Meest betrouwbare auto van 2012

Een betrouwbare auto moet goed gebouwd, duurzaam, onderhoudsarm kosten en hoog op kilometers. In vele onderzoeken van auto-entiteiten, is geconstateerd dat auto’s van Honda en Toyota zijn de meest betrouwbare in alle bovengenoemde aspecten.

Betrouwbare auto’s dit seizoen

Consumenten eerst denken aan betrouwbare merken als het gaat om het kopen van een nieuwe auto. Er zijn ook andere automerken, zoals Ford, Volvo, Volkswagen, enz., die toch in heel betrouwbare machines ook. Hier is een blik op de betrouwbare opties.

Honda Accord
Al jaren is de Honda Accord is als beste in termen van waarde voor uw geld, brandstofverbruik en duurzaamheid. Een startprijs van ongeveer 21.000 dollar is betaalbaar, terwijl een kilometerstand van 23 mpg in de stad en 34 mpg op de snelweg: een efficiƫnte motor. Deze auto ook is toegekend voor de beste restwaarde en verdiende een rating van vijf sterren in veiligheidstests van de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA).

Toyota Camry
De Toyota Camry is niet ver achter als het gaat om de kwestie van de betrouwbaarheid. De Camry is het dichtst en zwaarste concurrent van de Accord, gezien de prijs bereik en brandstofverbruik. De prijs voor de basisvariant vanaf ongeveer 22.000, wat minder is dan de Accord. Het geeft een behoorlijke brandstofbesparing van 22 mpg in de stad en 33 mpg op de snelweg. U kunt zelfs overwegen de aanschaf van de Camry Hybrid-model, dat begint op ongeveer $ 27.000.

Ford Fusion
De Ford is waarschijnlijk de beste middenklasser in de auto markt. Het basismodel, de FWD sedan met een 2,5-liter I4, kost ongeveer $ 21.000. De AWD sedan met een 3,5-liter V6 en de hybride, die een 3,0-liter gas / ethanol V6 heeft, kost ongeveer 28.500 dollar. Het basismodel geeft 22 mpg in de stad en 29 mpg op de snelweg.

Porsche Boxster
Porsche is een merk naam die wordt geassocieerd met snelheid en erfgoed. Een van de meest betrouwbare sportwagens, een notoir schilferige ras, is de Boxster. De 2-deurs Roadster, die ongeveer $ 50.000 kost, heeft een 2,7-liter zes-cilinder motor, die melkbussen uit 265 pk. Omdat het een Porsche, de motor is een zescilinder en gemonteerd in de rug. De Roadster-S kost rond de $ 61.000. Het heeft een 3,4-liter zescilinder die gerechten uit 315 pk. De Roadster biedt een verbazingwekkende kilometerstand van 20 mpg in de stad en 30 mpg op de snelweg.

Subaru Legacy
Dit is beoordeeld als een van de beste auto’s voor stijl, kracht en het brandstofverbruik, waardoor het een hoge score in de betrouwbaarheid te testen. De Legacy heeft 9 modellen, variĆ«rend van $ 20.000 tot $ 30.000 en gedreven door ofwel een 2,5-liter I4 of een 3,6-liter I6. De beste beveiliging van de Subaru is de full-time Symmetrical All Wheel Drive-systeem, dat helpt de auto grip van het wegdek beter in verraderlijke omstandigheden. De basis 2.5i variant is verkrijgbaar voor een prijs van rond de $ 20.000 en geeft 19 mpg in de stad en 27 mpg op de snelweg.

Honda Civic
De Civic is ongetwijfeld een van de best verkochte Honda’s in de VS. Net als de Accord heeft Honda maakte deze een grondig betrouwbare, bevredigende auto. Bij een startprijs van minder dan $ 16.000, het is goedkoop. Naast een goede prijs, dan kunt u rekenen op een brandstofverbruik van 26 mpg en 34 mpg in de stad en snelwegen, respectievelijk. Zelfs de high-end variant, de Si Coupe, komt op een prijs van slechts 24.500 dollar. Het is het best verkochte personenauto’s in Canada, en de derde beste in de totale verkoop van auto’s, achter de F-150 en de Dodge Ram pick-ups. Het heeft ook uitstekende veiligheid ratings van de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA).

Buick LaCrosse
De Buick LaCrosse wordt verondersteld om in de top 10 van de meest betrouwbare auto’s. Het is een middelgrote luxe sedan, met prijs vanaf $ 30.000. Een kilometerstand van 25 mpg en 36 mpg op de snelweg is, met alle middelen, bewonderenswaardig. De Buick is comfortabel, luxueus en technologisch bedreven; Buick’s IntelliLink systeem biedt smartphone toegankelijkheid.

Volkswagen Golf
Duitse auto’s zijn meestal goed gebouwd en de nieuwe Golf mag geen uitzondering. Bij $ 18.500, het basismodel is niet bepaald goedkoop, maar de bouwkwaliteit en de uitstekende kilometrage van 23/33 moet het goed te maken. De 2-deurs handgeschakelde versnellingsbak basismodel heeft een 2,5-liter motor met I5 een prachtige 170 pk. Het interieur van de VW Golf is zeker de beste van al deze auto’s.

De betrouwbaarheid van een auto hangt grotendeels af van hoe het wordt gestuurd. Een zogenaamd betrouwbare auto, zo niet onderhouden en gehandhaafd als nodig is, zou niet uit te voeren om de standaard. Vergeet niet: als je van je auto, het zal van je houden terug!

American Cars Vs buitenlandse auto’s
Meest betrouwbare auto’s ooit gemaakt
Wanneer Shocks vervangen
Hoe te Brake Light vervangen
Beste Sneeuw Auto’s
Symptomen van een slechte starter
Alloy Vs. Steel Wheels
Auto startproblemen
Best Car Battery Charger
Custom Car Audio Systemen
Wieluitlijning Kosten

Leave a Reply