Klikkend geluid bij het starten van een auto

Een auto kan een aantal rare geluiden iedere keer als er iets mis is in zijn binnenste. Een dergelijke geluid is de snelle klikkend geluid wanneer startende auto, die meestal van de motor niet meer start. Expert monteurs zijn zo gewend aan de diagnose van auto problemen, dat ze de fouten te vinden door gewoon te luisteren naar een auto. Hoewel uw oren kan niet worden afgestemd op uw auto kwalen te diagnosticeren, zoals vakkundige monteurs, met een beetje hulp kun je ook leren. De klikkend geluid wanneer het proberen om een ​​auto, gevolgd door de motor te gaan doden en auto niet starten te beginnen is een veel voorkomend probleem.

Auto Ontsteking Basics
Voor de auto starten, de motor moet worden aangezwengeld door de startmotor. Stroom wordt voorzien via de startmotor de accu verbonden met het startcircuit. De juiste mengsel van brandstof en lucht worden toegevoerd aan de motor op de juiste compressie toegepast door de zuiger, samen met een sterke vonk, dat verbranding van brandstof begint. De meest vitale link is de werking van de startmotor zonder welke auto start is onmogelijk.

Oorzaken
Zeuren, krijsend, rammelende, slijpen, zijn kraken, piepen en te klikken op slechts enkele van de geluiden van auto’s die met behoefte aan reparatie! Dit zijn signalen van auto’s die wijzen op een dringende behoefte aan garage zo snel mogelijk. Laten we eens zien wat er zou kunnen het vervelende geluid veroorzaken.

Starter Motor Problemen
Het directe probleem dat de klikken, met de auto niet starten, kan leiden tot een dode startmotor. Of de motor wordt afgebroken of niet in staat is om in actie, door gebrek aan juiste spanning of defecte triggermechanisme. De oplossing is om het te krijgen controleren en zo snel mogelijk repareren.

Car Battery Terminal Corrosie
Klikgeluid en het onvermogen om te beginnen kan worden toegeschreven aan onvoldoende vermogen wordt toegevoerd aan starter van de auto motor vanwege accuklem corrosie. Open de motorkap en controleer de accu van de auto. Als je ziet, blauwe, groene aanslag op de terminals, dan is dat precies het probleem dat wordt veroorzaakt door de ‘nee starter’ situatie. Verkrijg de terminal schoongemaakt om een ​​goede voeding van de accu van de auto te herstellen.

Dead Car Battery
De belangrijkste reden is een dode accu van de auto. Er zijn vele redenen om een ​​accu leeg is. Een laag vloeistoffen batterij en de andere is het feit dat de alternator patstellen autobatterij. Je moet om te controleren op beide. Bewapen jezelf met een voltmeter en de batterij controleren uitgangsspanning. Controleer ook de dynamo functioneren. Probeer de auto te starten en krijg het bewegen tot het repair center springen.

Solenoid Problemen
Een ander probleem dat kan leiden tot de situatie van een ‘no start’ is een probleem met een solenoïde die schakelt de startmotor. Als die defect is, dan gewoon laten vervangen.

Regelmatig accu van de auto onderhoud en check-up van de dynamo, maar ook auto-ontsteking, een keer per jaar, zal ervoor zorgen dat u geen auto te maken startproblemen.

Remblokken vervangen
Hoe te Jumper kabels Gebruik
Gemeenschappelijke Car Problems
Car Alarm Problemen
DVD-speler Reviews
Auto Geluiden en wat ze betekenen
Goedkope RWD auto’s
Remote Car Starter Installation
mp3
Car Audio Installatie Gids
Spray Painting

Leave a Reply