Soorten Muscle Cars

Auto’s zijn ongetwijfeld een van de beste punten van belang zijn voor veel mensen. Als u een kijkje nemen op de auto-industrie van de wereld, vindt u een breed scala aan auto’s die zijn ingedeeld in verschillende categorieën. Dit zijn sportauto’s, muscle cars, luxe auto’s, en anderen afhankelijk van de grootte. Muscle auto’s waren een hit op de wegen in de jaren ’70, ’80 en ’90. Echter, als de hedendaagse consument wil auto’s met een goede gas kilometers, hebben het gebruik van deze auto’s uitgefaseerd. Maar er is een kleine groep consumenten die zelfs vandaag de dag voorkeur aan het gebruik van deze spieren machines.

Soorten Muscle Cars

In eenvoudige termen, zijn muscle cars verondersteld om die twee deuren en stoelen, worden geleverd met een V8 of grotere motor hebben, en hebben een aanzienlijke hoeveelheid vermogen en koppel. In het algemeen, deze auto’s hebben een achterwielaandrijving lay-out, waardoor ze ideaal zijn voor het driften en drag racing. Andere kenmerken van deze auto’s is dat ze zijn beschikbaar tegen een fatsoenlijke prijs, maar zijn vrij hoog als het gaat om het brandstofverbruik.

Beslissen over de indeling of het type van muscle cars is erg moeilijk. Dit is omdat er geen elementen waarop deze machines kunnen worden opgelost, behalve een paar. Een zo’n punt van vergelijking is de grootte van het voertuig, zoals een full-size muscle car of pony auto. Een full-size auto is voorzien van een groter en lang lichaam met een V8-motor, terwijl een pony car zijn kleinere auto’s met een flinke motor. Er zijn een aantal met geïnstalleerde luxe kenmerken, die bekend staan ​​als de prestaties luxe auto’s.

Best Muscle Cars

Chevrolet Camaro
De productie van deze auto van Chevrolet begon in 1966 en blijft tot nu toe, met de productie te stoppen 2002-2009. Er zijn vijf generaties tot nu toe. Het werd vervaardigd in de concurrentie om zijn rivaal Ford Mustang. De Camaro heeft het grootste deel van de dezelfde onderdelen als de Pontiac Firebird. De eerste generatie modellen varieerde van 3,8-liter I6 motoren 7-liter V8, terwijl de vijfde generatie model varieert van 312 pk 3,6-liter V6 met 550 pk 6-liter V8.

Ford Mustang
De Ford Mustang is een gerenommeerd muscle car uit de jaren ’60 en ’70, en is aangeboden in vijf generaties. Vroege Mustangs hebben 200 pk en 320 pk V8-motoren, terwijl sommige vandaag de dag geproduceerd hebben 5-liter V8. In 2000 werden ongeveer 173.680 modellen verkocht in de Amerikaanse automarkt. Op dit moment kunt u de 2012 Ford Mustang tegen een basisprijs van slechts ongeveer $ 22.500. Door de kracht en stijl, deze auto is bekroond met diverse erkenningen in de auto-industrie.

Dodge Challenger
Je kunt zeggen dat de Dodge Challenger is een typisch voorbeeld van een traditionele muscle car. Zelfs de 2011’s Challenger heeft een look en feel van de producten uit de jaren 1970. Deze auto heeft zich ontwikkeld sinds drie generaties. De meeste varianten van de jaren ’70 Challenger kwam met een 5,2-tot 7-liter V8-motor. De 2011 top-end variant van de auto is uitgerust met een 6,4 liter HEMI V8 motor. De basisprijs van het 2011 model wordt beschouwd als ongeveer $ 25.000. In het afgelopen jaar werden ongeveer 36.790 van deze verkocht op de Amerikaanse markt.

Pontiac Firebird
Deze auto werd voor het eerst geïntroduceerd in de markt in 1967, waarna het werd beschikbaar gesteld in twee generaties. De derde generatie auto werd gebruikt als KITT in 1982 tv-serie ‘Knight Rider’. Dit is wat maakte dit voertuig meer dan beroemd. De eerste generatie auto kwam in 3,8-liter I6 tot 6,6-liter V8-motoren, en de vierde generatie had een 5,7-liter V8. De auto is niet meer beschikbaar sinds 2002, maar je kan proberen het krijgen van een gebruikte.

We hebben net een paar van de meest populaire muscle cars. Er zijn vele anderen, zoals de Ford Thunderbird, Mercury Cougar, Plymouth Barracuda, AMC Machine, Dodge Charger, Chevrolet Corvette, en ga zo maar door. Net zoals SUV’s van de jaren ’80 en ’90, spier-auto’s hebben een zeer mannelijke look en feel voor zware rijden liefhebbers.

Hoe maak je een Stuck Car Hood Open
Hoe te Custom Car Speaker Boxes Build
Vermogen Window Regulator Reparatie
Batterij van de Auto Corrosie
Car Audio Systemen
Schuifdak Installatie
Beste Auto’s voor jongeren
Keyless voor programmeren op afstand
Dynamo Problemen oplossen
Hoe wordt olie Leak Fix
Spray Painting

Leave a Reply