Kosten van remblokken

Het negeren van een auto problemen kunnen last die u in de toekomst met een aanzienlijke garage kosten. Dit geldt ook in het geval van remproblemen. Een paar van de kwaliteit pads kost $ 30 tot $ 62. Het is zeer wenselijk om een ​​paar elektroden werkt samen met de beugels. Goedkope remklauw vervangen, zonder pads, kost ergens tussen de $ 27 – 45 dollar per stuk. In het geval van het vervangen van de remblokken, het is verder aangeraden om het te doen voor een paar wiel. Bijvoorbeeld, als je nodig hebt om pads te vervangen op het rechter voorwiel, moet je ook vervangen die aan het linker voorwiel. Dit wordt gedaan om uniformiteit te handhaven, omdat het meer wenselijk dat de elektroden aan beide zijden gelijkmatig slijten. Rotors moeten ook worden vervangen, vooral als pads zijn vaker vervangen, als nieuwere pads een negatieve invloed op de rotor schijf. Rotorschijven kost ergens tussen de $ 22 – $ 85 per wiel, afhankelijk van het merk, het type en de kwaliteit van de rotor. Kosten van pads lijkt misschien betaalbaar, maar als je toevallig een service center voor een routine-rem reparatie te bezoeken, je kan hebben om de dop van een veel meer, ergens tussen de $ 200 – $ 1.500, afhankelijk van de conditie van de remblokken, remschijven , remleidingen en de pad prijzen. Arbeidskosten optellen om de kosten verder stijgen. Als je gaat voor een rem kits, kan het kosten in de range van 430,95 dollar-$ 1,494.95 / kit. U kunt ook een bezoek aan een online veiling site als eBay om te zoeken naar goedkope remblokken. Kies verstandig en zorgvuldig aandacht besteden aan de kwaliteit certificering van het product dat u gaat kopen.

Als auto-onderdelen prijzen afhankelijk van vele factoren, die behoren producten met de minst stabiele prijzen. Het is de belangrijkste reden voor voortdurende schommelingen in de kosten van remblokken. Maar, met moordende concurrentie in de huidige auto-industrie, de kosten blijven altijd afgedekt en concurrerend, waardoor de eindgebruiker veel om uit te kiezen. Een andere manier om omlaag brengen van de onderhoudskosten, is de reparatie zelf te doen, met behulp van een gemakkelijk beschikbaar zijn doe-het-zelf kit. Maar dit is niet aan te raden, omdat het remsysteem is een van de meest vitale functies, die je niet zou willen knoeien met. Bovendien kan gebrekkig onderhoud drastisch verminderen van de remblokken leven. Als u nieuw bent aan het werken van auto’s of geïnteresseerd bent om te weten hoe de pads werken, ga je gang.

Werken van remblokken
Net als elk ander remsysteem, schijfremmen zetten kinetische energie van de draaiende wiel in thermische energie door wrijving. De belangrijkste component van de schijf remsysteem de pads. Deze elektroden zijn in principe staalplaten met een hoge wrijvingscoëfficiënt op de zijde die tegenover de rotorschijf. Er zijn twee dergelijke pads ondersteund door een beugel tegenover elkaar, aan weerszijden van de rotorschijf. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, een hydraulisch mechanisme maakt de remklauw elkaar klemmen van de twee pads op de draaiende rotor schijf, waardoor het tot stilstand komen en daarmee, het stoppen van het wiel draaiende beweging. In dit proces de wrijving van de twee remblokken met de rotorwand produceert immense hitte.

Bedrijfstemperatuur en wrijvingscoëfficiënt zijn twee zeer belangrijke kenmerken van de remblokken. Een pad met lage bedrijfstemperatuur zal het beste presteren bij lagere temperaturen zal maar snel vervagen. Degenen met hoge temperaturen, neem de tijd om te warmen en de functie het meest efficiënt, en hebben een langere levensduur. Wrijvingscoëfficiënt bepaalt de remmen of bijten vermogen van de remblokken op de rotor. Hoe hoger de coëfficiënt, kan de rotatie sneller worden stopgezet en laat de wrijvingscoëfficiënt meer inspanning en tijd nodig om het voertuig te stoppen. Meer wrijving veroorzaakt meer slijtage van de rotorschijf en de vermindering van het leven van de remblokken is.

Hoe maak je een Stuck Car Hood Open
Hoe maak je een lederen Car Seat Reparatie
Muffler Tips Installatie
Batterij Terminal Corrosie
Dynamo Kosten
Automatische transmissie Problemen
Veiligste auto’s
Hoe maak je een Koplamp Schakelaar vervangen
Car Exhaust System
Duurste Auto Merken
Diagnose knarsend geluid wanneer het draaien van uw auto

Leave a Reply