Plastic Gas Tank Repair

Plastic gastanks zijn de meest gebruikte brandstoftanks vandaag voor een aantal voertuigen zoals ze zijn handig op vele manieren. De metalen gastanks, hoewel ze langer meegaan dan de kunststof exemplaren zijn op een hogere onderhoudskosten risico. Ze zijn onderhevig aan roest, corrosie, lekken en andere breuk problemen wanneer ze oud zijn. Plastic brandstoftanks, daarentegen, zijn minder duur, lichtgewicht en langer zij geen last hebben van roest en corrosie problemen. Ze zijn ook eenvoudiger te monteren in het voertuig en dus meer de voorkeur voor metal gas tanks.

Hoewel plastic brandstoftanks hebben zo veel positieve punten over metalen gastanks, ook zij kunnen ondergaan een paar gaten en barsten vertonen als ze zijn gemaakt van kunststof. Omdat kunststof tanks zijn minder kost, als er reparatie problemen in hen, hoef je niet te ontdoen hen om een ​​nieuwe te kopen. U kunt deze zelf te repareren want het is een gemakkelijke taak, een kijkje nemen hoe!

Repareren van een Plastic Gas Tank

Wanneer u een lekkende plastic gastank hebt, kun je er niet omheen, als het voertuig een veel brandstof verliest. Hierdoor kan er ofwel andere problemen in het voertuig of het kan gewoon stoppen met werken zoals zal worden van gas. Je moet dit probleem op te lossen zo snel mogelijk en omdat je een plastic gastank, wordt u het verhogen van de kans op brandgevaar ook. Vandaar, een kijkje nemen op een paar tips voor kunststof gastank reparatie genoemd voor u in de volgende paragrafen.

Benodigde materialen

Hot mes of soldeerbout
Pincet
Kniptangen
Plastic onderdelen
Lepel Heteluchtpistool

Tips:

Als je gaat om te beginnen met de reparatie, moet u de tank te verwijderen van zijn plaats en maak dit leeg. Er mag geen sprake zijn van brandstof in het terwijl u repareren, als het kan worden brandbaar.
Met de hulp van draadscharen, snijd wat plastic stukken voor het beschadigde gebied van de gastank. Zorg ervoor dat de stukken die u uitgesneden voldoende zijn om het beschadigde gebied op de tank te repareren.
Houd vervolgens de plastic stukken op een metalen oppervlak of de grond in een reeks en gebruik de warmte kanon om ze te verwarmen. U moet de plastic onderdelen te verwarmen tot ze transparant en elastisch.
Zodra deze stukken die moeten worden gebruikt voor vervanging, de warmte pistool de beschadigde gebieden van de tank te verwarmen.
Heel geleidelijk, een stuk op een moment, verwarmen elk overgelopen gebied en wanneer het zacht genoeg is, de losse transparante plastic sheet plakken op. Met de hulp van een pincet kunt u houd de plastic uiteinden en voorzichtig te plakken op de getroffen gebieden van de tank.
Daarna met een warm mes, glad de zachte plastic en voorzichtig het platte vlak van het mes lopen over het oppervlak van de kunststof plaat.
Herhaal dezelfde stappen voor de andere beschadigde gebieden als goed, voor kunststof gastank reparatie en zodat de hele tank gelijk uitziet. Als u geen gebruik maken van een mes, een lepel of een spatel zal dit ook doen als je alleen maar uit te spreiden de plastic gelijkmatig over het oppervlak van de gastank.

Dit waren een aantal echt eenvoudige stappen die u kunt volgen voor de tank reparatie. U kunt dit doen in minder dan een uur en geld besparen en inspanning van de aankoop van een nieuwe brandstof tank voor een eenvoudige crack!

Tire Alignment Kosten
Bumper reparatiekosten
Reiniging Batterij Corrosie
Hoe maak je een snelheidssensor wijzigen
Gas Tank Repair
Hoe lang moet remblokken Laatst
Auto accu druppellader
Hoe maak je een Car Engine Vermogen Verhogen
Remlichten niet werken
Lamborghini Geschiedenis
Problemen Auto Elektrische problemen

Leave a Reply