Radiator Fluid

Auto’s zijn net als mensen. Hoe meer woedende, de grotere kans op irrationaliteit. Hier wordt de term “irate” is metaforisch gebruikt om de stijgende temperatuur van de verbrandingsmotor aan te duiden als zonder een geschikt koelmiddel. Een auto motor is bijna net zo ingewikkeld en uitgebreid als een menselijke geest. Daarom kan dit leiden tot onvoorspelbare auto problemen, zo niet die een goede zorg. De auto radiator vermindert het grootste deel van de temperatuur-gerelateerde onderwerpen in een motor, zodat de rest van de processen soepel functioneren. Vervolgens radiator vloeistof speelt een cruciale rol bij het handhaven van een optimale omgeving in heel de interne verbrandingsmotor.

Samenstelling van Radiator Fluid

De radiator vloeistof, of antivries, heeft een flink aantal toepassingen (HVAC chillers en zonneboilers). Maar we zouden vasthouden aan de toepassing ervan in een auto radiator. Radiator vloeistof bestaat uit 50% van antivries en 50% water. Ethyleen-of propyleenglycol is de belangrijkste component in allerlei antivries. Het wordt meestal gemengd met water, zodat de motor van de auto loopt niet het risico van instorten als gevolg van abnormale temperaturen. Ook de additieven in de antivries hebben de neiging om het systeem passages verstoppen en beperken de stroom van chemicaliën en benzine. Daarom is een verwijde mengsel van water en antivries faciliteert optimale prestaties en minimale schade aan de motor. De term ‘antivries’ is een verkeerde benaming, omdat niet alleen het het vriespunt laag te houden in de motor, maar ook verheft het kookpunt tijdens extreem warme omstandigheden. De antivries in het klein als twee varianten op de markt – ongemengd (het additief), en voorgemengd (water + het additief). Opgemerkt dat antivries, in zijn ruwe vorm, is zeer giftig. Het heeft een zoete geur en trekt kinderen en huisdieren, en moet uit de buurt van hen worden gehouden.

Hoe te Radiator Fluid wijzigen

De auto motor vereist een optimaal onderhoud en dit kan alleen worden bereikt door een van de primaire stappen van het veranderen van de radiator vloeistof regelmatig. U kunt uw auto naar de dichtstbijzijnde garage de monteur krijgt de radiator doorspoelen voor u of u kunt het veranderen helemaal zelf. Als u van plan bent om het laatste te doen, volgt u deze eenvoudige stappen:
Parkeer uw auto op een veilige omgeving en zorg ervoor dat het op een veilige afstand van kinderen en huisdieren.
Open de motorkap van de auto en controleer of de motor koud is. Het aanraken van de motor (die net is uitgeschakeld) wordt sterk afgeraden als je het risico van het toebrengen van jezelf met ernstige brandwonden op het gebied van contact met de huid uit te voeren. Zorg ervoor dat de motor actief is geweest voor de laatste 15-30 minuten.
Tap de oude antivries uit uw radiator, vergezeld met de resterende losse roest en sedimenten. Dit kan worden bereikt door het openen van de afvoerklep en waardoor de vloeistof te laten stromen tot de lege.
Giet de nieuwe antivries in de radiator en als het onvermengd, vergeet dan niet om de optimale mix te maken met water.
Sluit de radiateurdop en de kap en gooi de gebruikte antivries op een veilige plaats buiten het bereik van mensen of dieren.

Radiator lek

Een van de belangrijkste redenen achter antivries lek is onvoldoende hoeveelheid koelvloeistof niveau. Dit kan te weten komen bij het opmerken van een modderig formatie onder de motorkap van de auto. Radiator vloeistof kleur kan gemakkelijk worden herkend vanwege zijn heldere psychedelische groene textuur en moet onmiddellijk opgeruimd worden vanwege de toxische aard en antivries vergiftiging te voorkomen. De volgende stappen zou geven u een overzicht van hoe je radiator vloeistof die lekt uit uw auto te controleren. Het eerste wat je moet doen wanneer u te weten komen over lekkende radiator vloeistof is om de volledige radiator en de leidingen schoon te maken met een sterke waterstraal en de motor op nul in op de bron van het lek te starten. Zodra u de bron (die meestal een van de slangen), van toepassing een commerciële radiator kit die kan worden gebruik gemaakt van een auto accessoire of bouwmarkt. Zodra dit is gebeurd, moet je ongeveer twee uur of meer wachten tot de kit volledig opdrogen. Als het is gewoon een lekkende slang, dan verder radiator lek repareren is niet nodig, maar als dit niet het probleem oplossen, dan het nemen van het aan een monteur is aan te raden. De radiator kan worden onderworpen aan verschillende problemen zoals gekraakte plastic tanks, ventilatorprobleem, lekkende oliekoeler en stoom erosie waarbij de radiator reparatiekosten kunnen variëren afhankelijk van de ernst van de schade.

De auto en dus de motor wordt onderworpen aan verschillende afwijkingen en de radiator is de belangrijkste schild. Daarom, als het schild beschadigd is, dan is de volledige bescherming raakt vernietigd. Daarom moet je nemen uiterste zorg in het veranderen van uw auto radiator vloeistof op een regelmatige basis.

Wanneer Shocks vervangen
Olie Leak Repair
Hoe maak je een Starter Solenoid Test
Audio Books
DIY Car Repair
Antivries Lek
Used Car Auto Parts en accessoires
Hoe kan ik Tire Maten Lees
Hoe maak je een Car Battery Test
Remblokken en Remschijven Kosten
Hoe te batterijpolen schoon

Leave a Reply