Keyless voor programmeren op afstand

Een afgelegen keyless systeem is een systeem vervaardigd door AB Makkar, een werktuigbouwkundig ingenieur om op afstand toe te staan ​​of de toegang tot alles, variërend van land, gebouw, auto’s, etc. Vaak gebruikt in auto’s te ontkennen, dit systeem werkt door het uitvoeren van alle basisfuncties van een typisch autosleutel zonder enig fysiek contact met de auto, zoals het vergrendelen / ontgrendelen van de macht deursloten op afstand, zelfs als je een paar meter weg of in een gebouw, of het draaien aan / uit interieur verlichting, enz. Voordat we naar handzender programmering, laten we eerst proberen te begrijpen hoe een afgelegen keyless systeem werkt.

Hoe werkt een Remote Keyless System Work?

De functies van een afgelegen keyless systeem zijn voornamelijk aanwezig zijn op een sleutelhanger of ingebouwd in de contactsleutel handvat. De knoppen op de fob worden gebruikt voor het vergrendelen en ontgrendelen van de deuren, of voor het ondersteunen andere auto hulpprogramma’s zoals het openen / sluiten van de achterklep, ramen, etc. Het systeem werkt door het uitzenden van radiogolven op een bepaalde frequentie, die varieert afhankelijk van het land het wordt gebruikt in Bijvoorbeeld, de meeste afgelegen keyless systemen in Noord-Amerika en Japan werken op 315 MHz frequentie, terwijl in Europa deze systemen werken op 433,92 Mhz frequentie. Echter, tegenwoordig vooraf afgelegen keyless systemen maken gebruik van encryptie om de auto dieven te houden van het onderscheppen en spoofing het signaal. Om aan te geven of de auto wordt vergrendeld of ontgrendeld zijn er een aantal discrete set-up van knipperende voertuig lampen of onderscheidende geluiden anders dan de hoorn of soms hoorn zelf die piept twee keer om aan te geven dat de auto ontgrendeld is, en kwettert een keer om aan te geven dat de auto schrijf toegang geblokkeerd.

Hoe te Keyless Entry afstandsbediening te programmeren?

De sleutelhanger geeft een bepaalde radiofrequentie met een toegewezen, afzonderlijke digitale identificatiecode die wordt gekenmerkt door de auto computer. Vandaar handzender programmeren is niets anders dan het programmeren van de auto computer, niet de fob zelf. Echter, hier zijn keyless entry programmeren op afstand instructies op te volgen:
Neem alle afstandsbedieningen of sleutelhangers van het voertuig bij de hand en zorg ervoor dat alle deuren, ramen, enz. zijn gesloten tijdens de programmering.
Hoewel hebt u slechts een afstandsbediening om de programmeermodus te gaan, moeten alle afstandsbedieningen worden geprogrammeerd op hetzelfde moment.
Ga in de auto en draai de sleutel om ‘on’ positie, zodat het dashboard lichten aan en dan, binnen 5 seconden op de vergrendelknop van de afstandsbediening voor een seconde of zo en dan de knop los.
Draai de sleutel naar de “uit” positie en herhaal de bovenstaande stap minstens 3 – 4 keer, binnen 5 seconden na de vorige stap.
Wanneer u de sleutel naar positie ‘on’ voor de vierde keer, de vergrendelingsknop drukt op de afstandsbediening, zal de sluizen een fiets geluid, maar zal unlock op dit punt. Nu uw systeem zich in de programmeermode en ervoor te zorgen dat u niet de sleutel ‘uit’ stand.
Na het invoeren van de programmeermodus, druk binnen 5 seconden de vergrendelknop van de afstandsbediening voor een tweede of zo en laat dan los. De stap moet binnen 10 seconden en wanneer een knop wordt ingedrukt, wordt de sluis moet terugkeren in het herhalen van sequenties.
Tot slot zet de ontsteking volledig, verwijder de sleutel, stap uit de auto en sloot de deur. De handzender is nu geprogrammeerd en zou moeten werken.

Vandaar, keyless afstandsbediening kunt u uw auto te betreden zonder te rommelen met de sleutel die is niet alleen handig, maar ook belangrijk vanuit een auto het oogpunt van veiligheid.

Piepende remmen
Beste Sedan for the Money
Oorzaken van piepend geluid tijdens het rijden
Problemen met een kilometerteller
Hoe wordt olie Leak Fix
Blower Motor Weerstand
Car Repair
Auto Oververhitting Oorzaken
Reiniging Batterij Corrosie
Band Ratings: Snelheid Waardering en Load Index
Vliegende auto’s

Leave a Reply