Olie Leak Repair

Jason stond op van zijn bed met het alarm schetterende in zijn oren. Hij was vergeten in te stellen op een eerder tijdstip – nog maar eens, wat betekende dat hij zou te laat voor zijn klasse. Niet als ik haast dacht hij. Op topsnelheid, hij afgeroomd door de kamer verzamelen gedachten, kleren en boeken en liep de gang in en regelrecht naar de keuken. Hij pakte een broodje uit de doos aan de balie en ingezoomd voorbij zijn vader zitten op de patio, bijna kloppen hem over. Het springen over heggen en bijna ontbrekende pletten de kat onder zijn voeten, kreeg hij naar zijn auto. Dan net zoals hij op het punt stond om in en uit te zoemen naar school, zag hij een olielek in de buurt van het voorwiel. Drat! Hij dacht, zoals hij stapte uit de auto, keek over de schade, dan schopte de band voor een goede maatregel en ging terug naar het huis. Hij had de auto problemen. Hij was niet van plan overal vandaag – hij had geen idee over iets dat de betrokken olielek reparatie.

Als u ooit hebt ervaren wat Jason deed die ochtend, ik weet dat je geïnteresseerd zou zijn in het kennen van alles over olielek reparatie. Zo ga je te werk:

Hoe kan ik een Oil Leak Repair

Bepaal de plaats
Ten eerste is het belangrijk te weten wanneer de lekkage uit om dezelfde repareren. Kijk of het komt van de motor of de remmen, is het motorolie of is het de klep die lekt. Hier is wat je doet, plaatst een kartonnen onder de auto, die de hele auto en markeer dit – dat is de verschillende banden, de motor enz., op het karton. Nu ‘s nachts te laten. Bij het inchecken in de ochtend, zult u zien waar het lek vandaan komt. Het deel dat lekt zal een olie patch op het karton.

Controleer Valve
Controleer of de klep covers zijn strak. Kijk of je vindt er een lek. Begin door ervoor te zorgen dat het klepdeksel bouten zijn aangedraaid. U moet een T-sleutel of schroevendraaier voor. Wanneer u alle de klep bouten aan te draaien, zal het waarschijnlijk alles wat nodig was voor de lekkage te stoppen.

Een oplosmiddel
Met het oog op eventuele andere lekken vinden je moet spuiten en reinigen andere gebieden om te bepalen of ze ook lekken. Doe dit door het sproeien van de gebieden die kunnen lekken met carburateur schoonmaakmiddelen of ontvetter reinigingsmiddelen.

Controleer de Oliecarter
Zorg ervoor dat de olie-aftapplug niet is ontdaan en is strak. Als je een gat in de carterpan het kan te wijten zijn aan die over een rots. De remedie hiervoor is om een ​​bout (van de juiste maat) schroef in de olie pan. Het kan ook worden gerepareerd door een steile putty. Na deze, gebruik maken van een dopsleutel te controleren en of alle bouten die de motor en de olie pan hechten goed vastzitten controleren.

Controleer de Oliefilter
Een andere mogelijke oorzaak een olielek kan door het oliefilter. Het lek zou als gevolg van het oliefilter niet correct is geplaatst of zal gebeuren, omdat de olie filter is gebogen, misschien te wijten aan off-road rijden. Dit zal vereisen dat u de olie filter te vervangen. Hoe sneller, hoe beter. Hoe meer je wacht, hoe meer de onverbrande benzine druppelen in de motorolie en maken het lekken.

Klik hier voor hulp.
Je zou kunnen nemen van deze stappen als je weet hoe het uitvoeren van een aantal auto-onderhoud zelf. Echter, als je niet op de hoogte van het repareren dan ook, is het beter om de hulp van een professionele monteur. Niet op enigerlei wijze, huichelen een deel of schroef in iets dat je weet niets over. Je zou uiteindelijk het maken van de situatie nog erger en moet veel meer dan wat je zou al moeten betalen betalen, had je gegaan naar een monteur in de eerste plaats. En de reparatiekosten dat is een beetje hoog om te beginnen met (in de range van $ 500 tot $ 2000), afhankelijk van het deel dat heeft een lek, dat nog groter wordt als je knoeien met het zelf.

Dus nu dat je een paar dingen over olielek reparatie weet, zal het gemakkelijker zijn om de controle van wat er zou hebben leek een hopeloze situatie te nemen. All the best!

Hoe maak je een Car Engine Vermogen Verhogen
Car Audio Tips voor probleemoplossing
Symptomen van een Bad Fuel Pump
Spray Painting
Automotive Tips voor probleemoplossing
Auto accu druppellader
Auto Motor Problemen
Gesmede Wielen Vs. Gegoten wielen
Hoe maak je een Car Stereo installatie
Snelheidsmeter werkt niet goed
Stickers voor Auto’s

Leave a Reply