Remote Car Starter Problemen

Een externe car starter, ook bekend als remote ontstekingssysteem is een apparaat waarmee de eigenaar van een voertuig te starten op afstand zonder dat krijgen in het. Het werkt door een radio signaal naar een ontvanger die zich in het voertuig. Door te drukken op de afstandsbediening, kunt u een keyless start te bereiken! Hoewel dit is zeker een geweldige technologie, soms de auto gewoon niet reageert wanneer u probeert om het te starten met behulp van uw afstandsbediening. Dit gebrek aan respons van de auto starter kan om verschillende redenen. Hier is wat informatie over de redenen waarom deze problemen zich kunnen voordoen.

Problemen oplossen

? Allereerst kunnen problemen ontstaan ​​wegens een defect in de externe starter. Dus, neem een ​​kijkje op de handleiding van de auto starter bereik te leren kennen. De starter zal niet werken als u werkt het uit van het assortiment. Bovendien zou de zender werkelijke werkingsafstand ook afhankelijk van het voertuig staat. Op sommige momenten kan zich een fysieke obstakels en andere factoren storing veroorzaken en verminderen het bereik.

? Soms is de prik op de afstandsbediening heeft een reactie uitlokken van de auto, maar slechts voor een korte periode. De auto Mogelijk knipperen er lampjes een beetje, maar de auto gewoon niet beginnen! Als de startmotor niet werkt, controleer dan het LED-lampje op uw afstandsbediening. Als het LED-lampje niet gaat branden, moet de batterij dood. In dat geval kan de vervanging van de energiebesparende of lege batterij door een nieuwe oplossing voor het probleem.

? Soms kan de auto starter niet door werken om problemen in verband met de ontvanger. Controleer de ontvanger en niet ervoor te zorgen dat de ontvanger draden niet losgeslagen. Het is mogelijk dat je misschien niet op de startknop voldoende te hebben ingedrukt.

? Er is een kap pin schakelaar die de motor voorkomt op afstand starten wanneer de kap open is. Dus controleer of de kap open is. De starter werkt niet als de zekering in de belangrijkste voedingsbron is doorgebrand. Als het een zekering-gerelateerde kwestie, moet u het naar de plaats waar je moet het apparaat geïnstalleerd in de eerste plaats. Het beste zou zijn om een ​​professionele controle voor problemen met de bedrading te laten.

? Een ander probleem dat kan worden geconfronteerd door de eigenaars van voertuigen is dat de auto reageert op de afstandsbediening en u het geluid van het maken van een oprechte poging om te beginnen, maar niet te doen horen. Dit kan te wijten zijn aan een Original Equipment Manufacturer (OEM) auto antidiefstalsysteem. De startblokkering is in feite een kleine microchip die is ingebed in de belangrijkste van het voertuig. Haar voornaamste doel is het voorkomen van autodiefstal. Wanneer de contactsleutel wordt geplaatst in de sleutel-slot, de chip zendt radiofrequente signalen naar een unieke code. De auto zal dus niet starten, tenzij het ontvangt deze code. Dus, terwijl het krijgen van de auto starter geïnstalleerd, zorg ervoor dat u een systeem dat de OEM startblokkeersysteem omzeilt kopen. Om een ​​basis controle te doen, plaatst u de autosleutel in het contactslot en druk vervolgens op uw auto starter afstandsbediening. Als de auto wordt gestart met gemak dan is het probleem is zeker de fabriek geïnstalleerde auto startonderbreker. Wat u moet dan doen om het gebruik van uw auto starter afstandsbediening te maken is om te investeren in een transponder. De transponder zal helpen de afstandsbediening overschrijven de OEM.

De prijs van een auto starter kan variëren van $ 50 tot meer dan $ 300, afhankelijk van het merk en functies. Natuurlijk is dit niet de installatie. In tegenstelling tot de one-way remote starters waar men moest zijn om het voertuig om te zien dat het begon, de twee-weg afstandsbediening starters hebben vele functies. Het display van de afstandsbediening toont pictogrammen om aan te geven dat het voertuig is gestart. Er kunnen pictogrammen voor signaalsterkte, levensduur van de batterij, deur vergrendelen / ontgrendelen, temperatuur, motorkap open, accu spanning, romp open, sirene, enz. Geen wonder dat ze kost je meer. Synchronisatie voor dit technologisch geavanceerde gadget met uw auto zeker vereist een getrainde hand. Dus, zorg ervoor dat een getrainde professional installeert in uw auto.

Hoe te batterijpolen schoon
Remleiding Vervangen
Dynamo Problemen oplossen
Bad Dynamo Symptomen
Vervang een Dynamo Belt
Hoe vaak een koelvloeistof Flush doen
Nieuwe Auto technologie een Hoofdpijn voor Independent Mechanics
Hybride auto-accu
Gemeenschappelijke Car Problems
Keyless Entry System voor Auto’s
Antivries Lek

Leave a Reply