Master Cylinder Repair

Tijdens het rijden uw auto, heb je het gevoel een sponsachtig of zacht gevoel terwijl u de remmen? Zo ja, betekent dit dat je nodig hebt een hoofdremcilinder reparatie. Terwijl u op het rempedaal, zou het zinken en zou de grond aan te raken. Bovendien is de remvloeistof lekken intern binnen de hoofdremcilinder. Wanneer zoiets gebeurt moet u op het rempedaal over en weer om de auto te stoppen. Meestal, als de hoofdremcilinder een reparatie nodig heeft, merk je remvloeistof lekt, hetzij uit de buurt van de wielen of van de hoofdremcilinder zelf. Dus wanneer je wat vocht sijpelen uit ziet en op hetzelfde moment dat de remmen niet werken zo goed, zorg ervoor dat u de hoofdremcilinder. Hier geven we je tips over het repareren van een hoofdremcilinder.

Hoe maak je een Master Cylinder Repair

De eerste stap het repareren van een hoofdcilinder is het identificeren en het reservoir hoofdcilinder. U moet de onderdelen van de hoofdremcilinder, sensoren van het remvloeistofniveau en vloeiende lijnen te identificeren. Als je eenmaal hebt geïdentificeerd hen, moet u de dop van het remvloeistofreservoir te verwijderen en remvloeistof removal tool om zich te ontdoen van de remvloeistof te introduceren. Na het verwijderen van remvloeistof, vul de cilinder en plaats de dop. Je moet ook de elektrische leidingen die aansluiten op de sensor van het vloeistofniveau te verwijderen. Meestal zijn deze elektrische leidingen zijn voorzien van veiligheids-clips en deze moet worden vrijgegeven voordat u.

Na het volgen van deze stappen, moet je een lijn sleutel op de lijnen van de remvloeistof te installeren. Een lijn moersleutel is bijzonder in de zin dat het kan vijf punten houden in plaats van twee punten in een normale moersleutel. Een lijn sleutel geeft meer kracht en tegelijkertijd geen schade aan het beslag. Beweeg de sleutel in een linksom om de installatie van het hoofdcilinder los. Zodra u alle koppelingen die u verwijdert, moet u de montagebouten van een hoofdremcilinder te verwijderen met behulp van een dopsleutel. Na het verwijderen van de bevestigingsbouten, verwijder de hoofdremcilinder van het voertuig.

Als je eenmaal hebt verwijderd al het vuil van de hoofdremcilinder, kunt u het opnieuw installeren, draai de bevestigingsbouten, sluit u de vloeiende lijnen en de sensor. De hoofdremcilinder moet worden bijgevuld met nieuwe remvloeistof. De vier schroeven van de remvloeistof bleeder op het wiel cilinder of remklauw moet worden losgemaakt. Zodra al deze stappen zijn gedaan met, test het rempedaal door erop te drukken. Hier zou je moeten helpen van iemand, als de persoon zou moeten om de vier schroeven van de remontluchter sluiten terwijl u op het rempedaal. Langzaam laat het pedaal weer normaal omdat dit zou nieuwe vloeistof te laten in de cilinder.

Hoofdremcilinder Reparatie Kosten

Hoofdremcilinder reparatie vereist grote zorgvuldigheid en tijd naast ervaring. Het verwijderen van elk deel is een aantal gespecialiseerde en dure gereedschappen om het repareren van een hoofdremcilinder een complexe en kostbare aangelegenheid. Als je het gedaan te krijgen bij een dealer, dan kunt u verwachten om overal de dop van in het bereik van US $ 300 tot 350. Het kan echter hoger en dat afhankelijk van de omvang van de correctie. Nogmaals, als u individuele hoofdremcilinders vervangen in elk wiel, zouden de kosten stijgen. Aan de andere kant, als je kunt het zelf doen thuis, hoeft u niet nodig om zoveel te betalen. Je hoeft alleen maar te betalen voor de remvloeistof, naast de instrumenten die je nodig zou hebben voor het herstellen.

Zo hoofdremcilinder reparatie is niet zo moeilijk als velen zouden denken. Het is altijd beter om te proberen het zelf te doen, maar als je niet kunt, het gedaan te krijgen bij een gereputeerde monteur winkel, zodat u verzekerd bent van kwaliteit van de dienstverlening.

Vermogen Window Regulator Reparatie
Automotive Tips voor probleemoplossing
Used Car Auto Parts en accessoires
Interessante Car Facts
Keyless Entry System voor Auto’s
Schuifdak Vs. Moonroof
Auto problemen met oververhitting
Bumper reparatiekosten
Parkeerrem Reparatie
Hoe te Schijfremmen wijzigen
Remblokken en Remschijven Kosten

Leave a Reply