Symptomen van een Bad Fuel Pressure Regulator

Car problemen zijn een grote hoofdpijn en treden meestal op wanneer we moeten dringend reizen. Heeft de motor van uw voertuig verlaten overmatige olie of rook? Heeft het brandstofverbruik van uw voertuig zakte? Een slechte brandstof drukregelaar kan de reden van deze problemen zijn. De inspuiting in de auto moet leveren brandstof aan de motor van de auto met een constante druk. Dit werk wordt gedaan door de brandstofdrukregelaar. Een veer in de drukregelaar duwt tegen het membraan en helpt bij het regelen van de inwendige druk. De spanning (druk) van de veer is vooraf ingesteld door de fabrikant om de gewenste brandstofdruk te krijgen. De fabrikant stelt het drukniveau van de veer, zodat de brandstofpomp moet voldoende druk en voldoende brandstofpomp tegelijkertijd de veerspanning te overwinnen. De aanvullende brandstof die niet nodig wordt teruggestuurd naar de brandstoftank door de retourleiding.

Locatie en Werken van de Fuel Pressure Indicator

Om te weten over de brandstofdrukregelaar problemen, moet de inrichting eerst het in de auto. Hiervoor moet u de brandstofrail volgen rond de motor van de auto. De brandstofrail is een buis die brandstof meegevoerd wordt om brandstof injectoren en de koude start klep in de motor. Een cilindrische metalen voorwerp aangesloten op de brandstofrail de brandstofdrukregelaar, dat het laatste deel van de motorruimte die is voorzien van brandstof. Het heeft een vacuümslang verbonden. Het vacuüm in de regelaar biedt de extra druk tegen de veer. Hierdoor zuigslang, wanneer het voertuig in rust, is er minder druk tegen de brandstof komende in de regelaar. Wanneer het voertuig wordt versneld, de brandstoffen die de regulator toe. Zo de brandstofbehoefte in de motor dienovereenkomstig wordt geserveerd.

Bad Fuel Pressure Regulator Indicaties

Brandstof drukregelaars niet vaak niet goed te werken. Echter, als ze dat doen mislukken, dan kan het resulteren in een lage druk. Meestal, het membraan ontwikkelt een lekkage en de brandstof komt in de vacuümslang. Dit kan leiden tot verschillende soorten problemen in de motor. De druk in de regelaar kan worden gecontroleerd door te knijpen de brandstof retourleiding. Indien de druk in het niet stijgen na afklemmen van de brandstof retourleiding is een indicatie van een probleem. Verschillende dergelijke symptomen zijn waargenomen door gebrek aan brandstofdruk of overmatige brandstofdruk. Een voldoende brandstofdruk wordt niet gebouwd in de regelaar. Ook zijn tekens, zoals zwarte rook en olie verlaat de motor (rijk draaiende motor) gezien bij het starten van het voertuig. Zelfs wanneer de motor van de auto is uitgeschakeld, de brandstofdruk daalt.

Tekenen van een Bad Fuel Pressure Regulator

Het voertuig motor loopt ruw en vaak struikelt en sputtert.
De motor start niet na ontsteking. Meestal wordt dit probleem in de ochtend wanneer u uw voertuig. Vele malen, start de motor, maar kraampjes kort na de start.
De brandstof pomp in het voertuig wordt luidruchtig.
Een slechte brandstofdrukregelaar kan ook resulteren in vervuilde bougies.
Laatste maar niet de minste, het brandstofverbruik van de motor vermindert merkbaar.

Wanneer deze symptomen worden waargenomen, de brandstof drukregelaar moet een vervanger. Door deze te vervangen is de enige oplossing.

Car Top bagagedrager
Parkeerrem Reparatie
Gas Tank Repair
Hoe te Remschijven vervangen
Hazard Lights
Geen driver Car
Front Wheel Drive Auto’s
Emergency Brake Reparatie
Hybride auto-accu
Vervang een Dynamo Belt
Bugatti Vs. McLaren

Leave a Reply