Remklauw vervangen

Laat ons eerst weten wat er precies zijn remklauwen? Remklauwen zijn gewoon hefbomen die trek de remkabel en activeer de remmen om een ​​voertuig te stoppen. Remklauwen niet meer goed functioneren of krijgen vergrendeld wanneer ofwel de positie van de remblokken daalt en resulteert in meer dan uitbreiding van de zuiger in de remklauw of wanneer de remvloeistof wordt als gevolg van continu gebruik en een gebrek aan regelmatig onderhoud van het voertuig besmet. Dit is een van de meest voorkomende auto remproblemen. In dergelijke gevallen, remklauw vervangen is belangrijk, omdat er geen zin om onnodige druk op de zuiger en het creëren van extra auto problemen. Om zoiets te voorkomen, lees de eenvoudige procedure hier vermeld.

Procedure voor het vervangen van een Remklauw

U zal een schroevendraaier, jack, ongeveer de helft inch stopcontacten, lekbak, een set van sleutels, lug moersleutel, remontluchter, nieuw paar remklauwen en ½ inch drive luchtpistool.

Daar gaan we:
De eerste stap is de hefbrug op jack en de wielen verwijderen.
Dan, neem een ​​schroevendraaier en verspreid de remblokken.
Nu in om terug te duwen de zuiger de ideale ligging, zet de schroevendraaier in het gat aan de bovenkant van de remklauw en het gewoon naar u toe trekken.
Neem de lekbak en plaats deze onder de remklauw.
Vervolgens vindt u een bout die de remklauw en de remleiding houdt. Dus nu moet je om het te verwijderen en ook verwijderen van de paar koperen dichtingsringen aanwezig zijn op de zijkanten van de bout.
Er zijn ook bouten die de remklauw vasthouden aan de steunbeugels, dus laten verwijderen.
Tot slot los te maken van de remklauw en de remblokken.
Haal de nieuwe remklauw en plaats de remblokken in. Plaats de nieuwe remklauw op zijn plaats en draai alle nodige bouten samen met de koperen ringen.
De volgende stap is de rem bloedingen toepassing op de remklauw voor montage van het wiel terug naar zijn positie.
Volg dezelfde stappen voor de andere kant.

Achter Remklauw vervangen

De procedure van achterremklauw vervanging is zeer vergelijkbaar met de bovenstaande procedure. Je moet tot het afsluiten van de achterwielen en installeren van nieuwe achterste remklauwen, waarbij de oude.

Nuttige tips

Altijd de voorkeur aan de remklauwen van de beide zijden van het voertuig te vervangen, zodat er uniformiteit in de remprestaties.
Zie dat het gehele remsysteem wordt gespoeld tijdens het vervangen van de remklauwen.
Bij het invullen van de procedure voor het vervangen, controleer dan of het voertuig stopt goed en niet glijden in een van de richtingen. Zorg ervoor dat het voertuig tot stilstand in een rechte lijn.
Zie dat je een paar straten achter het achterwiel te plaatsen, zodat het voertuig niet terug te gaan.

Vergeet niet, door het leren van de procedure zelf, bent u het opslaan van de kosten gemaakt zijn om het gedaan vanuit een monteur. Garage kosten kan komen op een exorbitante prijs tegenwoordig dus beter je leert een aantal doe-het-zelf onderhoud. Bovendien is de volgende keer dat een van je vrienden problemen hebben met deze activiteit, kunt u de procedure uit te leggen en indien nodig hen te helpen bij het doen van het.

Kosten van remblokken
ABS Remmen Problemen oplossen
Bumper reparatiekosten
Car Battery Tester
Remote Starters voor auto’s
Batterij van de Auto Onderhoud
DVD-speler Reviews
Batterij Terminal Corrosie
Hoe kan ik Aluminium Wielen reinigen
Remschoen Vervanging
Zonneklep Vervanging

Leave a Reply