Reiniging Batterij Corrosie

De accu van de auto is een apparaat dat uw voertuig in staat stelt om te brullen in het leven met een eenvoudige draai aan de sleutel. Het is de accu die stabiliseert de stroom en helpt bij ontsteking, verlichting en het gebruik van andere elektrische onderdelen. Dit verklaart de noodzaak om goede zorg van uw auto-accu’s te nemen. Een van de meest voorkomende auto problemen van autobezitters is de verslechtering van verbindingen door oxidatie of chemische werking. Het is de aanwezigheid van vocht, lekkage van zuur uit de batterij of accumulatie van strooizout die corrosie kunnen veroorzaken in de accuklemmen of elektrische aansluitingen. Op sommige momenten zou men eens nodig om de accu van de auto vervangen als gevolg van de schade veroorzaakt door corrosie. Zo is het essentieel dat de accu blijft vrij van corrosie. Als u tekenen van corrosie in de verbindingen, maken er een punt om te controleren en de batterij corrosie reinigen op zijn vroegst.

Oorzaken van de batterij Corrosie

Een batterij is een hot huis van zwavelzuur. Als uw batterij gaat over haar activiteiten, wordt waterstofgas geproduceerd als gevolg van interne reacties waarbij het zwavelzuur. De ventilatie caps een uitlaatklep voor het waterstofgas vrij te geven maar er is een probleem dat kan ontstaan. Het gas neigt te mengen en reageren met de lucht, het vet of de olie in de auto en produceert corrosie in de batterijen. Corrosie moet worden gesmoord in de knop anders zal het eten in uw elektrische aansluitingen.

De noodzaak om corrosie reinigen van Car Battery Terminals

Zoals gezegd, de corrosie heeft de mogelijkheid om geleidelijk en beïnvloeden de elektrische punten en verbindingen binnen het voertuig. In extreme gevallen kan dit leiden tot schade aan batterijen veroorzaken en zelfs uitval. Maar weet nog wel dat een dergelijke corrosie is een natuurlijk onderdeel van het runnen van een voertuig en kan niet volledig worden vermeden. Wat je kunt doen is het reinigen van de batterij corrosie. Regelmatig te controleren op de accu van uw voertuig en geven hen de verzorging en aandacht die ze nodig hebben. Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen topprestaties en het verbeteren van levensduur van de batterij. Reiniging batterij corrosie is zeker een belangrijk aspect van auto-accu onderhoud. Als de batterij corrosie van invloed is op uw batterij, dient u te houden dat de batterijpolen schoon.

Hoe kan ik de batterij corrosie reinigen

Is de batterij terminal corrosie invloed zijn op uw prestaties van de batterij? Als de corrosie te zwaar is, zou je eens na te denken over de auto vervangen van de batterij. Zo moet men voorzorgsmaatregelen te op te merken de eerste tekenen van corrosie. Hieronder vindt u instructies over het reinigen van de batterij corrosie met zuiveringszout.

In de eerste plaats, op een paar rubberen handschoenen en een veiligheidsbril. Dit komt omdat zwavelzuur mag niet in contact komen met uw huid en ogen.
Wanneer u probeert om alkaline batterij corrosie schoon te maken, moet u ervoor zorgen dat het zuur niet in contact komen met de verf ook. Als dat zo is, wordt het zuur de lak.
Het bezit komen van een sleutel en gebruik deze om de kabel klemmen los te maken. Begin met het loskoppelen van de accukabels van de accupolen.
Maak eerst de kabelklem aan de negatieve pool, en gaan vervolgens in op de positieve pool te verwijderen. Als er veel corrosie, moet u mogelijk een griptang te gebruiken.
Zorg ervoor dat beide kabels worden geplaatst op een afstand, zodat er geen kans dat de terminals tegen elkaar helemaal.
Allereerst afschrapen van de corrosie deposito’s met een oude tandenborstel. Om corrosie te reinigen met zuiveringszout, moet u een oplossing te maken. Daarvoor meng de baking soda met wat water. Nu dip een oude tandenborstel in de oplossing en de oplossing aanbrengen op de buitenzijde van de batterij en de elektrische draden nauwkeurig. Zich meer richten op de gebieden die tekenen van zware corrosie vertonen.
U kunt ook gebruik maken van de accu reiniger borstel aan de oplossing toe te passen op de posten en de kabelklemmen. Nadat u klaar bent met het toepassen van zuiveringszout oplossing om zich te ontdoen van eventuele resten corrosie, gebruik dan een zachte, pluisvrije doek om het te drogen.
Breng vaseline op de berichten van de batterij corrosie te voorkomen in de toekomst. Sluit de positieve klem, en sluit vervolgens de minpool-kabel en zet de rug van de batterij behuizing. Start de auto naar auto-accu te controleren. Als de batterij slecht door corrosie beïnvloed, moet u mogelijk om het te vervangen.

Dit was wat informatie over hoe u de accuklemmen schoon te maken. Corrosie kan een negatief effect op de levensduur van de batterij, dus, zorg ervoor dat u regelmatig geef uw batterijen een kijkje binnen Reinigen van corrosie van de terminals van uw accu van de auto is een belangrijk onderdeel van uw auto onderhoudsschema.

Problemen met een kilometerteller
Auto Levensduur batterij
Hoe maak je een snelheidssensor wijzigen
Remlichten niet werken
Cool Car Accessoires
Springen van een Car Battery
Problemen Car Problems
Remschoen Vervanging
Problemen Auto Elektrische problemen
Snelste Street Legal auto ter wereld
Batterij van de Auto Onderhoud

Leave a Reply