Remleiding Reparatie

U gebruikt de remmen om je auto te stoppen waar en wanneer je wilt ook. Er komt een tijd echter, waar de remmen niet meer functioneren of als u het pedaal echt hard op de remmen om enig effect te hebben. Gebrek aan remvloeistof in uw voertuig of een probleem van de remleiding veroorzaken deze storingen. In het geval van de laatste, heb je een remleiding reparatie om het probleem op te lossen.

Remleidingen in auto’s zijn verantwoordelijk voor de reizen van remvloeistoffen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Kraken van de remleidingen, corrosie of roest van de remleidingen zijn enkele van de gemeenschappelijke remleiding problemen. Constant slijtage, of wrijven van de remmen met metalen objecten kan leiden tot roesten van de remleiding. U kunt ervoor kiezen om de hele remleiding vervangen, of slechts een deel ervan. Maar het is altijd beter om te vervangen de hele remleiding, zodat je niet hetzelfde probleem opnieuw en opnieuw.

Benodigd gereedschap:

Je zou het volgende gereedschap nodig voor het repareren van uw remleiding:
Nieuwe remleidingen
Remvloeistof
Compressie kit
Tubing Cutter
Set van normale sleutels en lijn sleutels
Penetrant
Ondersteuning Stands
Meetlint

Hoe te Brake Line Repair?

Als je eenmaal hebt verzameld alle tools, is het tijd om de procedure te starten.

Controleer de mate van roest op de remleiding. Als de hele remleiding is verroest, moet u om het te vervangen. In een dergelijk geval, genieten van de fittingen die u wilt verwijderen in penetrant.
Schroef de beugels die de remleiding zijn vast te houden aan het frame met behulp van een ratel.
Bij het vervangen van slechts een deel van de remleiding, knip dan de sectie met een buis snijder en verwijder de remleiding met de hulp van de lijn sleutels.
Zodra het verwijderen van de verroeste remleiding, moet u om het te gebruiken, om de grootte van uw nieuwe remleiding controleren. Plaats zowel de remleidingen naast elkaar. Nu voor zorgen dat de lengte van de nieuwe remkabel gelijk aan de oude remleiding en maken vergelijkbare bochten op de nieuwe, met een buis bender.
Na het maken van de nieuwe remleiding, zoals de oude in termen van de omvang en bochten, moet u de nieuwe remleiding vast in de auto. Draai de fittingen met behulp van lijn sleutels.
Met behulp van een buis snijder, uitgesneden extra remleidingen. Het compressie kit bestaat uit twee ferrules, twee eindkappen met een gat in het midden, en een centrale buis. Aan een uiteinde van de remkabel, stellen de eindkap en aan het andere uiteinde vast de ferrule. Nu houd deze remleiding in de ene hand met de centrale buis in de andere. Neem de remleiding en de harde druk hem in het midden buis, te sluiten met behulp van de eindkap. Met behulp van een sleutel, draai de eindkap.
Neem de nieuwe remleiding en duw hem in de oude lijn, het tekenen van de oude lijn op de loop zeer strak. Herhaal hetzelfde voor de andere kant.
Nu de werkzaamheden aan de remleidingen is gedaan, moet u de remmen ontluchten, om de lucht uit de remleiding. Hiervoor zorgen dat remvloeistof volledig gevuld is in het reservoir van de hoofdcilinder. Draai de remontluchter schroef op een van de wielen. Vraag iemand om te zitten in de auto, start het, en het rempedaal helemaal naar beneden te houden. Houd de knop ingedrukt totdat alle lucht is verdwenen en remvloeistof begint coming out van de remleiding. Doe dit voor alle vier de wielen, en zodra dit gebeurd is, vullen de hoofdremcilinder met remvloeistof.

Voor uw hulp, remleiding reparatie kits zijn ook beschikbaar in de markt. Deze kits bestaan ​​uit alles wat je nodig hebt voor de reparatie, met inbegrip van remblokken, remvoeringen en remschijven. Koop een goede branded reparatiesets, zoals je zou niet willen sub-gestandaardiseerde onderdelen te gebruiken voor uw auto.

De reparatie kosten komt te zijn overal ongeveer US $ 70 tot US $ 100, afhankelijk van uw auto. De onderdelen zijn niet zo duur en het is een 2 tot 3 uur werk op het meest. Het is aangeraden dat, als je nog geen ervaring in het repareren van een auto of niet goed vertrouwd met de auto mechanisme, uw auto naar een monteur.

Auto Reparatie Schattingen
Reiniging Aluminium Wielen
Auto Dynamo Problemen
Auto Detailing
Toerenteller Problemen oplossen
Blower Motor Weerstand
Automatische transmissie Problemen
Honda vs Toyota
Versnellingsbak problemen
Bad Dynamo Symptomen
Auto dvd-spelers

Leave a Reply