Power Windows niet werken

Er is een breed scala aan moderne voorzieningen en functies ingebouwd in auto’s die vandaag de dag. Sommige functies zijn voor de veiligheid van auto en wat voor luxe en gemak. Een van deze functie voor het gemak is elektrisch bedienbare ramen, die komt ge├»nstalleerd tegenwoordig in bijna elke auto. Aangezien dit een elektrische technologie, kan het een aantal problemen met een soepele werking in de tijd. Elektrisch bedienbare ruiten niet werkt is een probleem dat moet worden behandeld zo spoedig mogelijk om overlast te voorkomen. Met een aantal elementaire diagnose zou je in staat zijn om te bepalen waar het probleem ligt in de kracht raamsysteem. In het volgende gaan we meer weten over een aantal fundamentele stappen voor probleemoplossing in de auto ruitbediening reparatie te bespreken.

Power Windows niet werken – Problemen

Als er een storing van vensters aan beide zijden kan de eerste mogelijkheid een zekering opgeheven. Merk op dat als er slechts een venster niet werkt, dan ligt het probleem ergens anders, en niet de zekering. Hier is het probleem kan zelfs een defecte schakelaar, bedrading loskoppelen, of een slechte motor. Als beide vensters lijken niet te ├╝berhaupt te kunnen werken, kan het probleem zelfs in het relais. In het geval dat de ramen bewegen te langzaam, zal je nodig hebt om het venster te sporen gesmeerd voor een goede werking. Het raam mechanisme niet goed uitgelijnd door constante wrijving met het glas. De volgende bestaat uit een aantal stappen voor probleemoplossing voor elektrisch bedienbare ramen.

Power Windows niet werken – Problemen oplossen

Voor toegang tot de kracht venster elektrische installatie, moet u tot het afsluiten van de binnenste deurpanelen. Om te controleren of het probleem is op de zekering, zet het contact aan, maar niet de motor, en druk op de knop Venster. Als er een slechte zekering, zal er geen enkele beweging in de ramen. Als de zekering goed is, zal er enige beweging, zelfs maar een trilling van het venster. Als u zeker weet dat de zekering slecht is, moet u de zekeringkast te openen en de zekering te resetten.

Controleer de bedrading van het complete systeem als een draad is losgeraakt of is losgekoppeld. U kunt gebruik maken van elektrische tape op de draad verbindingen te beveiligen. U kunt zelfs kiezen om de macht raam schakelaars te vervangen. Slechte ruitbediening prestaties kunnen het gevolg zijn vuil en versleten schakelaars. Verwijder het blok dat de schakelaar huizen, verwijder de oude schakelaars, reinig het blok, en installeer nieuwe switches. Een andere stap is om de jumper terminals en relais te verwijderen, en de jumper vervangen te krijgen.

Gebruik een test licht om er zeker van de juiste verbindingen te maken met de motor. Als alle verbindingen goed zijn, zal je nodig hebt om het raam motor vervangen. Draai de bouten die de motor vast te zetten aan het deurpaneel, en vervang deze door een nieuwe. Gebruik een multimeter om te controleren of de nieuwe werkt prima, en installeer het deurpaneel terug. Window motoren zijn beschikbaar op slechts ongeveer $ 50 op elke auto-onderdelen op te slaan. Een andere mogelijkheid van het probleem van een autoruit niet op het spoor is een slechte regulator. In dit geval hoort u de motor draait, maar het venster werkt niet zoals verwacht. Hier, zult u om de regelaar vervangen.

Dit zijn enkele van de fundamentele tips die kunnen worden gebruikt voor de diagnose van problemen met betrekking tot elektrisch bedienbare ramen niet. Merk op dat als u niet zeker bent over de technische aspecten van de elektrisch bediende installatie, is het beter om de auto direct naar de garage winkel of de showroom. Diagnose van de werkelijke problemen zal zeker helpen u om reparatiekosten te worden besteed aan automonteur diensten.

Hoe ABS Remmen werken
Sleutels in auto – How to Get In
Tire Alignment Kosten
Remlichten niet werken
Dashboard Reparatie
Car Problems
Car Dent Removal
Hoe kan ik Aluminium Wielen reinigen
Trommelrem Aanpassing
Reiniging Aluminium Wielen
Kleine auto’s 2012

Leave a Reply