Remlichten niet werken

Een auto is een veelgeprezen bezit voor velen van ons. Mensen wachten angstig om een ​​auto te kopen en het kan een van de noodzakelijke items voor een gezin. Het is een geweldige manier van vervoer en zorgt voor uw veiligheid als u het maken van een lange reis. Echter, het is noodzakelijk dat u ook zorgen voor uw auto en voert regelmatig reparaties die het nodig heeft. Nu, een van de meest voorkomende auto problemen die consumenten ondervinden nadat u de auto gekregen een paar jaar oud, zijn remlichten niet werken. Je denkt misschien dat het is geen big deal, maar het is een kwestie van serieuze overweging en moeten de benodigde aandacht onmiddellijk.

De remlichten van uw auto zijn niet voor jou, maar voor de chauffeurs die rijden achter je. Het waarschuwt andere bestuurders als je auto wil stoppen of vertragen van de snelheid. De meeste auto’s op de markt zijn uitgerust met drie remlichten een aan iedere kant van het achterste einde en een van de daklijn. De mode van het plaatsen van het remlicht op het dak of dek lijn verdwenen tijdens het midden van de jaren ’90, maar is opnieuw geïntroduceerd door luxe autofabrikanten als BMW en Audi. Een remlicht werkt op een eenvoudige elektrische systeem dat wordt bediend door schakelaars die naar keuze van de bestuurder. Bijna alle auto’s hebben hun schakelaars in het rempedaal. Wanneer u de auto remmen de schakelaar wordt dus geactiveerd toont ons het rode licht wat betekent dat de auto vertraagt ​​of tot stilstand komen.

Remlichten niet Functioneren

Als de remlichten niet goed werken, is het waarschijnlijk gebroken of er is iets mis met de lampen. Nu, is het noodzakelijk om te weten wat de oorzaak is van de rem probleem, en hebben ze al snel gerepareerd anders een agent kan je een ticket. Maar laten we eerst eens leren waarom de rem gloeilampen werkt niet.

Controleer remlichten
Elke auto heeft drie of twee remlichten die bijdragen aan het creëren van de remlicht verlichting effect. Als deze lampen niet dan geen driver achter je in staat zou zijn om te begrijpen dat u wilt stoppen. Sommige mensen niet de moeite, ze wachten op alle drie te sterven die kan krijgen erg laat en misschien niet gezond voor u en uw auto. Als u denkt dat uw remlichten niet werken, dan zou ik raden u aan om persoonlijk te verwijderen elke remlicht om te zien wat de auto probleem is.

Zekeringen niet werken
Een zekering wordt in de remlichten zodat beschermt de lampen uit amperage overbelasting. Zekering problemen zou een mogelijke reden zijn en dat het niet toelaten om elektrische stroom te bereiken voor de remlichten. Om ervoor te zorgen dat de zekering werkt moet u eerst controleren of uw systeem zekering die is gelegen in de zekering paneel. Gebruik een testlampje en draai de autosleutels aan ontsteking. Als de test branden aan beide kanten, dan is de zekering in orde is. Wanneer slechts een zijde oplicht vervolgens de zekering moet worden vervangen. Als de zekering stopt met werken wanneer u de rem dan zijn er nog een interne fout, en het zou beter zijn als je belt een monteur op dit punt.

Controle van de schakelaars
Een knop bij het rempedaal verbindt de remlicht het elektrische circuit van de auto. Basic auto schakelaars hebben 2 draden, de macht in en macht uit. Het is noodzakelijk om een ​​test licht te gebruiken om ervoor te zorgen dat knop bij het rempedaal prima werken. Als je ziet dat er geen stroom wordt gedetecteerd dan wordt de schakelaar moet worden vervangen en, moet het snel.

Remlichten werken niet daadwerkelijk kan worden een zeer ernstige kwestie, en het moet worden nagedacht en aandacht en mag niet worden genegeerd. Als je echt wilt weten hoe je een remlicht vervangen, moet u de hulpmiddelen en enige kennis over auto’s hebben. Denk er ook niet aan de remlichten op voor een langere tijd, omdat de hitte smelten van de draden en bollen.

Meest betrouwbare auto
Best Car Battery
Gemeenschappelijke Car Problems
Beste Sneeuw Auto’s
DIY Car Repair
Decoratieve Auto Vloermatten
Versnellingsbak problemen
Toerenteller Problemen oplossen
Gemiddelde Car Battery Life
Car Exhaust System
Emergency Brake Reparatie

Leave a Reply