Honda vs Toyota

Als het gaat om de beste auto merken, Japanse bedrijven zeker komen in beeld. Twee van de meest populaire Japanse automerken zijn Honda en Toyota. Beide merken zijn twee van de zwaarste concurrenten in de auto-industrie. Echter, als het gaat om betrouwbaarheid, kwaliteit en prestaties; auto’s die door zowel zijn sterk begunstigd. In een Honda en Toyota vergelijking, kan niet worden geconcludeerd dat de ene beter is dan de andere, aangezien elk van hen hebben hun marktaandeel en goodwill.

Honda Motor Company, Ltd, opgericht in 1948, is in de productie van auto’s, motorfietsen, robotica, ATV’s, buitenboordmotoren en zelfs jets. Toyota Motor Corporation, opgericht in 1937, is vooral in de automobielindustrie, en robotica en financiële diensten. In auto’s, beide merken hebben hun line-up van auto’s, SUV’s, crossovers, en pick-up trucks.

Honda vs Toyota

Hybriden – Inzicht en Prius
Als we een eerste blik op deze modellen, beiden hebben een soortgelijk orgaan lay-out. De 2011 Honda Insight is voorzien van een 1339 cc in-lijn 4-cilinder motor, die een totaal vermogen van 98 pk geeft. Het vermogen van de elektromotor wordt getoond een vermogen van 13 pk produceren. Op een brandstoftank van 10,6 liter, wordt de kilometerstand beschouwd tot 40 MPG op de weg, en 43 MPG op de snelweg zijn. Het bedrijf is het aanbieden van dit model voor een startprijs van $ 18.200.

Komt naar de 2011 Toyota Prius, het heeft een brandstoftank van 11,9 liter, en een rendement van 51 mpg in de stad en 48 MPG op de snelweg. De prijs wordt geschat op starten vanaf 23.050 dollar. Het is uitgerust met een 1,8 liter VVT-i motor die 98 pk, en een batterij produceert een vermogen van 36 pk, wat resulteert in een totaal vermogen van 134 pk geeft. Laten we nu onze aandacht naar de minivans, Honda’s Odyssey en Toyota’s Sienna.

Bestelwagens – Odyssey en Sienna
De LX-model van de 2011 Honda Odyssey sport een 3471 cc V6-motor, die een vermogen van 248 pk. Het heeft 5-traps automatische transmissie als een standaard, met een trekvermogen van 3500 pond. De Odyssey heeft een brandstoftank van 21 liter, en een brandstofverbruik van 18/27 MPG op stad / snelweg. Zeven passagiers kan gemakkelijk zitten in dit voertuig. Dit busje is beschikbaar tegen een startprijs van 27.800 dollar in een Honda auto showroom.

De basis variant van de 2011 Toyota Sienna is beschikbaar vanaf 24.560 dollar. Het wordt geleverd met een 187 pk 2.7 liter 4-cilinder motor, en een 6-traps automatische transmissie. Merk op dat de sleep-en passagierscapaciteit van de Sienna is hetzelfde als de Honda Odyssey. Het heeft een brandstoftank van 20 liter, en een brandstof rendement van 19 mpg in de stad en 24 MPG op de snelweg. Lees verder voor een korte vergelijking tussen de 2011 Accord en 2011 Camry.

Sedans – Accord en Camry
Zowel de Accord en Camry worden verondersteld om de best verkochte auto’s aller tijden. De LX-variant van de Accord sport een 2,4 liter in-lijn 4-cilinder motor en 177 pk. Dit model heeft een 5-versnellingsbak. Het heeft een brandstoftank van 18,5 liter capaciteit, heeft kilometers schattingen komen op 23/33 MPG op stad en de snelweg. Anderzijds, de Toyota Camry heeft een 2,5 liter 4-cilinder die 169 pk vermogen genereert. Er is een 6-speed handgeschakelde transmissie systeem op de basis Camry model. Het heeft een brandstoftank van 18,5 liter. De kilometerstand van deze auto is naar verluidt 22 MPG op de weg, en 33 MPG op de snelweg zijn. De basisprijs is een betaalbare 19.820 dollar.

Om een ​​idee te krijgen van welke auto past bij uw behoeften rijden best te krijgen, wordt voorgesteld om een ​​proefrit van de respectievelijke voertuigen. Honda Civic en Toyota Corolla zijn ook een aantal andere goede modellen, die over het algemeen de potentiële autokopers in gaan voor.

Laat Autostoeltjes verlopen
Contactschakelaar Problemen
Schuifdak Vs. Moonroof
Veiligste auto’s
Vervangen van de remblokken Kosten
Auto Levensduur batterij
Band Ratings: Snelheid Waardering en Load Index
Remlichten niet werken
American Cars Vs buitenlandse auto’s
Tire Alignment Kosten
Auto Brake Problemen

Leave a Reply