Honda Vs Nissan

Een auto koper zou zeker door in de war raken van de enorme keuzes die hij heeft in de auto-markt. Als u denkt over de meest betrouwbare automerken, kunt u overwegen modellen van gerenommeerde bedrijven zoals Honda en Nissan. Beide bedrijven hebben hun eigen set van normen als het gaat om klantenservice, auto de prestaties, brandstofverbruik en de verkeersveiligheid.

Honda is een productie van auto’s reus uit Japan, dat werd opgericht in 1948. Het wordt gezien als een van de meest gerenommeerde merken in de auto-industrie. Het bedrijf produceert ook andere producten, zoals straalmotoren, motorfietsen, generatoren en waterpompen, en buitenboordmotoren. Nissan is een ander Japans bedrijf opgericht in 1933, die auto’s en buitenboordmotoren produceert. De meest populaire auto’s van Honda zijn de Honda Accord en Honda Civic, en SUV’s zoals de Honda CR-V. Overwegende dat Nissan heeft ook een eigen klasse van de beroemde auto’s zoals de Altima, Maxima, en de sportief ogende GT-R.

Sinds de Honda vs Nissan vergelijking niet worden gemaakt door specifieke factoren, zullen we een kijkje nemen op een aantal modellen van beide merken.

Honda Civic vs Nissan Altima

De 2011 Honda Civic variant wordt geleverd met een goede prijs, en een indrukwekkend aantal kilometers ook. Het is opgenomen met een 1,8-liter 16-kleps SOHC i-VTEC 4-cilinder motor die een vermogen van 140 pk levert. De handgeschakelde versnellingsbak variant heeft een kilometerstand van 26 mpg in de stad wegen en 34 MPG op de snelweg, en de automatische transmissie versie geeft 25 city/36 snelweg. Deze Honda auto is een topklasse sedan, met een startprijs van 15.805 dollar.

De 2011 Nissan Altima is een luxe sedan die vijf mensen comfortabele zitplaats. Er zijn twee motorvarianten in dit model, de 2.5 liter 4-cilinder produceert een vermogen van 175 pk en de 3,5 liter V6-motor met een vermogen van 270 pk. De prijs van de Altima begint vanaf 19.910 dollar, en gaat met veranderingen in de varianten. Het brandstofverbruik van deze Nissan auto wordt gemeld tot 23 mpg in de stad en 32 op de snelweg zijn. Lees verder voor een vergelijking tussen de Honda S2000 vs Nissan 350Z.

Honda s2000 vs Nissan 350Z

De Honda S2000 is een auto geproduceerd 2000-2009 die kwam in twee varianten. De F20C model had een 1997 cc motor die een vermogen van 237 pk had en de F22C1 had een 2157 cc motor met een vermogen van 237 pk. De kilometerstand van deze roadster was 18 MPG in de stad en 24 MPG op de snelwegen. De prijs voor het basismodel was ongeveer 34.995 dollar. De s2000 heeft vele onderscheidingen ontvangen van gerenommeerde auto-publicaties; zoals ‘Premium Sports Car’, ‘Best Betaalbare Sports Car’, ‘Consumenten Most Wanted’ en ‘Best 10 Auto’s van het decennium’.

Nissan 350Z was ook een sportwagen en kwam in zowel de roadster en coupe versie. Het werd gelanceerd in 2002 en de productie stopte in 2009, waarna de 370Z werd ge├»ntroduceerd in de plaats. De nieuwste versie heeft een 3,5 liter V6 motor, die gaf een vermogen van 306 pk. De kilometerstand werd verondersteld tot 19/26 mpg op de stad en de snelweg wegen zijn. Dit is een van de meest bekende sportwagens voor het driften en racen. Het houdt ook zijn naam eer aan vele prijzen, zoals de ‘2003 Noord-Amerikaanse Auto van het Jaar ‘,’ Japanse Performance Car 2007 ‘,’ Most Significant voertuig van het Jaar ‘,’ Internationale Auto van het Jaar ‘,’ Canadese Auto van het Jaar 2003 ‘,’ De tien mooiste auto’s van het decennium ‘, en ga zo maar door.

Omdat hybride technologie heeft een belangrijke invloed op het aantal kilometers van de auto, hybride auto’s van beide merken hebben verschillende prijskaartjes en specificaties. Als u denkt over Honda vs Nissan auto’s, je zal eerst moeten beslissen over de begroting, type auto, en ook het gebruik.

Hoe wordt olie Leak Fix
Hoe lang moet remblokken Laatst
Beste RWD auto’s
Cool Car Accessoires
Alloy Vs. Steel Wheels
Hoe maak je een lederen Car Seat Reparatie
Hoe te Jumper kabels Gebruik
Veiligste auto’s
Hoe te kogelgewrichten vervangen
Symptomen van een slechte starter
Slijtage-indicator

Leave a Reply