Remschijven vervangen Kosten

Een niet-functionele rem is net zo goed als een vliegtuig met een falende motor of gebroken vleugels, dus wat de reden of kosten die betrokken zijn, dan kunt u geen gebruik maken van uw auto zonder vaststelling van hen.

Hoe remmen maken de wielen van een voertuig tot stilstand in seconden? De remschijven spelen een grote rol. Wanneer u de remmen, de rotoren, ook wel bekend als remschijven van toepassing zijn, vast te stellen op de remblokken en dat de wielen draaien, waardoor de auto stop maakt te stoppen. De rotors worden uitgelijnd op dezelfde as als die van de wielen. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, wordt een hydraulisch mechanisme geactiveerd, waarbij rotors het uitschakelen van de remblokken, die de roterende beweging van de wielen te stoppen. Dus de remmen van de snelheid grotendeels afhankelijk is van het functioneren van de rotoren in het voertuig. De kracht van deze rotoren is afhankelijk van het ontwerp en de samenstelling. Ze zijn gemaakt van gegoten ijzer en een hoge treksterkte. Na verloop van tijd, als gevolg van slijtage, kan de rotoren nodig reparatie of zelfs vervanging.

Tijd om de Rotors vervangen!
Het dragen van down van rotoren en de aanwezigheid van harde plekken op hen zijn indicatoren van dreigende vervanging. Resurfacing rotors kan ook leiden tot harde plekken op hen. Dus bevestigen de reden van een garage professional voordat u besluit over het vervangen van de rotoren. Als je hoort een piepende geluid of een hard geluid op het toepassen van remmen, kan het tijd dat je de rotors vervangen. Overmatige remmen en bergafwaarts rijden warmte in de rotoren. Grotere de rotoren, hoe groter de warmte die ze kunnen nemen. Rotor kan oplopen tot een punt wanneer ze niet kan handhaven de stijgende temperatuur en de remmen mislukken. Dus, is het belangrijk om te garanderen dat de rotoren van uw voertuig zijn van de juiste specificaties. Zo niet, dan krijgen ze vervangen.

Dingen om te controleren
De eerste en meest belangrijke ding om te controleren is de dikte van de rotoren. Als de rotoren te dun zijn, ze de neiging om oververhitting tijdens het remmen. Dit kan ertoe leiden dat de pads oververhit raken, wat leidt tot verdere verkleuring en vervorming van rotoren. Bovendien oververhitting kan de remvloeistof kook, zodat het belemmeren van het remsysteem van het voertuig. Als de rotoren te dun (minder dan rotor minimale dikte), is het het beste om ze vervangen. Als de rotoren zijn binnen de specificaties, kan resurfacing hen te helpen, bespaart u de kosten van de rotor vervangen. Vervolgens zoeken we naar littekens van rotoren. Als ze zijn kromgetrokken of littekens, is het een goed idee om ze te vervangen.

Kosten die gepaard gaan
Wat de vervangingskosten betreft, zal een enkele remschijf kosten ergens tussen $ 35 tot $ 75, afhankelijk van het type en materiaal. Het is echter altijd geadviseerd te vervangen in paren. Bijvoorbeeld, als u de rotor te vervangen voor het linker voorwiel, moet u ook vervangen door die van de rechter voor een als goed. In feite zijn veel auto-onderdeel slaat ze alleen verkopen in paren, die kunnen rond de $ 100 tot $ 150 per paar kosten, samen met een aantal accessoires. Als je dit gedaan bij het tankstation, voor elke rem rotor, kunnen de kosten gaan 150 dollar naar boven, afhankelijk of de remblokken en voeringen moeten ook worden gewijzigd. Het merendeel van de rotoren hebben een vervangende hulp kit en handleiding, samen met hen, zodat deze taak kan worden uitgevoerd door de meeste mensen. Maar, zoals de rem is een zeer essentieel onderdeel van een auto, is het raadzaam om professionele hulp te nemen.

De remmen, zoals u weet, zijn een belangrijk onderdeel van uw voertuig, en remschijven, een ‘essentiĆ«le orgaan “van het remsysteem. Zo goed handhaven, en vervang ze zonder mankeren, wanneer nodig.

Cruise Control Problemen
Remklauw vervangen
Soorten Muscle Cars
Goedkope RWD auto’s
Car Audio Installatie Gids
Keyless Entry System voor Auto’s
Brandstof Drukregelaar Problemen
Snelheidsmeter Cable Replacement
Auto Oververhitting
Wanneer Rotoren vervangen
Plastic Gas Tank Repair

Leave a Reply