Muffler Reparatie Tape

Is uw auto motor maakt veel lawaai? Kloppen, slijpen, piepen en verschillende soorten auto geluiden kunnen worden toegeschreven aan verschillende auto problemen. Nou, als je het bezit van een auto, ik ben er zeker van dat u een idee over de auto geluiden en wat ze betekenen. Meestal kunnen harde geluiden duiden op een defecte geluiddemper. Een uitlaat is een belangrijk onderdeel van de auto uitlaatsysteem. Het is eigenlijk een stel buizen en kamers die eronder gelegen aan de achterzijde van een auto. Het is niet alleen dempt het geluid dat wordt gecreëerd door de motor van de auto, maar vermindert ook brandstof emissie. Een auto die zonder de demper zal zeker bijdragen aan geluidsoverlast.

Soms kan de auto-uitlaat te krijgen verroest of zelfs vallen en als gevolg daarvan, hoort u een harde geluiden tijdens het rijden. Als de uitlaat is in een zeer slechte staat, moet u het laten repareren. Sommige mensen ook gebruik maken van uitlaat reparatie tape voor het terugdringen van de geluidsoverlast veroorzaakt als gevolg van een kapotte geluiddemper. Dit is een dikke aluminiumfolie tape die wordt gebruikt voor het afdichten dempers en andere hete metalen oppervlakken. Laten we eens kijken hoe belangrijk is een auto-uitlaat voor uitlaatgassen systeem van de auto en hoe kan een uitlaat tape wordt gebruikt om een ​​auto-uitlaat te repareren worden.

Hoe werkt een Muffler werk?

Een uitlaat verwijst naar een stel buizen met gaten en een resonantiekamer. Vraagt ​​u zich af hoe helpt het bij het verminderen van geluiden die door de motor van de auto? Laten we eens kijken hoe een auto-uitlaat werkt. Ruis wordt tijdens het interne verbrandingsproces waarbij de brandstof verbrandt in de verbrandingskamer van de motor. Het uitlaatgas ontsnapt niet in een continue stroom. Het komt uit met een hoge snelheid. De uitlaatklep opent en sluit in een snelle beweging als gevolg van het gas bewegen in de uitlaatpijp in spurts.

Dit alles leidt tot de generatie van drukgolven. Als de auto-uitlaat niet werkt, deze drukgolf bereikt het oor en deze worden omgezet in impulsen die vervolgens door de hersenen geïnterpreteerd als geluid. Als de uitlaat goed werkt, de hoge snelheid gas komt de uitlaat. Een uitlaat omvat kamers en pijpen die zijn ontworpen zodanig dat deze drukgolven belemmert en beweegt ze rond. Hierdoor ontstaat een tegengestelde drukgolf van gelijke amplitude. Deze drukgolven van gelijke amplitude maar werken in tegengestelde richting. Zo kunnen zij elkaar neutraliseren. Het lawaai van de uitlaatgassen wordt effectief geannuleerd met de hulp van een geluiddemper. Uiteindelijk de gassen afkomstig uit de uitlaat die aanwezig is op het achterste gedeelte van het voertuig.

Muffler Reparatie

Een geluiddemper kan door een verscheidenheid van redenen beschadigd. Net als bij een metalen auto-onderdeel, kan een demper krijgen ook gecorrodeerd. Die wonen in vochtige gebieden worden vaak geconfronteerd met dit probleem. De uitlaat hangers of de geluiddemper te houden kan ook loskomen. Als uw auto is het maken van een hoop lawaai, zorg ervoor dat de uitlaat goed vastzit aan de hangers. Zet uw auto en de krik het op. Kijk voor gaten of beschadigingen in het uitlaatsysteem. Als u merkt dat er iets, dan kunt u een uitlaat reparatieset. Men kan gebruik maken van een uitlaat reparatie tape voor het patchen van de gaten. Dit zal zeker helpen bij het verminderen van het lawaai en de uitstoot veroorzaakt als gevolg van lekkage uit te putten.

Je hoeft alleen maar de zwarte demper band wikkel rond het beschadigde gebied. Patch de gaten met verschillende lagen van deze band. Deze sterke zelfklevende en drukgevoelige tape maakt gebruik van de warmte die van het uitlaatsysteem om binding met de uitlaat en blijft stevig aan de uitlaat. Hoewel een demper band zal zeker omlaag brengen van de ruis en kan gebruikt worden tot je de uitlaat gerepareerd of vervangen, met behulp van een aluminium demper tape mag niet worden opgevat als een permanente oplossing. Omdat een auto-uitlaat vermindert de brandstof uitstoot, moet u geen enkele vertraging in auto-uitlaat te repareren. Dus, hoeveel kost uitlaat reparatie kosten? Wel, die afhankelijk van verschillende factoren zoals de auto model en de mate van schade. De kosten zullen zijn voor high-end auto’s waarbij de uitlaat moet worden vervangen.

Als uw auto-uitlaat is beschadigd en het lawaai afkomstig van de motor van de auto rijdt je gek, je kunt de uitlaat tape tijdelijk te gebruiken voor het patchen van de kapotte geluiddemper. Kijk niet naar dit als een permanente oplossing. Neem uw voertuig naar een garage werkplaats zo snel mogelijk.

Brandstof Druktest
Decoratieve Auto Vloermatten
mp3
Car Alarm Problemen
Hoe een Alternator Change
Auto Batterij vervangen
Drum Brake Vervanging
Hoe te remvloeistof te verversen
Hoe maak je een Car Battery installeren
Batterij van de Auto Onderhoud
Auto dvd-spelers

Leave a Reply