Laat Autostoeltjes verlopen

We hebben gehoord over vervaldata voor voedingsmiddelen, specerijen, stoffen op basis van chemische producten zoals shampoo en andere cosmetische producten. Verstrijken verwijst naar het feit dat een bepaald ding zou kunnen schadelijk zijn voor je bewijzen na een bepaalde datum, want dan begint het degenererende. We zijn allemaal goed bewust van dit en de meesten van ons altijd deze datum te controleren alvorens iets te kopen waarvan de einddatum kan hebben. Maar heb je gehoord van autostoel verstrijken? Geloof me het is grappig maar het is waar. Autostoelen, ja je cabrio of sedan stoelen kunnen onbruikbaar worden gemaakt na een bepaalde periode van tijd. Autostoelen is ook een term die wordt gebruikt voor baby’s of peuter veiligheid zitplaatsen. Lees verder om meer te weten.

Redenen voor Autostoeltjes Na Afloop Data
Om te beginnen, is de datum waarop die op het etiket met het modelnummer. Nu de redenen voor autostoelen met vervaldata. De voornaamste reden is dat er snelle technologische ontwikkelingen in de auto-industrie. Lagere Anker en & aanbinden van kinderen (LATCH) was er niet eerder, dat nu is een veel voorkomende systeem om autostoelen te installeren. Een andere reden is dat materialen slijten, met name plastic spanningen en verdraaien. Er is kans dat de riemen kan rippen en stof kunnen gaan rafelen. In aanvulling op dat essentiƫle educatieve labels vervagen of zelfs scheuren of vallen volledig. Laatste, maar niet de minste de fabrikant die heeft uw auto kan niet langer voorraad van de gewenste auto-onderdelen of het bedrijf heeft stilgelegd. Verder is de stoel blootgesteld aan weer verandert, hetgeen leidt tot de afbraak. Dus in het kort, is waar en hoe te autostoel afloop checken is erg belangrijk. Als u niet kunt vinden van de datum op het etiket, contact op met de autofabrikant. Dit alles wordt geregeld door National Highway Traffic and Safety Administration (NHTSA). De redenen zelf geeft ons het eerste deel van antwoord op het verstrijken van autostoelen en hoe lang voor autostoelen vervallen.

Wanneer Do Autostoeltjes verlopen?
Op een gemiddelde, het antwoord is ongeveer 5 tot 10 jaar, vanaf de datum van vervaardiging. Net zoals je zou kunnen hebben om melk te gebruiken binnen 2 dagen na de productiedatum of de zuivering datum, de norm is dat het beter is om geen autostoeltje te gebruiken na 6 jaar van haar productie-datum. De slijtage is mogelijk niet zichtbaar, de stoel kan lijken prima, maar het gebeurt en het zou schadelijk zijn voor de baby’s en de algehele veiligheid van auto’s. Dus, zorg ervoor dat je wijzigen of te ontdoen van de auto zetels in ongeveer 6 jaar of zo van het gebruik ervan. De baby-autozitje wetten staat, De wet vereist dat autostoeltjes hebben vervaldata geplaatst op hen. De data variĆ«ren, maar zijn meestal zes jaar vanaf de datum waarop ze zijn gemaakt. De oorspronkelijke fabricage datum is meestal gestempeld op een tag of sticker op de zijkant van het autozitje. Maar nu, de vraag is wat doe je nadat je hebt om het verstrijken van uw autostoel weten? Hier is het antwoord!

Het wegwerken van Verlopen Autostoeltjes
Het eerste wat je kunt doen, zelfs nadat u niet wilt dat autostoel, vernietigen. Dit is om ervoor te zorgen dat niemand anders gebruikt. Het doorbreken van de zware plastic op de stoel van de auto structuur of zelfs zagen de stoel in de helft is een goede optie. Een ander ding dat je kunt doen is om te verhullen de verstreken en weggegooid zitting. Net dubbele zak de stoel in groene vuilniszakken en dumpt een aantal extra prullenbak in. Tot slot de laatste optie is dat je kunt inleveren van de verstreken autostoelen op drop off plaatsen bedoeld voor een dergelijke vervallen autostoelen. Sommige gemeenschappen hebben zo’n faciliteit. Door gebruik te maken van die veiligheid zal zorgen voor uw baby’s.

Uiteindelijk, wat telt is de veiligheid van uw kinderen. Als je merkt dat er geen vervaldatum op de gestelde plaats op de stoel, wacht niet, maar zeuren de fabrikant om het te vertellen aan jou. Ik ben nu zeker dat de volgende keer dat je denkt van autozetels, zou je zeker niet vergeten dit probleem, nietwaar?

Emergency Brake Reparatie
Auto Motor Problemen
Beste Familie Car 2012
Car Audio Tips voor probleemoplossing
Hoe kan ik Auto deurvergrendeling vervangen
Custom Car Audio Systemen
Muffler Tips Installatie
Gesmede Wielen Vs. Gegoten wielen
Hoe te Brake Light vervangen
Het houden van uw auto in tip-top vorm voor Winter
Hoe kan ik Aluminium Wielen reinigen

Leave a Reply