Olie Pan Pakking

Een olielek, zo niet gecontroleerd op tijd of genegeerd, kan weglopen aanzienlijke olie die essentieel is voor de goede werking van de motor van de auto, en in feite, kan interne schade aan de motor veroorzaken. Als u al achtereenvolgens merken een plas olie, waar u uw auto parkeert, is het tijd dat je je voertuig gecontroleerd of kijk je voor een olielek. Dus wat veroorzaakt precies een olielek in een auto? Er kunnen twee redenen achter een olielek. Men zou kunnen zijn dat de olie pan is gebroken of beschadigd, in het geval van die vervanging van olie pan is wat dat het probleem is opgelost, terwijl de andere reden zou kunnen zijn van een olie pan pakking lekken als gevolg van een beschadigde of gebroken olie pakking,

Een olie pan is dat deel van de motor die zwembaden of houdt de olie die door de motor om volledig te kunnen functioneren. Het ligt onder de motor en, afhankelijk van de grootte van de motor, kan de capaciteit van de olie die in de pan olie variëren tussen 3 en 10 liter olie. Olie pan pakking is iets dat zeehonden de olie pan op het onderste gedeelte van het motorblok. Meestal wanneer een olie lek wordt gedetecteerd in een auto, is een opvangbak vervanging of het kan worden opgelost door de oude pakking, afhankelijk van de bron en de oorzaak van het lek. Veel tijd, reparatie omvat de vervanging van de gehele unit geheel, zoals in de meeste gevallen de pakkingen zijn ofwel gebroken of gescheurd waardoor de lek. Vervanging lijkt misschien een ingewikkelde klus, maar het uit te voeren correct en zorgvuldig zou ervoor zorgen dat je niet zou hebben om een ​​honderd dollar of zo te brengen als de vervangingskosten van een automonteur.

Olie Pan Pakking vervangen

Hoewel oliecarter vervangingsprocedures kunnen enigszins verschillend zijn afhankelijk van het type van de auto of voertuig, het basisprincipe blijft hetzelfde en dus de volgende procedure kan van een aanzienlijke hulp als u niet wilt gaan naar een monteur die kon citeren een onredelijk bedrag voor hetzelfde. Om te beginnen, zou je nodig hebt een jack, jack staat, nieuwe olie pan pakking, stopcontacten, nieuwe olie, ratel, platte schroevendraaier en enkele vodden.

Parkeer de auto op een vlakke ondergrond, voor de veiligheid van auto wilt u misschien een stuk hout of een steen te plaatsen, achter de achterbanden. Nu eerst Jack de voorkant van de auto en breng hem op de tribune. Voordat je kruipen in de bestaande ruimte onder de auto, zorg ervoor dat de ruimte voldoende is voor het uitvoeren van het proces gemakkelijk. Het is ook belangrijk te laten de auto afkoelen, als het was een tijdje geleden draait.
Als je eenmaal hebt bevestigd en staat de auto voor het uitvoeren van de resterende procedure veilig, het aftappen van de olie in een opvangbak te starten. Nu afhankelijk van het soort auto kan de olie pan bevestigd worden met verschillende auto-onderdelen of accessoires zoals de airconditioning beugel de uitlaat moeren en bouten en andere brackets. Al deze moeten worden verwijderd om het oliecarter bereiken. Als de uitlaat moeren of bouten zijn verroest (waarschijnlijk zullen ze), dan is het raadzaam om een ​​aantal kruipolie op hen dan spuiten en in laten weken voor ongeveer vijf tot tien minuten te laten.
De volgende stap is het verwijderen van de uitlaatpijp die onder het carter. Verwijder ook de slangen aan het carter om toegang tot de olie pan krijgen. Zodra dat gedaan is, verwijdert u de bouten die de olie pan met behulp van de sockets te houden. Zelfs als je alle bouten van de olie pan hebben, is de kans groot dat de olie pan niet zal vallen van zijn eigen en dus je zou moeten een zachte hamer gebruiken om de zijkant van de olie tik pan zachtjes voor haar te komen uit te schakelen. U kunt ook gebruik maken van de platte schroevendraaier en verwijder voorzichtig het. Wat hulpmiddel u gebruikt om het oliecarter te verwijderen, voorzichtig doen als de olie pan is gemaakt van dunne aluminium en het raken van het moeilijk kunnen een deuk op het te vormen, en ook omdat, ondanks de lekkage, de pan kan wat olie bevatten.
Controleer op eventuele deuken op de olie pan en ervoor te zorgen dat er helemaal geen, schraap de oude olie pan pakking van het oliecarter. Reinig het motorblok en het oliecarter en het gebruik van de vodden, grondig af voordat u de nieuwe olie pan pakking.
Tot slot, installeer de nieuwe pakking met al die bouten en moeren die eerder werden verwijderd, ook hechten de accessoire beugels enz., die werden verwijderd, vul het carter met olie en dan start de motor te inspecteren voor een olielek.

Hoewel lijkt misschien een eenvoudige procedure, het is beter als je door uw gebruikershandleiding of de service manual dat geeft je een duidelijk overzicht op de motor en de andere delen.

Kilometerteller Reparatie
Auto Onderhoudsschema
Hoe maak je een Car batterij op te laden
Car Scratch Repair
Duitse auto’s Vs Japanse auto’s
Meest betrouwbare auto
Remblokken en Remschijven Kosten
Uitvinding van het wiel
Auto Wassende
Tips voor het kopen van een Car Audio versterker
Auto Onderhoud Checklist

Leave a Reply