Nieuwe Auto technologie een Hoofdpijn voor Independent Mechanics

Moderne auto’s worden steeds vaker vol met mooie functie pakketten, speciale opties, en nieuwe technologie dat maakt ze aantrekkelijker voor de consument. Maar ook zonder alle toeters en bellen, hebben nieuwe technologieën in de auto-industrie heeft geleid tot alle nieuwe auto’s te vertrouwen tot op zekere hoogte op interne computersystemen om een ​​array van basisfuncties bedienen. Deze technologieën worden verwelkomd door de consument, omdat ze een positief effect op de rijeigenschappen en de economie van de auto. Maar de steeds complexere technologie blijkt een hoofdpijn voor onafhankelijke garages zijn. En er is een juridische strijd over de kwestie aan de horizon opdoemen in het Congres.

Veel onafhankelijke automonteurs hebben niet duizenden dollars nodig zijn om de gespecialiseerde apparatuur en handleidingen die ze nodig hebben om de computer-gestuurde functies in nieuwe technologie auto’s te repareren kopen. Veel auto’s hebben meerdere computers die alles onder controle van het stuur om de remmen, en de enige autofabrikanten en de dealer reparatiewerkplaatsen de sleutel tot de diagnose van problemen wanneer ze zich voordoen. Vaak vervanging van een onderdeel vereist dat de computers regelen worden geprogrammeerd – dat een bijna onmogelijke taak voor monteurs die niet de software codes nodig of de grafische diagrammen die de elektrische bedrading van het voertuig.

Onafhankelijke monteurs zeggen dat reparatie-informatie voor nieuwere auto’s wordt voortdurend bijgewerkt, dus ze hebben een gestaag toenemende, overweldigende hoeveelheid gegevens te sorteren door de antwoorden die ze nodig hebben om bij te blijven met de technologie te vinden. Maar dit kan kosten ze duizenden dollars, vooral omdat elk voertuig zijn eigen handleiding en specifieke onderdelen kunnen vereisen gespecialiseerde gereedschappen heeft. Om die reden zijn veel onafhankelijke monteurs hoeven banen om te zetten naar beneden en hun vaste klanten verwijzen naar dealers voor reparatie. En de consument is dat u bekneld raakt in het midden, omdat hun mogelijkheden zijn beperkt en dealer garages zijn duurder. Mechanica en consumenten het gevoel hebben dat autofabrikanten een oneerlijk voordeel hebben.

Deze kwesties vormen de kern van een wetsvoorstel op dit moment in het Congres opgeroepen het recht te handelen Reparatie. Voorstanders van het wetsvoorstel zeggen dat autofabrikanten hebben een monopolie op de onderdelen en reparatie-industrie gemaakt, omdat ze delen kritische instrumenten en informatie alleen met de dealer winkels die ze bezitten. Het wetsvoorstel, indien goedgekeurd, zou vereisen dat alle autofabrikanten aan reparatiebedrijven te voorzien van alle informatie die ze nodig hebben om problemen en service voertuigen diagnosticeren.

Tegenstanders van het wetsvoorstel zeggen dat de informatie is intellectueel eigendom, en de mensen en de bedrijven die het ontwerp van de producten mogen niet verplicht worden om informatie te overhandigen gratis. Autofabrikanten besteden miljoenen dollars in onderzoek en ontwikkeling, en ze slagen er niet in het idee van het weggeven van de intellectuele eigendom die het gevolg is van hun investering. Zij beweren dat het doel van het wetsvoorstel is gewoon zo dat de auto-onderdelen en reparatie-industrie kunnen hun handen op gepatenteerde informatie die hen in staat te ontwerpen en produceren hun eigen generieke delen en ze vervolgens te verkopen voor minder geld. Woordvoerders van de auto-industrie zeggen dat de rekening is verwant aan Coke is vereist om de hand over het recept voor het maken van Coke. Aanhangers van het wetsvoorstel zeggen dat de eis zou vergelijkbaar zijn met het geven van artsen de informatie die ze nodig hebben om patiënten te behandelen.

De Automotive Aftermarket Industry Association heeft een studie uitgevoerd waaruit blijkt dat autoreparaties gemiddeld 34% meer kost wanneer uitgevoerd door nieuwe auto dealers dan ze zou kosten bij onafhankelijke servicebedrijven. Dit betekent dat consumenten 11,7 miljard dollar meer in reparatiekosten per jaar, simpelweg omdat de fabrikanten weigeren te overhandigen nodige informatie aan onafhankelijke reparateurs te betalen. De vereniging bestaat uit leden, zoals Jiffy Lube, Autozone en andere keten garages, en ze zeggen dat autofabrikanten de rekening verzetten, zodat ze kunnen blijven opladen consumenten schandalige prijzen voor het feit dat hun auto laten repareren. Aaron Low, de vereniging vice-president, zegt dat consumenten die veel geld betalen voor hun auto’s moeten de mogelijkheid hebben om te beslissen waar ze willen laten repareren.

Het wetsvoorstel is tot stilstand gekomen in een Huis gepleegd maanden, en het is onduidelijk of en wanneer het zal ooit komen tot een stemming.

Best Car Luidsprekers
Hoe maak je een Car Stereo installatie
Car Battery Recycling
Wanneer Car Battery vervangen
Brandstof Drukregelaar Problemen
Symptomen van een Bad Fuel Pump
Custom Car Audio Systemen
Toerenteller Problemen oplossen
Hoe maak je een Car Battery Koppel
Schuifdak Installatie
Auto stereo installatie

Leave a Reply