Piepende remmen

Heb je de laatste tijd onderworpen aan de conflictueuze akkoorden van piepende remmen die zijn uw rustige boetedoeningen die betrekking hebben op het aandrijfwiel? Dan moet je iets over het snel doen! Om naar de wortel van de zaak, moet je begrijpen wat zijn de oorzaken die leiden tot piepen van remmen en wat kan worden gedaan om te zorgen voor dit probleem.

Piepende remmen op auto’s zijn een veel voorkomend verschijnsel. Lawaai van welke aard die door een auto is meestal te wijten aan wrijving en trillingen. Auto die een complexe machine en met een overvloed aan bewegende delen, is gebonden aan lawaai van een of de andere soort door wrijving en trillingen bij hoge snelheden veroorzaken.

Oorzaken

Wat leidt tot piepende remmen tijdens het rijden? Hier zijn enkele van de fundamentele oorzaken:
Metal Resonant Frequency
De belangrijkste schuldige achter piepen van remmen is de resonantiefrequentie van het gehele remsysteem dat lawaai ontstaat door trillingen. Asbest was het materiaal gebruikt voor het maken remblok materiaal eerder en was aanzienlijk minder lawaai. Er werd echter asbest gevonden dat ze kankerverwekkend zijn en werd vervolgens verboden door de Amerikaanse overheid. Nu meest gebruikte materialen zijn semi metalen composieten die gebonden wat lawaai vanwege hun specifieke resonantiefrequentie van trillingen die valt in het hoorbare gebied veroorzaken. Hier zijn enkele van de belangrijkste oorzaken van die kan leiden tot piepende remmen.

Distorted Remschijven
Een van de belangrijkste onderdelen van een remsysteem is de rotor. Als het wordt gebogen of vervormd in vorm, kan het veroorzaken van een verkeerde uitlijning met remblokken en leiden tot piepende schijfremmen.

Brake Pad Wear & Dust
De rem piepen kan een pleidooi om de versleten remblokken te veranderen. Versleten remblokken kan blootstellen de remblokslijtage indicatoren die metalen platen ingevoegd onder het kussen materiaal om de identificatie te maken van het dragen van makkelijker. Het contact van deze metalen platen met de rotors kan leiden tot piepen remmen. Ook de stof ingediend tussen remblokken en remschijven samen met overmatige trillingen kan leiden tot piepende geluid.

Hoe je ze oplost?

Wanneer u wordt geconfronteerd met een probleem, wordt de oplossing meestal te vinden als je een aanval op de oorzaak. Hier zijn enkele van de manieren waarop u kunt oplossen piepende remmen:
Spray schijfrem Dressing
Een schijfrem dressing spray is beschikbaar die de piepende lawaai te verminderen door het bedekken van boven remblokken van achteren en dragen bij aan hun ophalen door de remzuigers. Dit zorgt ervoor dat de pads niet in contact komen met de rotor wanneer ze niet in gebruik. Spuit het verband aan de achterzijde van de remblokken worden bespoten in het centrale deel remklauwen. Zorg ervoor dat u niet het materiaal op het remblok zijkanten of de rem rotor spuiten.

Drum Remschoen vervanging
Vervangen van de trommelrem schoen kan arresteren de piepende geluid als versleten schoen materiaal kan ophopen en leiden tot piepen. Zorg ervoor dat alle de gevallen puin als gevolg van versleten materialen wordt gewist na remschoen vervangen.

Remblokken vervangen
Als een remblok versleten is de boosdoener, dat is waardoor de remmen piepen, dan is het vervangen van de remblokken is de oplossing voor de remmen zwijgen op te leggen. Dit kan effectief neutraliseren de piepende rem geluid in de meeste gevallen.

Was Remmen & Controleer Fluid
Was de hele rem montage met een waterslang bij hoge druk om duidelijk uit alle deeltjes puin dat zou hebben opgebouwd. Controleer remvloeistofniveau en ga voor een remvloeistof flush voor het geval u vindt dat het duistere in plaats van puur goud. De onvolledige retractie van remklauwen die veroorzaakt piepende als gevolg van onvoldoende remvloeistof niveau en warmte problemen kunnen worden gearresteerd door vloeistof vervanging.

Een bepaalde hoeveelheid af rem piepende zal blijven vanwege de interne resonantiefrequentie van het materiaal bij hoge trillingen en hoge snelheden.

Car Audio Accessoires en condensatoren
Car Audio Tips voor probleemoplossing
Vliegende auto’s
Batterij Terminal Corrosie
Keyless Entry System voor Auto’s
Diagnose knarsend geluid wanneer het draaien van uw auto
Remblokken en Remschijven Kosten
Hoe te Brake Light vervangen
Brandstof Druktest
Audio
ABS lampje blijft branden

Leave a Reply