Muffler Reparatie Kosten

Belang van een Muffler
De motor van een voertuig cilinder produceert een hoog geluidsniveau door de verbranding van brandstof. De taak van de demper is om de toon van dit geluid, en dit wordt gedaan met energie belemmeren schotten die stuiteren van de geluidsenergie.

De uitlaat van een voertuig kan storingen als gevolg van vele redenen, direct vanaf een gebroken riem, die kunnen de kosten zo weinig als $ 20 tot, vervang de hele demper zelf, die kunnen de kosten zo hoog als $ 250 op het geheel. Maar wacht, het is niet zo eenvoudig. Er kunnen ook andere oorzaken, die relevante correcties nodig hebben.

Muffler Schade?

Als je hoort geen lawaai uit het uitlaatsysteem, eerst controleren om te zien of de uitlaat nog steeds goed bevestigd aan de uitlaat. Soms kan alleen de riemen die elkaar te houden worden verbroken. Indien dit niet het geval is, de demper zelf kan een probleem. De zuurstofsensor is een belangrijke rol bij het begin van de uitlaat. Informatie verstrekt door de zuurstofsensor is van vitaal belang voor de elektronische controle-eenheid van het voertuig om de juiste brandstof-lucht-verhouding te behouden. Elke verandering in deze verhouding beïnvloedt het aantal moleculen van onverbrande brandstof in de uitlaat, en uiteindelijk komt de geluidsgolven die worden geproduceerd in het uitlaatsysteem, die de uitlaat naar verwachting neutraliseren. Het is een goede gewoonte om de zuurstofsensor te vervangen na elke 50.000 mijl van het lopen, omdat deze sensoren hebben de neiging om de nauwkeurigheid te verliezen naarmate de tijd verstrijkt door. Verstopping van de uitlaat en roest zijn ook veel voorkomende problemen die plaatsvinden.

Problemen met de uitlaat kan leiden tot veel ongemak als de auto geluidsniveaus kunnen overschrijden toegestane niveaus. Roesten is het ergste probleem, niet alleen met de uitlaat, maar ook met het hele uitlaatsysteem. Het wordt veroorzaakt door vocht reageren met de metalen onderdelen van de auto. Dit probleem wordt versterkt door regelmatig korte trips tijdens het rijden, als de waterdamp niet genoeg tijd om uit te gaan van de uitlaat, en het koelt af naar vloeibare toestand weer, waardoor roest het metaal. Voor degenen die wonen in de kustgebieden, kan het zout in het water toe te voegen aan het roesten ellende. De aanwezigheid van zout kan versnellen van de roest, waardoor negatieve reacties.

Kosten van reparatie

Voordat er iets anders, controleer uw voertuig garantie gegeven omdat dempers veelal vallen onder deze. Als je een goed idee over auto-onderhoud, dan kunt u kijken op de uitlaat reparatiesets verkrijgbaar in de winkels en op het internet. De meeste van deze kits worden geleverd tegen een prijs van slechts rond de $ 10. Deze kits kunnen u helpen vervangen of een demper met gemak te repareren zonder de noodzaak van het nemen van de auto naar een werkplaats. Enkele van de meest gebruikte vormen van reparatie kits bevatten – uitlaat bandage, flexibele stalen buizen, uitlaat, uitlaat sealer, uitlaat bandages, en uitlaat cement. De meeste van deze zijn geschikt voor auto’s met katalysator, de uitlaatdemper bandage kit zijn de beste voor dergelijke auto’s. Je kunt het gebruiken voor een lange duur, zonder zorgen te maken over hitte schade aan het systeem. De kosten van de demper kan overal variëren tussen de $ 50 tot rond de $ 250, afhankelijk van het merk en model van uw auto.

Aan de andere kant, als je een bezoek aan een werkstation, de arbeid, belastingen, en andere diverse kosten kan meer dan het dubbele van de totale kosten in het einde. Een monteur kan u overtuigen om de motor van de auto, het hele uitlaatsysteem, en een aantal andere verwante onderdelen die al dan niet kan worden beschadigd te onderzoeken. In een dergelijk geval, moet u nog veel meer te betalen, zelfs als alleen je uitlaat defect is en de andere componenten zijn prima. De reparatiekosten ook naargelang van het aantal geluiddemper onderdelen die beschadigd. Hoewel de bouw en de werking van de uitlaat is vrij eenvoudig, in de meeste gevallen kan het nodig zijn om de hele uitlaat te vervangen om zelfs de kleinste probleem op te lossen. Met after-market onderdelen en professionele hulp, kan de totale kosten zijn ergens tussen de $ 100 tot $ 250. Als Original Equipment Manufacturer (OEM) onderdelen worden gebruikt, kunnen de kosten rond de $ 250 tot $ 400.

Opmerking: De hier genoemde prijzen zijn gewoon voor begeleiding, en de werkelijke prijzen zullen afhankelijk van merk en model van het voertuig, variëren delen die zijn betrokken, garantie indien van toepassing, en de locatie van de dienstverlening.

Niet alleen uitlaat-gerelateerde onderwerpen, maar men moet niet negeren klein probleem in een voertuig, want als dat niets oplevert links zal zich verspreiden naar andere delen van de auto en uiteindelijk beschadigen ze ook, uiteindelijk kost veel meer dan oorspronkelijk nodig.

Nieuwe Auto technologie een Hoofdpijn voor Independent Mechanics
Kilometerteller Reparatie
Car Battery Tester
Car Audio Wholesale Distributeurs
Geen driver Car
Wanneer Remblokken vervangen
Audio Books
Achter vervangen van de remblokken
Hoe een Dynamo controleren
Hoe vaak een koelvloeistof Flush doen
Batterij Reconditionering

Leave a Reply