Muffler Tips Installatie

Muffler is een primaire deel van de uitlaatgassen van een auto-systeem. De demper zit onder het achterste gedeelte van de auto en de uitlaat tips zijn gelegen aan het uiteinde van dit systeem. Deze uitlaat tips blijf een beetje uit de achterkant en zijn daardoor goed zichtbaar vanaf achterkant. Eigenlijk een demper helpt brandstof uitstoot en laat de enorme geluid van een motor. Je zult weten het belang van een uitlaat alleen wanneer het is beschadigd, waarop zij veroorzaakt extreme lawaai. Muffler is een van de meest verwaarloosde auto-onderdelen, waarschijnlijk te wijten aan de ligging. U vraagt ​​zich misschien af ​​wat doe uitlaat tips, en ze verminderen het motorgeluid? Nou, laat me je vertellen dat ook zij een deel van de auto uitlaatsysteem, maar gewoon toe te voegen aan het uiterlijk van uw voertuig. Goed zichtbaar vanaf de achterzijde, deze toe te voegen een unieke charme aan uw auto. Muffler tips behoren tot de auto-accessoires die een hete favoriet van velen. Omdat er vele soorten van uitlaat tips beschikbaar in de markt, zou je zeker vinden een stuk geschikt is voor uw auto. Dus, als je eenmaal pak een set van uitlaat tips, volg de instructies op demper tips installatie hieronder om ze vast terecht op.

Installeer Muffler Tips

Kies de juiste maat
De eerste stap van de installatie is het kiezen van de juiste maat uitlaat tip. Je moet verschillende dimensies van uitlaat uiteinden overwegen bij het kiezen van een perfecte pasvorm uitlaat tip. De diameter van het inlaateinde van een uitlaat tip moet overeenkomen met die van de auto tail pipe. De volgende belangrijke dimensie te worden beschouwd is diameter van de buitenste rand van de uitlaat tip. De buitenrand van uitlaat tip gaat nu de nieuwe uitlaat opening. U moet ook de vraag of dit goed gaat contact op met de bumper uitsparing grootte van uw auto. De laatste dimensie die je nodig hebt om te overwegen is de totale lengte van de uitlaat tip die je zult moeten kiezen. Hoewel deze worden geacht te zijn prominent aan de achterzijde, moeten ze niet te lang zijn. Te lang uitlaat tips kunnen leiden tot een gevaar voor de veiligheid.

Kies de Muffler Tip
Dit is het meest spannende deel is het kiezen van de perfecte stijl. Je hebt veel opties in uitlaat tip stijlen, vormen en maten. Zoals hierboven vermeld, grondig te leren de dimensies voordat je gaat om te winkelen voor deze stijlvolle accessoire. U kunt kiezen uit enkele tot dubbele tips. Vormen beschikbaar zijn vierkante, ronde en ovale. Nou, de keuze van de vorm is ook afhankelijk van de auto bumper cut-out. U kunt kiezen verchroomd staal of roestvrij staal tips. Het is het beste om te kiezen voor roestvrij staal tips verchroomd zijn meer vatbaar voor roest.

Montage van de Geluiddemper Tip
Start de installatie wanneer het voertuig is afgekoeld. Eerst moet je schoonmaken van uw auto uitlaat en de uitlaat tip ook. Koop een commerciële schoner, speciaal ontwikkeld voor dit doel. Breng automotive vet aan op de inlaat van de uitlaat tip’s. Nu, schuif deze in de staart auto pijp. Daartoe niet in staat? Net wikkel een kleine handdoek op de buitenste rand van uitlaat tip en duw hem in de staart van de auto pijp. Neem de hulp van een rubberen hamer om binnen te tikken.

Sommige modellen hebben een klem op tip die het werk van de vaststelling van uitlaat tip met uitlaatpijp makkelijker met behulp van een paar schroeven maakt. Enkele tips moeten worden gelast met de leiding bij de verbinding. Na deze stap is gedaan, de installatie procedure voorbij is.

Dus, hier is uw auto met fantastische uitlaat tips. Start de motor uit en pronken deze uitlaat tips als je versnellen.

Het verwijderen van Deurpanelen
Emergency Brake lampje blijft branden – Wat te doen?
Anti-lock Brake Problemen
Kosten van remblokken
Soorten Muscle Cars
Car Alarm Systems
DIY Car Repair
Keyless voor programmeren op afstand
Tips voor het kopen van een Car Audio versterker
Hoe wordt Remmen Bleed
Remote Car Starter Installation

Leave a Reply