Kilometerteller Reparatie

Repareren van een kilometerteller is veel makkelijker dan het klinkt, en het is een zeer haalbare optie in plaats van beschietingen uit een flinke hoeveelheid geld om een ​​defecte kilometerteller vervangen. Dit is een taak die een maximum van ongeveer 2 uur, en iedereen zal met een elementaire kennis over auto’s kunnen deze job uit te voeren.

De meeste mensen meteen haasten om een ​​auto reparatiewerkplaats als ze worden geconfronteerd met kilometerteller problemen, en hoewel dit garandeert een efficiënte remedie, het zou veel voordeliger om zich uitsluitend met de reparatie thuis. Met de hulp van een aantal basis gereedschappen kan men deze taak te volbrengen, en hebben een kilometerteller die is zo goed als nieuw. Kosten van herstel van een kilometerteller kan lopen zo hoog als $ 200 – $ 500 als u een bezoek aan een monteur, en je moet een beslissing te nemen over de vraag of dit de juiste optie voor u is of niet.

De kilometerteller is aanwezig in de meter bekend als de snelheidsmeter, en heeft tijdens de reparatie moet je heel voorzichtig zijn over het vermijden van mogelijke schade aan de snelheidsmeter. De kilometerteller helpt auto’s klok vaststelling van het bedrag van de mijlen die zijn gedekt, en is een zeer essentieel onderdeel uit van alle auto-onderdelen. Als u repareren, dan moet je weten dat je niet kunt de kilometerstand die al is geklokt door uw voertuig te wissen.

Hoe kan ik een kilometerteller herstellen?
De belangrijkste reden voor uw kilometerteller storing kan alleen zijn dat de delen die de kilometerteller hebben versleten. Dit is iets dat optreedt na een langdurige periode van gebruik van het voertuig, en sommige delen effectief kan worden gerepareerd, terwijl sommige misschien wel aan vervanging toe. Met het oog op het uitvoeren van de reparatie, moet u een complete schroevendraaier set (platte schroevendraaier en een kruiskopschroevendraaier) en een vervangende kilometerteller planetaire tandwielkast die specifiek is voor uw auto.

Het eerste ding dat u hoeft te doen is koppelt u de negatieve kabel van de accu van de auto, voor je eigen veiligheid.
Nu moet u de pakking die langs de rand van uw snelheidsmeter los te wrikken uit de buurt van het dashboard en verwijder het. Dit kan worden gedaan met behulp van een platte schroevendraaier.
Nu moet u het hele meter voorzichtig, zonder los te koppelen van een van de draden achter.
Vervolgens noteren welke draden zijn aangesloten waar en onthouden dat. Ga nu Koppel de draden.
Verwijder de schroeven van achter de meter uit en verwijder het uit de casting.
U ziet nu het bericht dat wordt gebruikt om de dagteller te bedienen, en je moet voorzichtig eruit trekken.
Nu moet je de naald van de snelheidsmeter voorzichtig te verwijderen zonder deze te beschadigen. Deze naald is erg kwetsbaar dus je moet uiterst voorzichtig zijn.
Nu moet u de schroeven die zich aan de voorzijde van de snelheidsmeter te verwijderen, en vervolgens naar de motor behuizing van de kilometerteller van trek door te gaan.
Observeer hoe de kilometerteller planetaire tandwielkast is bevestigd en dan is er plaats de nieuwe versnelling. Doe het tegenovergestelde van al de bovenstaande stappen om de snelheidsmeter weer op zijn plaats zet.

Deze procedure van de kilometerteller het oplossen van problemen klinkt misschien een beetje moeilijk en ingewikkeld, maar als je eenmaal de slag te gaan zul je al snel merken dat het zeer eenvoudig te repareren / vervangen de kilometerteller. De kosten van de nieuwe kilometerteller planetaire tandwielkast bedraagt ​​niet meer dan $ 25 en dat is een veel betere optie dan het naderen van een dure monteur winkel.

Als je voorzichtig genoeg zijn (voor de onderdelen binnen de snelheidsmeter zijn uiterst kwetsbaar) u zal worden geconfronteerd geen problemen of complicaties tijdens de uitvoering van de reparatie. De hoeveelheid geld die je bespaart door het verrichten van deze werk zelf is geen klein bedrag, en daarom, dit is iets dat je moet echt overwegen.

Car Stereo verwijderen
Symptomen van een Bad Fuel Pump
Schuifdak Vs. Moonroof
Auto Veiligheid Ratings
Radiator Fluid
Blower Motor Weerstand
Hoe een Dynamo controleren
Car Alarm Problemen
Autostoeltjes
Snelste Street Legal auto ter wereld
Auto stereo installatie-instructies

Leave a Reply