Problemen Car Problems

Het bezitten van een auto is zonder twijfel een zegen, maar het komt met zijn aandeel in de problemen. Er zijn hoge kans dat je gaat om een ​​aantal problemen met de auto, en de beste kan hopen is dat deze niet voorkomen, terwijl u op reis bent. Auto problemen kunnen variëren van eenvoudig tot complex frustrerend, dat kan soms baffle zelfs de meest ervaren monteurs. Gelukkig niet al deze zijn zeer complex, en het oplossen van problemen auto problemen kan u helpen weer op de weg in redelijk snelle tijd.

Vergeet echter niet dat voor de meeste auto problemen die het een tijdje om te repareren kost, en zal, naar alle waarschijnlijkheid, moeten worden genomen om een ​​garage, of als u op de weg, weggesleept. Die in dit artikel zijn enkele van de meest voorkomende problemen die alle auto’s worden geconfronteerd in hun leven, en tips over hoe je kan detecteren hetzelfde. Dit zal niet alleen helpen in te controleren of alles in orde is voordat je gaat voor die reis, maar zal u ook een aantal fundamentele kennis over wat er mis is met je auto, en wat u kunt uw monteur verwachten om u te vertellen.

Gemeenschappelijke Car Problems
Hier zijn een paar van de meest voorkomende problemen die u tegen kunt komen met je auto, en wat je moet doen om te proberen deze op te lossen. Als u niet zeker bent over sleutelen aan de auto, dan is het best dat je een monteur bellen om het probleem bijgewoond.

Gemeenschappelijke Car Problems

Probleem
Wat gebeurt er
Wat te doen

Motor start niet
Motor maakt een geluid tijdens het starten wel bekend als cranking
• Als u niet hoort de startmotor geluid wanneer de contactsleutel wordt ingeschakeld om de auto te starten, dit betekent over het algemeen dat er sprake zou zijn iets mis met de starter of de batterij (ervan uitgaande dat je niet zonder benzine). Een eenvoudige manier om te controleren als de batterij zwak of helemaal leeg is het testen van de ruitenwissers, verlichting, radio of ventilator. Als ze niet werken dan is de batterij kan volledig dood of kan hebben defecte accu-aansluitingen.
• Controleer de batterij-aansluitingen op de terminals. Zorg ervoor dat de aansluitingen schoon, strak en vrij van corrosie. Bel uw garagist of sleepdienst, indien dit niet werkt.

Starter maakt een klikkend geluid en werkt niet
U hoort een luide klikkend geluid tijdens het starten van de auto, maar de startmotor werkt niet
• Controleer of de verlichting, ruitenwissers werken. Zo ja, dan misschien is er een probleem met de startmotor. Of het is vastgelopen of er kan een probleem met de startmotor te zijn.
• Plaats de startmotor en het met een sleutel of een geschikt gereedschap te tikken.
• Als u de auto heeft een handgeschakelde versnellingsbak, probeer te duwen op te starten of uw auto monteur of sleepdienst te bellen.

Motor start langzaam
Motor stopt zwengelen nadat u de toets loslaat of de motor draait zeer langzaam
• Als de motor stopt cranking na het loslaten van de toets of als je hoort de motor te starten zeer langzaam, kunt u een zwakke of lege batterij hebben.
• Controleer de aansluitingen op de accu. Reinig en draai ze indien nodig. Laad de batterij op.
• U kunt uw auto in beweging te krijgen door jump-starten van de auto (raadpleeg uw auto handleiding voor meer informatie) of push-starten van een handgeschakelde versnellingsbak auto.

Motor gaat branden, maar de auto zal niet bewegen
Auto niet beweegt na het selecteren van de versnelling
• Als de motor loopt en de auto niet beweegt na het selecteren van de versnelling, het eerste ding dat gaat om de geest is van de auto transmissie of aandrijving (ervan uitgaande dat de parkeerrem wordt uitgeschakeld).
• Bij auto’s met automatische transmissie, controleer niveau van Automatic Transmission Fluid (ATF). Waardoor de motor blijven draaien, controleer het niveau van ATF met de ATF peilstok. Trek de peilstok helemaal uit en wrijf hem met een doek voordat u hem terug in de motor en weer te verwijderen. Als het vloeistofniveau voldoende is, dan kan de versnellingspook die is losgekoppeld zijn. Als het vloeistofpeil is erg laag of als u geen vloeistof niet zien op de peilstok, bel voor uw auto monteur of sleepdienst.
• Voor handmatige Shift transmissie, de staat van de koppeling. Waarschijnlijk is de kans groot dat je alleen kan een koppeling voor verbetering vatbaar zijn. Burned koppelingsplaten kan leiden tot frequente glijden en aan vervanging toe.

Problemen oplossen Overige problemen
U kunt het oplossen van een probleem met uw auto met de diagnose van de oneven geuren, geuren, dampen, rook en geluiden uit verschillende compartimenten van uw auto. Tijdige detectie en diagnose kan je helpen om preventieve en corrigerende maatregelen voor uw auto problemen.

Diagnose en probleemoplossing Veel voorkomende problemen

Smells
Roken
Lekken

Benzine
Als je ruikt benzine geur binnen of ergens in de buurt van de auto, is er waarschijnlijk een lek met de brandstoftoevoer systeem. Trek de auto aan de kant, en onmiddellijk stappen. Inspecteer de gastank van een lek eronder. Bel een nabijgelegen reparatie faciliteit of sleepdienst onmiddellijk. Probeer niet te blijven rijden als je ruikt benzine geur in uw auto.

Burning Plastic
De meest voorkomende oorzaak is een plastic zak vast aan de uitlaat. Als je ruikt rubber branden, controleer dan of de handrem is per ongeluk bewaard ingeschakeld. Besturen van uw auto met handrem kan leiden tot brandlucht als gevolg van overmatige oppervlaktewrijving van de remblokken. Kortsluiting kan leiden tot oververhitting en verbranding van het isolatiemateriaal het geven van een sterke geur van brandend plastic. In dit geval, haal dan direct de batterij en neem contact op automonteur om het probleem te lokaliseren en verdere schade aan het systeem te voorkomen.

Meeldauw en schimmels
Het is een onaangename geur die afkomstig is van uw autobekleding, tapijt of airconditioning verdamper. Een toevallige vloeistof morsen, regenwater sijpelt in of in de auto overstroming kan het getroffen gebied veroorzaken aan vocht ophopen en vochtig blijven, waardoor een kans op schimmelvorming en sterke schimmel stinken. Dit kan leiden tot ernstige problemen zoals roest en verzwakking van uw auto lichaam. Controleer voor de bron van de geur. Droog het getroffen gebied, door het blazen van hete lucht met een föhn om het vocht verdampen. Zorg ervoor dat de droger niet warm of te dicht bij de bekledingsstof gehouden. Open de ramen en laat de lucht uit. Het bijhouden van een paar houtskoolbriketten onder je autostoel absorbeert vocht en geur. Als alles mislukt, krijg je auto gereinigd op een professionele car cleaning faciliteit.

Uitlaat
Dampen van uitlaatgassen in het bijzonder in het passagierscompartiment van de auto kan zeer gevaarlijk zijn, want het bevat sporen van koolmonoxide, dat is heel schadelijk zijn. Het kan het gevolg zijn van een lek in het uitlaatsysteem te zijn en moet onmiddellijk worden bijgewoond.

Hete of brandende olie
Het is meestal het gevolg van olie of vloeistof lekt op een heet oppervlak zoals een hete uitlaatspruitstuk. Bel de monteur om te zoeken naar het lek en het probleem op te lossen.

Burning Koelvloeistof
Het verbranden van koelvloeistof produceert een zoete geur, die een defecte inlaatspruitstuk pakking aangeeft. Verkrijg de auto controleren door uw lokale monteur in een keer.

Blue Smoke
Wanneer motorolie komt in de motor verbrandingskamer en brandwonden, samen met brandstof en lucht mengsel, zie je blauwe rook uit de uitlaat. Bel uw monteur om het lek te controleren en het probleem te verhelpen.

Black Smoke
Zwarte rook is een gevolg van een te rijk mengsel van lucht en brandstof aangaan de cilinderruimte. Het aandeel van brandstof is in de lucht brandstofverhouding. Deze brandstof rijk mengsel niet volledig verbrandt in de verbrandingskamer en produceert zwarte rook uit de uitlaat, hetgeen van invloed motorprestaties en brandstofverbruik. Hoewel rijk mengsel nodig voor starten van de motor, zwarte rook indicatie voor een defecte injectiesysteem of sensoren in de motor computer. Krijg je auto getest op emissie en bel uw monteur voor de motor tune-up

Witte rook
De witte rook uit de uitlaat is eigenlijk stoom, wat betekent dat het water of antivries wordt verbrand samen met de brandstof en lucht mengsel in de motor. Dit kan ook worden gediagnosticeerd als je moet water en antivries toe te voegen vaker dan normaal. Water of antivries indien gemengd met de motorolie het aangaan van de motor cilinder kan de motor beschadigen serieus. Laat uw monteur controleren op lekken en onmiddellijk oplossen van het probleem.

Vette en zwart of donker
Lekkende vloeistof waarschijnlijk motorolie. Controleer het oliepeil door het verwijderen van de peilstok en het meten van het vloeistofniveau. Vul de olie volgens de markering op de peilstok en let op de niveau voor een paar dagen. Als je merkt dat het oliepeil gevallen en / of opnieuw ter plaatse de plas, is het tijd om het lek controleren door uw monteur te krijgen.

Vette en de Rode
Als u merkt dat vette en rode lekkage, is het zeer waarschijnlijk transmissie vloeistof te zijn. Controleer de transmissie vloeistof niveau, vul het en kijk voor de komende dagen. Als u vindt dat het niveau is gedaald, krijgen dan inspecteren door uw monteur om schade aan de transmissie te voorkomen.

Groen of Geel
Groen of geel lekken zijn het meest waarschijnlijk koelvloeistof lekken. Verkrijg de lek geïdentificeerd en vastgesteld door uw monteur.

Heldere vloeistof
Heldere vloeistof is het meest waarschijnlijk afvoer water uit de lucht de auto conditionering eenheid of ruitensproeiervloeistof. Het kan zijn dat aan te raken en te voelen de vloeistof of ruiken om te bepalen of het water.

Duidelijke en vette
Als u een lek dat is duidelijk en vette dan is het zeer waarschijnlijk remvloeistof, dat is een meer ernstige vorm van lekkage. Verkrijg de lek opgespoord en gerepareerd worden door uw monteur om te remmen falen te voorkomen.

De meest voorkomende oorzaken van problemen en het oplossen van problemen technieken die in dit artikel is slechts een indicatie van de mogelijke auto-problemen en hun mogelijke oorzaken. U kunt uzelf van dure reparaties door het nemen van tijdige actie om het probleem op te lossen. Het kan zijn dat een gekwalificeerde garage faciliteit te bezoeken of technicus advies in te winnen om te onderzoeken, te diagnosticeren en uw auto te repareren.

Een auto is een machine en hoe goed hij presteert hangt af van hoe goed je zorg voor het. Regelmatig auto-onderhoud is zeer belangrijk en zal helpen om de levensduur van uw auto, niet te vergeten niet vast komen te zitten in de ontijdige en penibele situaties. Vergeet niet, als je je auto regelmatig onderhouden, zult u geen problemen worden het oplossen van problemen vaak.

Hoe te kogelgewrichten vervangen
Car Window Replacement Cost
Hoe te Bol van de Koplamp vervangen
Reiniging Batterij Corrosie
Auto Reparatie Vragen
Automatische transmissie Problemen
Hoe werkt een Koppelomvormer Work
Vliegende auto’s
Hybride auto-accu
Cruise Control Problemen
Diagnose Car Problems

Leave a Reply