Master Cylinder Problemen

Een belangrijk onderdeel van het remsysteem van een voertuig, de hoofdcilinder is verantwoordelijk voor het omzetten van niet-hydraulische druk van hydraulische druk, en aldus andere componenten in het remsysteem zijn de kooi. Zonder een hoofdremcilinder, zou de druk op de remmen van geen nut. Als de hoofdcilinder is om welke reden beschadigd is niet in staat om op effectieve wijze, waardoor het voertuig niet bevoegd stoppen. Dus, het is uiterst belangrijk om hoofdremcilinder problemen vast te stellen en te repareren snel genoeg, zodat u een vlotte rit.

Symptomen van Hoofdremcilinder geconfronteerd met problemen

Als er een probleem met de hoofdremcilinder of als het niet lukt, zou je een sponsachtig of zacht gevoel terwijl u op de rem. Als constant druk wordt uitgeoefend op het rempedaal, zeg bijvoorbeeld, als u stoppen bij een stoplicht, de rem zou zinken naar de bodem. Bovendien zou de remvloeistof in de hoofdremcilinder intern lekken. Wanneer het rempedaal beweegt verder dan de beoogde positie, het heet ‘extended travel’. Als dit gebeurt, moet u op het rempedaal over en weer om de auto te stoppen naar voren schuift. In aanvulling op dat, zou een rood streepje licht ook worden geflitst die aangeeft dat het voertuig is weinig remvloeistof.

Veel tijd, zeggen dat er lekkage van remvloeistof worden als het rempedaal is zacht. Dit hoeft echter niet altijd het geval. Er kunnen interne lekkage die de rem zacht kan daardoor te maken,, waarbij u het pedaal indrukt een aantal keren te zijn. Meestal is de hoofdremcilinder is voorzien van een kunststof reservoir, die helpt bij het houden van de remvloeistof. Het kunststof reservoir is bevestigd aan het metalen deel van de hoofdremcilinder met de hulp van rubberen grommets. Deze zeilringen verhuizen als gevolg van rempedaal en de remvloeistof druk en na verloop van tijd die ze dragen en scheuren, waardoor hoofdremcilinder problemen. Als de rubberen grommets beschadigd zijn, zou een heldere vloeistof die de remvloeistof naar buiten komen, waardoor, het verminderen van de macht van de remmen van uw voertuig.

Er zijn metalen remleidingen die zijn bevestigd aan de hoofdremcilinder en wanneer er sprake is slijtage van deze remleidingen, remvloeistof lekken. Bovendien kan lekkage van remvloeistof er achter de hoofdcilinder door beschadiging van de O-ringen. Als dit gebeurt, zal de vloeistofstroom de kracht rembekrachtiger. De vloeistof lost ook verf snel, waardoor er ten teken van borrelen verf en tekenen van blaren onder de hoofdremcilinder.

Master Cylinder Repair

Voor het repareren van een hoofdremcilinder, moet u eerst de hoofdremcilinder en het reservoir te identificeren, naast het identificeren van de vloeiende lijnen en de andere componenten van een hoofdremcilinder. Verwijder de dop van het remvloeistofreservoir, om zich te ontdoen van de oude remvloeistof. Als je eenmaal hebt verwijderd van de remvloeistof, de cilinder vullen en installeer de dop. Je moet ook de elektrische leidingen die aansluiten op de sensor van het vloeistofniveau te verwijderen. Bovendien moet u ook de veiligheid clips te verwijderen voordat u het geheel van de hoofdremcilinder te verwijderen.

Dus, als je een van de hoofdremcilinder problemen hierboven vermeld, moet u onmiddellijk herstel van de hoofdremcilinder. U kunt ervoor kiezen het zelf te doen, wat zou bespaart u een hoop geld, of u kunt laten repareren bij een monteur winkel. Als u vindt dat de rem zacht is, controleer dan de niveaus van de remvloeistof en zien of het is te wijten aan minder remvloeistof in de hoofdremcilinder.

Hoe een Alternator Change
Koplamp Lens Cleaner
Car Paint
Auto Onderhoud Checklist
Olie Leak Repair
Uitlaat Lek
Beste Oliefilter
Tips voor het kopen van een Car Audio versterker
Gas Tank Repair
Hazard Lights
Hoe maak je een Car Battery kopen

Leave a Reply