Snelste Street Legal auto ter wereld

Snel en luxe auto’s zijn altijd al een bron van inspiratie en een onderwerp van belang voor velen. Er is gezegd veel over verschillende soorten auto’s, hun functies, snelheid, en andere aspecten. Velen vragen zich af waarover de snelste street auto ter wereld is.

Strijd om de snelste street legal auto ter wereld

Ongeveer vijf jaar eerder, de snelste productie-auto uit te rollen van de fabriek was de ‘Bugatti Veyron’. Op 19 april 2005 was het de recordhouder voor de snelste auto ooit met een topsnelheid van 253,81 mijl per uur. Het bereikte 0 tot 60 mph in slechts 2,6 seconden. Dit record was ongebroken tot 13 september 2007 bij het SSC Ultimate Aero TT bereikt een topsnelheid van 256.14 mph. Echter, op 26 juni, 2010, personeel van Guinness World Records en Duitse keuringsinstantie (TÜV) beweerde ‘Bugatti Veyron Super Sport’ om ‘s werelds snelste productie auto. Deze tweede variant van de Bugatti Veyron een topsnelheid van maar liefst 267.81 mph, een record dat geen andere auto is gebroken als van nu.

Bugatti Veyron Super Sport

De Bugatti Veyron EB 16.4 is een high performance luxe auto ontworpen door de Volkswagen Group en vervaardigd door Bugatti Automobiles SAS Het is een auto die valt onder de categorie ‘grand touring’. Deze auto dankt zijn naam aan ‘Pierre Veyron’, een Franse coureur, die de winnaar van ’24 uur van Le Mans ‘was in 1939, tijdens zijn werk met de Bugatti bedrijf. De topsnelheid van beide varianten van deze auto werden getest op de Ehra-Lessien testbaan.

De eerste variant van de Bugatti Veyron kwam met een permanente all-wheel drive en een 8,0 liter W16 quad-turbo motor die een vermogen van 1001 pk geproduceerd. De tweede variant, dat is de recordhouder voor de snelste auto op dit moment, werd ontdekt op het Pebble Beach Concours d’Elegance in augustus 2010. Wanneer de fabrikant de fabriek van bestuurder de snelheid van de auto getest, werd vastgesteld dat de topsnelheid was 267.81 mph. Het bedrijf beweert dat de eerste vijf eenheden van deze productie auto zal komen in de zwarte en oranje afwerking die op de auto gebruikt tijdens de topsnelheid testen. Om de banden te beschermen tegen schade, heeft het bedrijf elektronisch begrensd de topsnelheid op de productie modellen van de Super Sport tot 258 u.

De meeste specificaties van de motor Super Sport zijn dezelfde als de traditionele versie. Het is alleen dat het motorvermogen is verhoogd van 1.001 pk tot 1.200 pk. De officiële prijs van de snelste auto is naar verluidt rond 2,7 miljoen dollar. Een geavanceerde functie van deze auto is dat als het de 140 mph merk in de ‘omgaan met mode’, de hydraulica automatisch de bodemvrijheid te verminderen tot 9 cm bereikt. Samen met de auto lager is, worden de vleugel en spoiler ook geactiveerd.

In het geval dat de bestuurder wil het bereiken van de topsnelheid, zal hij naar de ‘top speed mode’ te activeren. Dit wordt gedaan met behulp van een speciale sleutel en het slot schakelen naast de zitting. Deze technologie voor het inschakelen van de topsnelheid functie werkt alleen als de auto stilstaat. Als de snelheid is geactiveerd, samen met andere automatische aanpassingen, de voorste luchtroosters dicht en de bodemvrijheid vermindert tot 6,5 cm.

Dit was wat informatie over de snelste auto ter wereld. Voor meer gedetailleerde informatie over deze auto, kunt u de website van de fabrikant. Andere topsnelheid record houders in het verleden zijn de Koenigsegg CCR, McLaren F1 en Jaguar XJ220. Dit zijn slechts een paar van de tien snelste auto’s ter wereld. Ik hoop dat dit artikel over de snelste street legal auto ter wereld heeft u veel informatie over de Bugatti Veyron Super Sport.

Alarm voor auto’s
Hoe kan ik Car problemen op te sporen
Master Cylinder Problemen
Muffler Reparatie Tape
Hoe maak je een Car batterij op te laden
Brandstof Drukregelaar Problemen
Honda Vs Nissan
Wanneer Remblokken vervangen
Symptomen van een Bad Fuel Pump
Lamborghini Vs. Bugatti
Stickers voor Auto’s

Leave a Reply