Koplamp Lens Cleaner

In het begin, laat me je een vraag stellen. Hoe moeilijk zou het zijn voor u om te rijden met een bewolkte koplamp lens in de nacht? Nou, ik ben er zeker van, of u nu een expert of een beginner, zal uw antwoord zijn “zeer moeilijk”! Maar, waarom geconfronteerd met deze problemen? Waarom niet het reinigen van de koplamp lens en vervolgens veilig te rijden? Oke … genoeg vragen nu. We zullen evolueren naar de focus van onze discussie. Koplamplens zijn het meest kwetsbaar auto-onderdelen, in de richting van mist, stof en andere weer componenten. Zo’n mistig of bewolkt koplamp lens niet alleen van invloed op de algehele look van de auto, maar ook maakt het rijden moeilijk. De oplossing voor dit probleem is eenvoudig en het schoonmaken koplamplens. De procedure is eenvoudig en neemt niet veel tijd. Je moet ook niet een expert voor het doen van deze taak. Hier is de procedure om een ​​mistige koplamp lens schoon te maken met een commerciële koplamp lens cleaner en ook homemadeone.

Schoonmaken van een Koplamp Lens met een commerciële Koplamp Lens Cleaner

Reinigen van de koplamp lens te verwijderen zijn mistig uiterlijk en bieden u een schoon en helder licht. Hoewel, het schoonmaken van de koplamp lens nodig is, de procedure is zeer kort en zeer eenvoudig! U heeft een boormachine, schone doek stukken, een goede kwaliteit-reiniger en water verdringer. Hier is hoe te reinigen mistig koplamp lens.

Bereid een klein gat aan het onderste gedeelte van de lens, met behulp van boormachine. Dit zal helpen bij het vrijgeven van bestaande condensatie en ook voorkomen dat het, als verse lucht zou de spatie in te voeren.
Nu, de volgende stap is de hoeveelheid reinigingsmiddel en vervolgens toe te passen op een zachte geweven doek.
Start wrijven de lens, voorzichtig en in cirkelvormige beweging.
Eens, u klaar bent met het aanbrengen van de cleaner om de koplamp, moet u de lens te wassen met water. Maar zie dat u de lens te wassen voordat de reiniger droogt.
U klaar bent met de eenvoudig reinigingsproces. Nu moet je om verder te gaan naar het polijsten procedure. Hiervoor gelden een aantal carburateur reiniger op een droge, schone doek en strooi er wat van goede kwaliteit, waterverplaatsende spray op de lens en start polijsten van de lens.
Eens, polijsten is voorbij, gaan naar een aantal wrijven verbinding om de koplamp lens toe te passen. Een zachte textuur en schone doek voor dit doel. Na het voltooien van deze, neem een ​​droge doek en dan schijnen de koplamp lens.

Schoonmaken van een Koplamp Lens met een zelfgemaakte Koplamp Lens Cleaner

Het is niet altijd nodig, dat je koplamp lens schoon te maken, de manier waarop monteurs doen! Voor dit doel kunt u ook dienst van het gebruik van een zelfgemaakte reiniger. Reinigen koplamplens op deze wijze even doeltreffend zijn. Het onderstaande is van is de procedure om een ​​koplamp lens schoon te maken met een zelfgemaakte reiniger.

De eerste stap is de voorbereiding van de reiniger. Neem een ​​emmer gevuld met wat warm water en voeg vervolgens een wasje zeep te vormen bubbels.
Nu, gelden de wasoplossing om de koplamp lens en dan houdt het voor bepaalde tijd. Dit zou verzachten de kleverige vuildeeltjes.
Eens, dit gebeurt, moet u de lens voorzichtig schrobben, met de hulp van een schone doek. Schrobben houden tot de vuildeeltjes worden verwijderd.

Koplamplens reiniging vereist geen grondige kennis van voertuigonderdelen en-reparatie. Gewoon een beetje gezond verstand en de kennis over het schoonmaken van de procedures is meer dan genoeg.

Car Audio Systemen
Dashboard Waarschuwingslichten
Auto Onderhoud Checklist
Honda Vs Nissan
Schuifdak Vs. Moonroof
Plastic Gas Tank Repair
ABS Remmen Problemen oplossen
Actie Auto Antenne
Symptomen van een Bad Fuel Pump
Kilometerteller Reparatie
Batterij van de Auto

Leave a Reply