Koplamp Lens Restauratie

Rondrijden met beschadigde of vertroebeld koplampen is een belangrijke veiligheidsrisico, voor de bestuurder van een voertuig en andere mensen op de weg ook. Het repareren van een kapotte koplamp lens is een zeer noodzakelijke taak die men moet ondernemen als deze situatie zich voordoet. De koplampen zijn bedoeld om een ​​te verlenen met het duidelijk en onbelemmerd zicht van alle dingen door het verlichten van de weg en het verkeer, en als deze visie wordt afgenomen in een of andere manier kan het leiden tot ernstige auto-ongevallen en ongevallen.

Nu heb je twee opties wanneer je besluit om zoiets te doen. De eerste is om een ​​geheel nieuwe koplamp monteren, maar dit kost je rond de $ 300 – $ 500 gemakkelijk. De andere optie, die per ongeluk is veel goedkoper, is aan te schaffen een lens restauratie kit. De meest populaire kit voor dit doel is bekend als ‘Crystal View’ en het is gemakkelijk verkrijgbaar in elke winkel, en kost ongeveer $ 20.

Voor kleine beschadigingen en basic lens restauratie is dit een veel betere optie dan het vervangen van het geheel. Uiteraard, als er sprake is van ernstige schade aan uw koplampen, dan is ze te vervangen is zeker de weg te gaan. Het herstellen koplamp lenzen is veel makkelijker dan het klinkt, en door gebruik te maken van de verschillende artikelen en tools die u ontvangt in een dergelijke kit, kunt u het uitvoeren van het proces vrij snel en gemakkelijk.

Koplamp Lens Restauratie Kit
Binnen een dergelijke kit vindt u een aantal schuren pads en een polijstpasta. U moet de instructies te volgen door eerst met behulp van een zware korrel en dan verschuiven naar een lichtere korrel voor het aanbrengen van de verbinding. Uiteindelijk blanke lak te worden aangebracht op de lens ook. Zoals eerder vermeld, is een geschikte methode voor een lens die niet zwaar beschadigd. Omdat dit proces niet toe een volledig nieuwe en schone look, kan het alleen worden gebruikt als een tijdelijke oplossing. Als u niet tevreden bent met het resultaat van deze procedure, een andere, vergelijkbare kit die u kunt gebruiken is ‘3 M Koplamp Lens Restauratie System ‘. Deze kit kost ongeveer hetzelfde, maar heeft veel meer gereedschappen en onderdelen in het pakket inbegrepen.

Het belangrijkste probleem dat leidt de meeste mensen om te zoeken naar het repareren van een koplamp lens is verkleuring van de lens. Dit zorgt ervoor dat de lens op het verwerven van een zichtbaar gele kleur, en dit is waar de schuren en het polijsten van pas komen. Ook wel bekend als de oxidatie van de lens, is dit een probleem dat wordt geconfronteerd met de plastic of polycarbonaat koplampen die autofabrikanten unaniem tegenwoordig de voorkeur geven. Dit is iets dat niet kan worden vermeden, aangezien het gebruik van de koplamp veroorzaakt het, samen met de blootstelling aan de zon en andere elementen. Onnodig te zeggen, veroorzaakt dit de effectiviteit van de koplampen aanzienlijk worden verminderd, en dit kan zeer onveilig.

Deze kits bevatten ook gedetailleerde instructies over hoe je koplamp lenzen te herstellen, en dat maakt de taak des te gemakkelijker. Dit is een fundamenteel eenvoudig werk te doen, en het vereist geen speciale vaardigheden of expertise van elk soort. In plaats van een bezoek aan een garage baan en het betalen van een enorme hoeveelheid in de vorm van arbeidsloon voor de taak die u gemakkelijk zelf doen, is het veel voordeliger om een ​​van deze restauratie kits te kopen en uit te voeren het werk zelf. Je zal uiteindelijk bespaart een aanzienlijke hoeveelheid tijd en geld door dit te doen.

Onder geen enkele omstandigheid, neem dan niet deze baan zeer licht, als het kan blijken te zijn een grote gevaar kan zijn. Wanneer u een voertuig alle onderdelen rijden en apparaten moeten in perfecte staat of anders iemand zou kunnen ernstig gewond raken. Het uitvoeren van de restauratie kan iemand helpen voorkomen dat een dergelijk gevaar van opduiken.

Beste Auto’s voor jongeren
Beste Oliefilter
Dead Car Battery
Kosten van remblokken
Problemen Auto Elektrische problemen
Auto’s Die Stoel 7
Car Window Replacement Cost
Bad Wiellager Symptomen
Hoe te Brake Light vervangen
Batterij van de Auto Onderhoud
Cool Car Accessoires

Leave a Reply