Lamborghini Vs. Bugatti

High-speed auto’s, muscle cars, en supercars zijn goede onderwerpen die van belang te bespreken. Normaal gesproken autoliefhebbers praten over de snelste en best uitziende auto’s in de auto-wereld. En als het gaat om auto’s van deze categorie, merken zoals Bugatti en Lamborghini altijd in de scène. Beide merken hebben gemaakt voor zichzelf een opmerkelijke reputatie in de auto-industrie. Echter, de vergelijking van de Lamborghini vs Bugatti is echt moeilijk, aangezien beide merken hebben een goodwill van hun eigen land. In de volgende, we hebben zojuist probeerde te komen auto’s te vergelijken van Lamborghini en Bugatti. Maar voordat we een kijkje nemen op de vergelijkingen, laat ons begrijpen een beetje meer over beide bedrijven en hun auto’s.

Lamborghini en Bugatti

Automobili Lamborghini SpA. is een Italiaans automerk dat bekend staat voor de productie van snelle, high-performance auto’s. Het functioneert onder de eigendom van Audi AG, een dochteronderneming van de Volkswagen Group van industrieën. Het heeft een aantal best uitziende sport auto’s zoals Diablo, Murcielago, Gallardo, en de laatste Reventón. Auto’s van Lamborghini worden geacht te zijn gebruikt door mensen uit de rijke klasse die houden snelheid. Aan de andere kant, Bugatti Automobiles SAS is een autofabriek afkomstig uit Frankrijk. Het grotendeels kwam in de schijnwerpers met de snelste machine, de ‘Bugatti Veyron Super Sport’. Net als Lamborghini, dit merk is ook een onderdeel van de Volkswagen Group. Merk op dat de Super Sport is momenteel de snelste street-legal auto ter wereld. Laten we nu eens bespreken op het Lam en Bugatti, met behulp van de Gallardo en Veyron modellen.

Lamborghini Gallardo Vs. Bugatti Veyron

Hier zijn we vergelijken de 2011 Lamborghini Gallardo LP 560-4 en de Bugatti Veyron Super Sport-versie. De Lamborghini heeft een 5,2-liter V10 motor die een totaal vermogen van 552 pk produceert. Overwegende dat de laatste Bugatti Veyron heeft een 8,0 liter W16 quad-turbomotor, die een vermogen van 1184 pk. De Lamborghini wordt gemeld tot 62 mph te bereiken in 3,7 seconden, terwijl de Bugatti doet het in slechts 2,5 seconden. De topsnelheid van de Gallardo LP 560-4 is opgenomen op 202 mph, terwijl de Bugatti bereikt maar liefst 269.80 mph. De kosten van de Lamborghini begint vanaf $ 205.000 en kan oplopen tot $ 220.000. De Bugatti Super Sport is geprijsd op een mind-blowing 2.700.000 dollar. Hieronder is een korte vergelijking van de Lamborghini Reventón en de Bugatti Veyron.

Lamborghini Reventón Vs. Bugatti Veyron

Als u de Reventón vergelijken met de Veyron, de Lamborghini sport een 6,5 liter V12 motor die een vermogen van 650 pk heeft. Het bereikt de 60 mph merk in 3,3 seconden, met een topsnelheid opgenomen op 211 mph. Met een prijs van ongeveer 1,3 miljoen, wordt aangenomen als een van de top 10 duurste auto’s ooit geproduceerd. De fabrikant beweert dat slechts 20 Reventóns zou worden geproduceerd voor commerciële toepassingen. Zoals aangegeven in de genegenheid van de meeste autoliefhebbers, de Lamborghini wint als het gaat om styling en ziet er goed uit. Als je bedenkt Lamborghini Reventón vs Bugatti Veyron race prestaties, de Bugatti laat achter de Reventón, gezien de acceleratie en topsnelheid.

Dit was een korte vergelijking van Lamborghini vs Bugatti. De Bugatti Veyron Super Sport heeft een record in topsnelheid, die alle andere autofabrikanten zou kunnen denken van breken. Net als Lamborghini, Ferrari en Porsche zijn ook populair in de productie van high-performance luxe auto’s. Een interessant feit om te leren is dat zowel Bugatti en Lamborghini ooit in de financiële crisis was een tijd, maar zijn nu goed te doen onder de eigendom van de betrouwbare Volkswagen Group. Hopelijk, zou u hebben genoten van het lezen van dit artikel op Bugatti vs Lamborghini.

Hoe kan ik een ABS Wheel Speed ​​Sensor vervangen
Dashboard Reparatie
Muffler Tips Installatie
Front Wheel Drive Auto’s
Wieluitlijning Kosten
Schuifdak Reparatie
Slijtage-indicator
Hoe maak je een Car batterij op te laden
Auto Problemen met de batterij
Auto Detailing
Schuifdak Vs. Moonroof

Leave a Reply