Meest betrouwbare auto’s ooit gemaakt

Net peep buiten je raam en wat vindt u? Er zijn tal van verschillende automodellen en automerken zoomen overkant van de weg. Vandaag de dag, de auto-industrie is een van de meest bloeiende bedrijven in de markt. De stijgende brandstofkosten en hoge belastingen, niet aarzelen consumenten kopen van een auto. Dit maakt ons afvragen, wat zijn de meest betrouwbare auto’s. Deze vraag geldt vooral voor degenen die behoefte hebben kilometers samen met looks.

Ongeveer twee decennia geleden, fabrikanten gericht op stijl en uiterlijk. Ze hebben veel aandacht niet geven aan de lange termijn betrouwbaarheid van de auto’s. Echter, na de jaren 1980, de mentaliteit van de fabrikanten en consumenten begon te veranderen. Mensen begonnen te zoeken naar auto’s die hen voorzien van verlengde garantie, evenals betrouwbaarheid. Afgezien van deze factoren, begonnen de mensen te denken van de verkeersveiligheid en de functies die aan de auto’s die helpen voorkomen ernstige verwondingen in geval van ongevallen. Met de introductie van Aziatische autofabrikanten in de markt, de Europese autofabrikanten te moesten trekken hun sokken. Laten we een kijkje nemen op de top 10 van de meest betrouwbare auto’s ooit op de weg vandaag, in de volgende paragrafen.

Top 10 meest betrouwbare auto’s ooit

1. Honda Accord
Honda, de Japanse autofabrikant is een van de meest betrouwbare automerken. Ze hebben een merk in de markt sinds 1976 met Honda Accord. De looks zijn stijlvol en heeft de beste motor die een auto zou kunnen wensen. Deze middelgrote auto is gebleven de best verkopende Japanse auto voor 15 jaar sinds 1982 tot 1997. Het heeft passeerden vele testritten in het verleden als heden, dus waardoor het de titel van het nummer een meest betrouwbare auto ooit gebouwd.

2. Subaru Forester
Een andere Japanse autofabrikant, heeft Subaru introduceerde de Amerikaanse markt naar een betrouwbare auto genaamd Forester. Dit is een all wheel drive stationwagon die op de verkoop in Amerika ging in 1998. Dit is een stoere auto die het beste werkt op hardnekkige wegen. U zult genieten van het ruime interieur en het blijkt te zijn heel gemakkelijk te SUV rijden.

3. Mazda MX5
Mazda, de Japanse autofabrikant introduceerde een lichtgewicht, tweezitter roadster in 1989 in de autoshow in Chicago. Sindsdien heeft het verdiend de titel van de best verkochte cabriolet, en is nog steeds geliefd bij autoliefhebbers in de Verenigde Staten.

4. Mitsubishi Carisma
Mitsubishi Motors hebben ontvangen American gezinnen met een betrouwbare grote familie auto. Het werd geproduceerd van 1995 tot het jaar 2005. De naam werd Carisma gemaakt van combinatie woorden van de auto en Griekse woord ‘Kharisma’ dat ‘goddelijke gave’ betekende. Deze auto is echt een goddelijk geschenk voor mensen op zoek naar een lange termijn betrouwbare gezinsauto.

5. Toyota Yaris
Toyota, produceerde een subcompact auto in 1999 die goed werd ontvangen in de markt. De auto werd geproduceerd onder twee namen ‘Yaris’ en ‘Echo’ volgens de markt. Deze auto had veel ruimte voor de bestuurder als passagiers. De motor is vrij krachtig en een van slimme kleine auto’s te investeren inch

6. Honda Civic
Een andere auto van een van de meest betrouwbare automerken, Honda. Deze auto heeft de looks en een sterke motor. Het is een van de meest ruime auto’s op de weg en biedt u veel waar voor uw geld. Honda Civic is de op een na langste continu draaiende auto na Toyota Corolla. De fabrikant gestopt met de productie van de Honda Civic Hybrid in december 2010.

7. Nissan Almera
Een eenvoudige, niet veel om naar te kijken, middelgrote gezinsauto, Nissan Almera komt als een van de meest betrouwbare auto’s ooit gemaakt. Deze auto was praktisch en zeer geschikt voor kleine gezinnen. Europese markt was vol Almeras die werden verkocht als drie of vijf deurs hatchbacks.

8. Honda CR-V
Honda, moet ik nog meer zeggen? Dit was een compacte SUV geproduceerd sinds 1996 voor de consument op zoek naar sport utility voertuig voldoen. Deze auto behaalde een betrouwbaarheid score van 9,0 van de 10 in 2010. Zo blijkt het een van de goede auto’s bank.

9. Toyota RAV4
Dit was de eerste compacte crossover SUV te worden geïntroduceerd in Japan en Europa in 1994. Het ging in verkoop in de Verenigde Staten uit 1996. Het is een sportieve auto die is leuk om te rijden, maar een beetje duur op de zak. Het is echter de moeite waard om de bok die u besteedt aan het.

10. Nissan Micra
De Nissan Micra modellen worden alle beschouwd als betrouwbare auto’s op de weg. Ze zijn verkrijgbaar in benzine en een model wordt geleverd in diesel. U zult genieten van de gemakkelijke bediening en moeiteloos rijervaring die wordt geleverd met Nissan Micra.

Zoals u kunt zien, de Japanse autofabrikanten heersen op de markt met een aantal van de beste auto-modellen op de weg, vandaag. Dit betekent niet dat de Europese auto-modellen minderwaardig zijn. Maar, als het gaat om betrouwbaarheid, de Japanse modellen hebben een beter woord. Ik hoop dat je hebt een auto die past bij uw behoeften uit de bovenstaande lijst van betrouwbare auto’s gevonden.

Hoe maak je een snelheidssensor wijzigen
Power Windows niet werken
Batterij Terminal Corrosie
Auto Remmen
Hoe kan ik Car problemen op te sporen
Wat is de snelste auto ter wereld
Beste Sneeuw Auto’s
Autostoeltjes
Cruise Control Problemen
Hoe maak je een Flat Tire Fix
Automatische transmissie Problemen

Leave a Reply