Remblokken en Remschijven Kosten

Schijfremmen zijn uitgegroeid tot een standaard in elke auto tegenwoordig vervaardigd. Deze remmen technologie heeft bewezen zeer effectief in het stoppen van de auto zo snel mogelijk met betrekking tot zeer weinig afstand over de weg, en aldus bijdragen tot een kleiner aantal ongevallen. Nadat de schijf remsysteem van de auto wordt gebruikt voor een tijdje, kunt u het gevoel dat remmen niet zo effectief is als het was in het begin. Als er een auto remproblemen, moet u weten dat de remmen setup een diagnose en onderhoud nodig heeft. Hier remblokken en rotors kosten kunnen in aanmerking komen.

Remblokken en remschijven zijn twee van de meest cruciale onderdelen van het remmen van een auto-systeem. Remblokken zijn componenten die druk op de schijf voor het wiel te stoppen, terwijl een rotor is de schijf zelf. De remblokken en remschijven vervangingswaarde hangt grotendeels af van veel verschillende factoren, zoals merk en de arbeidskosten als u gebruikmaakt van de diensten van een garage professional. In de volgende, laat ons begrijpen hoe veel remblokken en remschijven komen.

Hoeveel weet remblokken kosten?

Als u denkt te krijgen remblokjes te laten vervangen, moet u een set te kopen. Een set van pads kost je rond de $ 20 als je in gaan voor de gemiddelde kwaliteit die. Echter, als u wilt dat de beste in termen van kwaliteit en duurzaamheid, moet u ongeveer $ 30 tot $ 50 per set, zo niet meer uit te geven. Nu, samen met de vervangen van de remblokken, wordt ook gesuggereerd dat je denkt dat het veranderen van de remklauwen. De totale kosten van remblokken en remklauw vervangen kan overal variëren van $ 15 tot $ 30, afhankelijk van de kwaliteit wel.

Het wordt ook aanbevolen om een ​​evenwicht te vinden tussen de remwerking op wielen aan beide zijden te behouden. Voor dit doel is het beter als je ook overwegen een verandering van de rem en remklauwen van het andere wiel. Als u de auto naar het service center voor vervanging, kan het totale project kost je een goede $ 200 tot $ 1000. Echter, de remblokken vervangen kosten hangt weer af van de vraag of u ervoor kiezen om de pads en de remklauwen van alle vier de wielen te veranderen.

Hoeveel weet remschijven kosten?

Zelfs na het veranderen van remblokken en remklauwen, de remmen zijn niet effectief als je verwacht dat ze zijn, je kan hebben om na te denken over het veranderen van de rotoren. Merk op dat een enkele rotor kost overal waar je van $ 35 tot $ 70, afhankelijk van het merk en de kwaliteit. Als het gaat om het wijzigen van deze belangrijke auto-onderdelen, het is een veilige optie die u overwegen het veranderen van rotoren in paren, net als in het geval van de remblokken. Dit draagt ​​ook veel een goede remwerking Verkeersregels.

Als je toevallig een auto-onderdelen winkel te bezoeken, vindt u rotoren beschikbaar in paren, waarvoor u kan nodig zijn om van $ 100 te besteden tot $ 200 per paar. Een meerderheid van deze rotor verpakkingen meestal een bouwpakket en handleiding, die kan worden gebruikt voor het uitvoeren van het project thuis. Als u niet wilt dat om het werk thuis doen, kunt u altijd naar de garage shop voor professionele service. Zorg ervoor dat je je auto onderhoudsbudget hoger als gevolg, tot personeels-kosten in uw plaats.

Dit was een algemeen overzicht van de auto remblokken en remschijven kosten. Als u niet bedreven in het vervangen van remblokken en remschijven zelf, is het raadzaam om de auto te nemen om de automonteur. Merk op dat het remsysteem is zeer belangrijk in veilig rijden en dus moet professioneel worden gehandhaafd.

Car Top bagagedrager
Fuel Tank Cleaning – Benzine Tank Cleaning
Hoe maak je een Flat Tire Fix
Vliegende auto’s
Car Scratch Repair
Auto Towing
Car Stereo Wiring
Keyless voor programmeren op afstand
Drum Brake verwijderen
Batterij van de Auto
Beste RWD auto’s

Leave a Reply