Snelheidsmeter Cable Replacement

Of het nu een auto of een motorfiets, elk voertuig heeft een apparaat dat bekend staat als de snelheidsmeter. Hoewel de snelheidsmeter heeft niets te maken met hoe snel uw voertuig kan gaan, is het een belangrijk instrument, dat de rijsnelheid van het voertuig meet. Het geeft je een basisidee voor het handhaven van een verstandige tempo. Stel je voor het rijden zonder snelheidsmeter! Je zou altijd een risico overschrijding van de maximumsnelheid, wanneer u rijdt. Snelheidsmeter niet goed werkt kan je in ernstige problemen. De meest voorkomende probleem in verband met de tachometer zich met de kabel. Maar het goede nieuws is dat de snelheidsmeter kabel reparatie is vrij eenvoudig en het kan gemakkelijk worden vastgesteld. U kunt uw voertuig naar een monteur of zelf verhelpen.

Hoe maak je een Snelheidsmeter kabel te vervangen?

Het vervangen van de kabel is niet zo moeilijk! Het vereist eenvoudige hulpmiddelen zoals een schroevendraaier en moersleutel een en een aantal fundamentele mechanische kennis.

Stap 1: De eerste stappen gaat om het verwijderen van de oude kabel. Verwijder de motorkap voorzichtig. Verwijder de bout onder het dashboard. Dit zal los van de stuurkolom. Nu, voorzichtig in de steek gelaten de stuurkolom en je zult in staat zijn om de achterkant van de snelheidsmeter te zien.

Stap 2: Zoek de zwarte buitenkabel dat de transmissie voldoet. Breken en draai de aandrijfas moer en de O-ring en rijden de snelheidsmeter draad door de firewall. De kabel wordt vastgehouden op de overdracht door een grote klem of schroef connector. Sommigen zijn voorzien van kunststof vergrendelingen om de draad zijn plaats te houden.

Stap 3: Schroef de connector met behulp van een sleutel of een tang. Zich te ontdoen van de schroef of laat de grendel om de verbinding los te maken. Als het eenmaal is aangesloten, trek de kabel van de motor kant, met de hulp van de naald los tang. Uw oude snelheidsmeter kabel is verwijderd en nu is het tijd voor het installeren van een nieuwe kabel!

Stap 4: Vervanging van snelheidsmeter draad is precies het tegenovergestelde van het verwijderen. Zorg ervoor dat je een kabel die uw voertuig past. Het beste ding om te doen zou zijn om de oude kabel mee te nemen, terwijl de aankoop van de nieuwe, zodat u kunt het met elkaar overeenkomen.

Stap 5: De nieuwe snelheidsmeter kabel heeft vierkante uiteinden die overeenkomen met de fitting in de snelheidsmeter adapter. Plaats een vierkante uiteinde van de kabel aan op de adapter en draai het klepje door het veiligstellen van de aandrijfas moer. Maar maak je niet permanent Sluit de kabel tot aan de geleid en aan het huis.

Stap 6: Nu, de nieuwe snelheidsmeter kabel terug te trekken door de firewall. Bevestig de O-ring die werd losgemaakt voor het verwijderen van de kabel. Bevestig de kabel aan de achterkant van de snelheidsmeter door hem te betrekken bij het plein wacht. Bevestig de aandrijfas moer en zorg ervoor dat het strak genoeg zit.

Stap 7: Plaats de connectors of klemmen zodat de kabel wordt in de juiste positie in de motorruimte aan de transmissielijnweg. Goed Vervang de motor kap en u klaar bent om te testen uw auto te rijden.

Stap 8: Breng uw auto voor een langzame rit om ervoor te zorgen dat de snelheidsmeter naar behoren werkt en de naald niet wriemelende meer!

Dit was alles over Kilometerteller kabel vervangen. Was het niet eenvoudig? Dus, de volgende keer dat u uw naald van de snelheidsmeter schokken te veel, gewoon de juiste tools en beginnen! Veel geluk,

Car Paint
Front Wheel Drive Auto’s
Uitlaat Lek
American Cars Vs buitenlandse auto’s
Auto Levensduur batterij
Bumper reparatiekosten
Autoruit Reparatie Kosten
Veiligste auto’s
Piepende remmen
Hoe maak je een Car Engine Vermogen Verhogen
Snelheidsmeter werkt niet goed

Leave a Reply