Problemen met een kilometerteller

Kilometerstand is de trouwe mijl teller op uw dashboard, dat houdt u op de hoogte van de afstand uw auto is gedekt. Zijn werk wordt mogelijk gemaakt door een tandwiel trein die een ongelooflijke overbrengingsverhouding van 1690:1 heeft. Dat is aanzienlijk tandwielvertraging. Het zorgt ervoor dat de ingaande as om 1690 rotaties om een ​​mijl te registreren.

Hoe kan ik een kilometerteller herstellen?

Gezien het feit dat de reden voor kilometerteller problemen is de slijtage van de planetaire tandwielkast (dat is de meest voorkomende reden), presenteer ik een overzicht van algemene reparatie procedure met planetaire tandwielkast vervangen. Voor meer informatie, specifiek voor uw model auto, vindt u in de handleiding van de juiste Hayne’s.

Kilometerstand Reset niet mogelijk is en illegale
Voordat we gaan vooruit een ding moet duidelijk worden gemaakt. Er is geen manier kunt u de kilometerstand blijkt uit de kilometerteller, opnieuw in te stellen door middel van deze reparatie procedure of enige andere. U hoeft dus geen zorgen te maken over het veroorzaken van een ongeluk resetten van de

Be Gentle
Deze reparatie is zeer delicaat werk en je moet heel voorzichtig zijn bij het verwijderen van al zijn met elkaar verbonden delen en monteren dan samen. Het is een goed idee om een ​​wit gekleurde doek verspreid over uw werkruimte terwijl u werkt op de snelheidsmeter. Dit zal dienen twee doelen. Het zal gemakkelijker zijn om de kleine delen van de snelheidsmeter en op die manier kunt u ervoor zorgen dat ze niet wegrollen te spotten. De baan vergt veel geduld verwant aan een horlogemaker’s!

Benodigd gereedschap en hulpmiddelen
De tools die u nodig hebt voor het maken van de reparatie zijn een combinatie van platte kop en Phillips schroevendraaiers die u zal helpen bij het eerste deel. Je moet ook de set schroevendraaiers gebruikt voor computer reparaties. Anders dan dat je zal moeten een nieuwe kilometerteller planetaire tandwielkast vanuit de auto levert winkel, specifiek voor uw model auto te kopen.

Minklem van de Batterij van de Auto
Voordat u begint, moet u de negatieve pool van de accu van de auto. Het eerste deel is het verwijderen van de snelheidsmeter. Pak de platte schroevendraaier en het gebruik ervan te verwijderen van de pakking rond de omtrek van de snelheidsmeter.

Verwijder de snelheidsmeter Vergadering
Verwijder voorzichtig de hele snelheidsmeter voorzichtig uit het dashboard. Je moet langzaam in het doen van dit, het verzorgen van niet loskoppelen van de kabels aangesloten op de meter van achteren. Naar de achterzijde van de meter en observeer de draadverbinding aangebracht. Een momentopname als je wilt voordat je verder gaan en verwijder de draadverbindingen. Op die manier zul je je herinneren hoe je ze terug te zetten.

Verwijder Gauge Uit Behuizing
Het volgende deel is het verwijderen van de snelheidsmeter uit zijn behuizing. Om dat te doen, op de eerste plaats de snelheidsmeter naar beneden op het werkvlak. Met behulp van een kruiskopschroevendraaier, verwijdert u de behuizing schroeven. Nu kunt u de kern van de meter uit de behuizing en plaats het op uw werkplek.

Wis Reset Bericht
Nu moet u het reset functie op de motor behuizing die een klein zwart gekleurde box is aan de achterkant van de snelheidsmeter. Langzaam uit wrikken door te drukken op het verbindingspunt tussen post en de motorbehuizing.

Verwijder naald van de snelheidsmeter
Volgende opdracht moet zeer zorgvuldig worden gedaan als het gaat om het verwijderen van de naald van de snelheidsmeter, die gevoelig is voor buigen, zo niet zorgvuldig behandeld. Koppeling de basis van de naald om het te verwijderen door Eerst langzaam rechtsom te draaien totdat het niet meer gedraaid en trek deze naar buiten. Het kan zijn dat het heen en weer bewegen om het te verwijderen.

Nu, met behulp van de computer reparatie grootte kruiskopschroevendraaier de schroeven in het gezicht van de snelheidsmeter. Ga verder naar de motorbehuizing uit van de wijzerplaat te verwijderen door deze uit te trekken.

Verwijder Gear Pod
Nu richten op het motorhuis de tandwielkast pod gelegen aan de bovenkant van de behuizing en is bevestigd aan het deksel verwijderen. Let op de versnelling pod aan de planetaire tandwielkast binnen te lokaliseren en het wrikken uit het gebruik van de mini platte schroevendraaier.

Vervang planetaire reductoren en weer in elkaar
Daarna de handen zorgvuldig te krijgen van de nieuwe vervangende spullen en duw hem in de positie van de oude planetaire tandwielkast. Met dat uw vervangende taak in wezen wordt gedaan en nu moet je het opnieuw monteren van het hele apparaat te starten, waardoor elk klein deel terug op zijn plaats! Ga in precies het omgekeerde en op uw schreden terug om alle stukken van de meter weer in elkaar.

Deze methode van herstel zal werken natuurlijk, als het probleem ligt bij de slechte planetaire tandwielkast. Als er andere grote problemen, dan is het best te vervangen.

Window Tint verwijderen
Brake Fluid Flush
Auto Parts
Car Battery Recycling
Auto Interieur
Hoe maak je een Frozen automagneten Open
Olie Leak Repair
Koplamp Lens Cleaner
Symptomen van een Bad Fuel Pump
Meest betrouwbare auto van 2012
Duitse auto’s Vs Japanse auto’s

Leave a Reply