Hybride auto-accu

Als u zich zorgen maakt over de stijgende brandstofprijzen en milieu-vervuiling door auto’s, de beste optie is het gebruik van hybride auto’s. Dit zijn voertuigen die de kracht van de verbrandingsmotor en energie van de accu te lopen. De accu draagt ​​stroom van de aandrijving van beweging van de wagen, waardoor minder gebruik van benzine door de motor. Voor een soepele en lange werking van deze milieuvriendelijke voertuigen, moeten de batterijen worden gehandhaafd.

Soorten

Typisch, worden nikkel-metaal-hydride accu’s, ook wel bekend als NiMH-batterijen, geïnstalleerd in hybride voertuigen. Ze werken zeer goed in het leveren van voldoende vermogen om de auto, met een vermogen van vier tot vijf mijl per kilowattuur. Lithium-ion batterijen, ook wel aangeduid als Li-ion batterijen, zijn waarschijnlijk de beste oplossing voor hybride auto’s. De batterijen op te slaan voldoende vermogen om de auto lopen voor ongeveer 25 mijl op slechts elektrische energie. Een van de manieren waarop hybride auto batterijen raken opgeladen is een methode die bekend staat als regeneratief remmen. Wanneer de remmen worden toegepast in conventionele benzine-auto’s, is een bepaalde hoeveelheid energie verloren. Maar in het geval van hybride voertuigen, wanneer remmen worden verpompt, wordt energie overgedragen aan de batterij, die anders verloren gaat.

Leven

Fabrikanten beweren dat de levensduur van de batterij te zijn van 8-10 jaar of 80.000 tot 100.000 mijl, maar kan zelfs passeren deze limiet. Indien gebruikt met goed onderhoud, kan hybride accu van de auto levensverwachting veel verder gaan dan wat de fabrikanten beweren. Sommige auto-eigenaren zeggen dat de gemiddelde levensduur van de batterij verlengd van ongeveer 150.000 tot 200.000. Als de batterij wordt gebruikt in de tijd, kan hun vermogen om lading vast te houden verslechteren.

Kosten

Een negatief ding over batterijen voor deze auto’s is hun kostprijs die zelfs kan oplopen tot een paar duizend dollar. Bedrijven die extra batterij garanties is een goed alternatief om de kosten van vervanging van de batterij verminderen. De kosten van batterijen voor hybriden kunnen variëren van $ 3000 tot $ 6000. Als u denkt aan het verminderen van de kosten, een goede optie is om te gaan voor accu’s van out-of-service auto’s. Op deze manier kunt u de aanschaf kwaliteit accu’s tegen een zeer gereduceerde prijs.

Recycling

Recycling moet worden gedaan als het bijna naderde de vervaldatum. Wilt u de oude batterij recyclen, moet u een dealer die oude batterijen accepteert vinden. Doorgaans zijn er een aantal auto-bedrijven die klaar zijn om dealers leveren oude batterijen worden gerecycled betalen. Bedrijven kunnen betalen rond de $ 200 voor elke oude batterij stuk te worden gerecycled. Verwijder de batterij zelf en gooi het in de vuilnisbak. De batterij kan bevatten schadelijke inhoud die als verontreinigingen in het milieu. Zelfs als ze dood zijn auto-accu’s, kunnen zij een bepaalde hoeveelheid kracht die kan worden vrijgegeven als de batterij onjuist wordt behandeld.

Er is veel onderzoek gaande is met hybride auto accu’s ten behoeve van het bedenken van betere alternatieven voor het verstrekken van kracht om deze voertuigen. Als u meer informatie wilt, wordt voorgesteld dat u de dichtstbijzijnde autodealer in uw plaats contact op te nemen.

Autostoeltjes
Keyless voor programmeren op afstand
Car Window Replacement Cost
Kleine auto’s 2012
Spray Painting
Tire Alignment Kosten
Anti-lock Brake Problemen
Vervangen van de remblokken Kosten
Muffler Reparatie Kosten
Diagnose Car Problems
Heater Core Instructies voor vervanging

Leave a Reply