Remote Car Starter Installation

De andere dag, een van mijn vrienden kreeg een Swank nieuwe auto. Haar moeder, die wordt gebruikt om de oude auto, stond buiten te wachten voor haar om de auto te openen met de sleutel en dan het ontsluiten van de auto handmatig. Mijn vriend wachtte in de auto voor een paar minuten voor haar moeder om in te stappen, maar het mocht niet baten! Toen draaide ze zich de ramen naar beneden en vroeg haar moeder om binnen te komen en vertelde haar dat de deuren werden ontgrendeld! Mijn vriend’s moeder wist niet dat deze nieuwe auto zal op afstand starter installatie, waarmee u de auto te starten vanaf een afstand te hebben! Aangezien dit systeem is begonnen, je normaal gezien krijgt het samen met de auto. Maar zelfs als je het niet krijgen, kunt u zeker zelf te installeren! Een snelle blik op de tekst hieronder zal u vertellen hoe om te gaan over het installeren van een externe auto starter!

Hoe maak je een Remote Car Starter installeren?

Een beetje kennis van de nuances van werken van een auto en met een mechanische gebogen van de geest en je zal er zijn. Het kan een beetje moeilijk als je uit van soorten in die afdeling, maar niet onmogelijk!

Benodigd gereedschap:
Zonder de tools die u niet aankan dit project. De tools die je nodig hebt zijn –

Kniptangen
Soldeerbout
Soldeer
Digitale multimeter
Wrench Set
Schroevendraaier set
Wire strippers
Remote starter kit
Elektrische tape
Krimpfolie
Warmte kanon

Methode:

Stap 1 – Controleer de auto
Zorg ervoor dat alle systemen goed werken na het starten van de auto. Flick alle lichten op, controleer dan de indicatoren en dat soort dingen. Dan terwijl dit gebeurt, opent u de afstandsbediening starter kit en ga via hen. U moet ervoor zorgen dat u de instructies goed te krijgen om later te voorkomen auto problemen.

Stap 2 – Tools Galore
Nu, krijgen de vereiste tools die eerder zijn genoemd. Nu wat je hoeft te doen is verwijder het paneel dat zich onder het stuur. Dan zullen er draden aan te sluiten op de remote starter die je zal moeten om uit te vinden. Power, ontsteking, starter en andere accessoires, zoals radio, alarm systeem, Centrale deurvergrendeling zijn typische verbindingen en auto-onderdelen betrokken.

Stap 3 – Om een ​​stap verder
Voor installatie van op afstand de auto starter, is de volgende stap het loskoppelen van de accu van de auto. Wees voorzichtig terwijl je dit doet. Laat dat volgen door het aansluiten van de externe starter draden aan de coördinerende voertuig draden. Verbindingen kunnen uit meer dan twee draden, afhankelijk van welk model van de auto is.

Stap 4 – bijna klaar
Terwijl u verbinding maakt met meer dan twee draden voor het op afstand auto starter installatie, met behulp van relais is een goede optie. Dan eindelijk, net sluit de batterij en controleer of de afstand starter werkt.

Kortom, de sleutel is om de knie van de instructies goed en nul krijgen in op een juiste plaats voor de controle module. Een plek die de draadlengte runs minimaliseren ideaal. Op hetzelfde moment, een plek die zorgt ervoor dat de draden uit de buurt van onderdelen die bewegen als rempedalen en auto radiator ventilator is van vitaal belang.

Voor het vermijden van op afstand auto starter probleem, gebruik digitale multimeter om schade te voorkomen aan de computer van de auto. Bovendien, bedrading of gesoldeerd houdt ze veilig en sterk. Laatste, maar niet de minste, neem dan zorgvuldig de instructies om ernstige schade aan de auto te voorkomen! Ik hier aftekenen!

PS Dit zijn algemene instructies!

Drum Brake verwijderen
Dynamo Problemen
Best Concept Cars
Schuifdak Vs. Moonroof
Keyless Entry System voor Auto’s
Hoe kan ik Tire Maten Lees
Beste Familie Car 2012
Duurste Auto Merken
Band Ratings: Snelheid Waardering en Load Index
Brandstof Drukregelaar Problemen
Car Audio Systemen

Leave a Reply