Keyless Entry System voor Auto’s

Aangezien de technologie geïmplementeerd in auto’s evolueert van dag tot dag, zijn veel handige en luxe eigenschappen worden standaard meegeleverd opties. Een van deze gunstige eigenschap gevonden in auto’s die vandaag de dag is het keyless entry-systeem. Deze luxe systeem is veel meer nu ontwikkeld dan het was enkele jaren geleden.

Zoals de naam al portretteert, dit is een technologie die het mogelijk maakt de bestuurder in de auto te krijgen zonder een sleutel. Het werd eerst gebruikt in de jaren 1980, met de instelling die een toetsenbord gelegen op het handvat van de deur. De chauffeur moest gewoon sleutel in een voorgeprogrammeerde toegangscode tot de deuren worden ontgrendeld. Dit systeem werd in het algemeen gebruikt door General Motors auto modellen zoals Buick Regal en Oldsmobile Cutlass Supreme. Echter, tegenwoordig worden deze op grote schaal gebruikt als een standaard luxe auto functie.

Remote Keyless Entry-systeem voor auto’s
Meestal kan een opstelling van remote keyless toegang bestaat uit een Remote Keyless Entry (RKE) evenals een Remote Keyless Ignition (RKI) systeem. RKE heeft betrekking op het vergrendelen of ontgrendelen van autodeuren op afstand, zonder het gebruik van een werkelijke sleutel. Het kan zelfs op afstand betrekking op het starten zonder in de auto en het draaien van het contact met de metalen sleutel die bekend staat als remote keyless ontsteking. Deze systemen kunnen bestaan ​​uit slechts een elektronische sleutel fob, of de conventionele metalen sleutel met een elektronische sleutel handvat.

De werking van remote keyless entry systemen wordt uitgevoerd met behulp van radiogolven op bepaalde frequentie. In deze systemen is het frequentiebereik in Noord-Amerika 315 MHz, terwijl deze in Europa 433,92 MHz. Er zijn knoppen op de sleutelhanger of sleutel handvat, zoals voor het vergrendelen en ontgrendelen van deuren, het openen van de kofferbak of achterklep, die ramen en dak, activeren of deactiveren auto alarm, en zelfs het starten van de ontsteking op afstand. Wanneer u de afstandsbediening Keyless drive-systeem, de auto zal ofwel geeft over de actie met behulp van specifieke geluiden, knipperende alle indicatoren in een keer, of andere aanwijzingen.

Het bereik van de operatie varieert van productie tot fabrikant. Bijvoorbeeld, Ford zet normaal gesproken een bereik van 20 m voor Europa en Noord-Amerika, terwijl 5 m voor landen beperken overgedragen vermogen. De laatste in deze technologie staat bekend als het systeem van de ‘Advanced Key’. In dit systeem hoeft de bestuurder knoppen op de sleutelhanger of elektronische sleutel handgreep voor het bedienen van de deuren of ontsteking. Plaats, het systeem in de auto automatisch detecteert als de elektronische sleutel die door de bestuurder nadert en de juiste actie uitgevoerd.

Gebruik van Remote Keyless Entry Systems
Er zijn vele voordelen van een dergelijk systeem in voertuigen. Omdat het helpt bij het op afstand ontgrendelen van deuren, is het misschien handig als u naar buiten komen uit de winkel met veel dingen in beide handen. De motor start en de deur op afstand bediening kan u ook helpen in de auto zo snel mogelijk als je merkt elke bedreiging als zijnde buiten het voertuig. Het is ook een voordeel in extreme warme of koude temperaturen. Bij koude temperaturen, kunt u de motor blijven voor enkele minuten voordat u daadwerkelijk krijgen van inch Dit zal helpen de motor warm en zelfs de verwarming. In warme temperaturen, kunt u beginnen met de motor en laat de airco koelen van de binnenkant voordat u het krijgen van inch

Als het gaat om het kopen afgelegen keyless entry-systeem voor auto’s, prijzen verschillen van merk tot merk en ook het type pakket en functies die worden aangeboden. Voor de installatie kunt u contact opnemen met de lokale auto-accessoires winkel, waar je kunt krijgen het beste systeem geschikt is voor uw behoeften.

Master Cylinder Repair
Rem reparatiekosten
Brake Fluid Flush
Gesmede Wielen Vs. Gegoten wielen
Hoe maak je een Starter Solenoid Test
Wat is de snelste auto ter wereld
Symptomen van een slechte starter
Auto Onderhoud Checklist
Drum Brake verwijderen
Bugatti Vs. McLaren
Symptomen van een Bad Throttle Position Sensor

Leave a Reply