Schuifdak Installatie

Heb je er ooit aan gedacht te staan ​​in de auto en het ervaren van het gevoel van stromende luchtstroming. Ja, kan dit worden gedaan met de hulp van zonnedaken. In het algemeen, een zonnedak een opening op het dak van de auto, die gebruikt kunnen worden voor het toestaan ​​van licht en / of verse lucht tot het interieur voeren. Tijdens het rijden over de weg, zie je veel auto’s en voertuigen met zonnedaken. Een schuifdak is soms bekend als moonroof, maar er is een klein verschil tussen de twee, met betrekking tot materialen die gemaakt zijn van.

Doe-Het-Zelf Schuifdak Installatie

Het installeren van een open dak helemaal zelf kan een zeer moeilijke en ingewikkelde taak zijn. Daarom wordt het aanbevolen om de klus te klaren in een gereputeerde garage en modificatie faciliteit te krijgen. Voor het doen van het werk zelf, moet u een aantal tools, zoals de boor, zachte hamer, perforeren materiaal, vinyl cutter, meetlinten, markers, tangen, schroevendraaiers, en vele andere dingen. Je moet een nieuwe zonnedak kit aan te schaffen. De volgende stap is om de positie waar het schuifdak worden geïnstalleerd markeren. U zou hebben om de markeringen op de headliner te snijden, en vervolgens het schuifdak te installeren volgens de instructies.

Het kiezen en kopen van een zonnedak

Er wordt voorgesteld om het dak te installeren klus te klaren door een professionele krijgen. Maar voordat het naderen van een winkel, moet u het type dak dat zou geschikt zijn voor uw auto bepalen. Er zijn verschillende typen zonnedaken die verschillen in fysische eigenschappen. Dit zijn namelijk de pop-up zonnedaken, top-mount schuifdaken, panoramische zonnedaken, spoiler zonnedaken, vouwen zonnedaken, en vele anderen.

Begrijp alle functies die elk van deze schuifdaken bieden, en te bepalen of uw wilt een basis vent handmatige model of een volledig elektronische. U zult ook moeten beslissen over het zonnedak kleuren en als je zou willen accessoires zoals ingebouwde lampen. Bij de aankoop van het schuifdak, zorg ervoor dat het de garantie heeft. Het schuifdak installatie job duurt normaal gesproken minder dan een dag, en de baan in sommige auto’s kan zelfs minder dan twee uur.

Schuifdak installatiekosten

Als je hebt besloten om het dak te installeren in uw auto van een professionele dealer te krijgen, heb je ook na te denken over hoeveel zou de totale kosten zijn. Als het niet een DIY taak, moet u om te besteden aan het product, alsmede de installatie of arbeidskosten. Er zijn vele factoren die van invloed zijn op het zonnedak installatiekosten hebben, zoals de dealer, lasten op arbeid, het type product dat u gebruikt, enz. De gemiddelde kosten van de complete installatie is $ 1.000, maar kan variëren volgens de specificaties. Als u ervoor kiest om een ​​handmatig bediende zonnedak geïnstalleerd, moet u minder betalen in vergelijking met wat je zou moeten betalen voor het krijgen van een volledig elektronische versie van zonnedak geïnstalleerd. De kosten van elektronisch bediende installatie van het systeem kan variëren van $ 1.000 tot $ 2.000. Aftermarket zonnedaken zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij uw dichtstbijzijnde winkel op ongeveer $ 300 tot $ 1.000.

Dit was wat algemene informatie over zonnedak installatie en de betrokken kosten. Er wordt gesuggereerd dat u niet uitvoeren van de job helemaal zelf, tot grote schade te voorkomen aan uw voertuig.

Car Repair
Auto Oververhitting Oorzaken
Kilometerteller Reparatie
Antivries Lek
Car Problems
Uitlaat Lek
Wanneer Car Battery vervangen
Automotive Tips voor probleemoplossing
Muffler Reparatie Tape
Natte cel batterij
Car Audio Accessoires en condensatoren

Leave a Reply