dat het de kinetische energie opgewekt door beweging autowiel’s in thermische energie, die het absorbeert omzet, om de auto tot stilstand te brengen. Hoewel er vele soorten van remblokken, variërend van keramiek remblokken tot semi-metalen, asbest en zelfs biologische, alle hebben een beperkte levensduur, waarna ze moeten toegeven aan de aanval van warmte en wrijving. Alle remblokken algemeen uit metalen oppervlakken met een dikke bekleding van weerstandsmateriaal op het oppervlak.

Terwijl asbest was de standaardkeuze voor remblokken materiaal enkele jaren geleden, is het niet meer de voorkeur vanwege de gezondheidsrisico’s die het veroorzaakt. In plaats daarvan worden alternatieve organische materialen of materialen die combinatie kopervezels gebruikt. Remblok ontwerpers moeten een evenwicht tussen levensduur en de prestaties die door een materiaal te bereiken. Er zijn vele factoren die bepalen hoe vaak remblokken vervangt. Deze omvatten het soort materiaal, de intensiteit en frequentie van gebruik, als transmissie type. Laten we eens zien hoe vaak u de remblokken te vervangen in de volgende paragraaf.

Hoe vaak moet Remblokken worden gewijzigd?

In het ideale geval de aanbevolen remblokken vervangen interval is ongeveer 30.000 tot 35.000 mijl van hardlopen. Dit is slechts een ruwe schatting. Veel hangt af van het remblok materiaal en transmissie type. Auto’s met automatische transmissie hebben behoefte aan een vervangen van de remblokken vaker dan voor de handgeschakelde transmissie. Hoe lang gaan remblokken laatste, is volledig afhankelijk van het gebruik.

De beste manier om te bepalen wanneer de remblokken vervangen is om daadwerkelijk te inspecteren de mate van slijtage die ze hebben geleden. Sommige auto’s hebben elektronische sensoren vastgesteld in de remblokken, die een signaal sturen naar een dashboard licht wanneer de remblokken slijten dan een limiet. Over het algemeen, als je remblokken zijn dicht bij het einde van hun levensduur, geven ze je een hoorbaar krijsende signaal, dat te horen is wanneer u op de rem. Als u merkt de inspectie dat uw remblokken zijn uitgedund tot minder dan 1/8 ste van een inch, is het tijd om remblokken te veranderen. Vervangen van de remblokken is de eenvoudigste van de garage banen te ondernemen. De remblokken vervangingswaarde is heel nominale vergelijking met de vervanging van andere auto remdelen.

Terwijl de aanbevolen vervangen van de remblokken interval werd hierboven aangegeven, is de aanbevolen tijdsinterval zullen verschillen afhankelijk van uw model auto, het is de transmissie type, en het type van de gebruikte remblokken. Het is het beste om te bepalen hoe vaak remblokken te vervangen, door daadwerkelijk inspecteren ze op uw eigen. Maak er een deel van uw normale auto-onderhoud schema. Lees de versleten remblokken tekenen en vervang ze zo snel mogelijk.

Vermogen Window Regulator Reparatie
Auto’s
Drum Brake verwijderen
Dynamo Problemen
Gesloten Keys in Car
Car Battery Charger Beoordelingen
Car Battery Charger Instructions
Car Battery Tester
Rem reparatiekosten
Best Car Battery Charger
Snelheidsmeter Cable Replacement

Leave a Reply