Symptomen van een Bad Fuel Pump

De technologische vooruitgang in auto techniek hebben vergemakkelijkt meer ontwikkelingen in het pompmechanisme in een voertuig. Moderne auto’s hebben meestal een elektrische brandstofpomp die is gelegen in de buurt van de brandstoftank. Sommige brandstof bestaan ​​uit een pompmechanisme verdeeld in twee delen.

In werking

Brandstofinjector wordt gebruikt om brandstof te leveren aan alle betrokken auto-onderdelen. Deze injectoren voortdurend worden voorzien van brandstof onder een constante druk en volume. De injectoren hebben kleine naald-en kleinbedrijf gaten aan de top, om brandstof te injecteren in de verschillende systemen. Op ontsteking, een geautomatiseerd systeem opent deze gaten voor de brandstoftoevoer. In geval van een defect, of het uitschakelen van de ontsteking, het aanbod is automatisch afgesneden. De periode waarvoor de levering gehandhaafd contact afhankelijk van het gedeelte onder in bedrijf, afhankelijk van de behoeften van de sensor.

Brandstofpompen stoppen met werken als gevolg van een verscheidenheid van redenen. Zodra dit gebeurt, de voeding van de injectoren wordt automatisch geblokkeerd en het voertuig afslaat als goed. Het effect is vergelijkbaar met het probleem van het opraken van gas. Een ander probleem is een goede werking van het elektrische mechanisme van het pompsysteem. De elektrische voeding bestaat uit apparaten zoals de relais en de zekering. Als de zekering of het relais uit te ontwikkelen problemen of slagen, zal het weer resulteren in afbraak, als de drijvende mechanisme voor de brandstoftoevoer wordt afgesneden.

Een ander belangrijk symptoom is oververhitting. Als de pomp wordt vaak verwarmd binnen een paar minuten na het inschakelen van het voertuig de macht, het is een teken dat het aan vervanging toe is. Een slechte pomp zal ook tekenen van frequente stoppen of intermitterende storingen. Het zal werken voor ongeveer 15-20 minuten en stoppen met werken. Eens, het voertuig mag blijven inactief voor ongeveer 30 minuten, de motor koelt af, en de pomp normaal functioneert. Een dergelijk probleem is een indicatieve teken.

Als de stroom naar het injectiesysteem is niet constant, kan de motor problemen ontwikkelen. Verschijnselen zijn onder meer een aarzelende start of een struikelen probleem op ontsteking. Als kleine, ongewenste puin of korrelige deeltjes voer het pompsysteem kan een defect veroorzaken, dus abrupt stoppen van een voertuig kan ook worden beschouwd als een symptoom. Als de filtering mechanisme ontwikkelt een probleem of wordt geslagen met onzuiverheden, zal de motor vertonen symptomen zoals ruwe vuren en wispelturig werken.

Met het oog op een goede werking van het voertuig te behouden, moet de brandstofpomp te zijn op het hoogste prestatieniveau constant. Een deel van de inspanningen moeten worden gericht om ervoor te zorgen dat de auto-garantie en auto verzekering papieren en formaliteiten worden bijgewerkt, indien de noodzaak zich voordoet om het spel vordering tot enige schadevergoeding. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om auto brandstofpomp te voorkomen.

Hoe maak je een Brandstof Drukregelaar wijzigen
Beste Auto’s voor jongeren
Beste Sedan 2012
Veiligste auto’s
Duitse auto’s Vs Japanse auto’s
Hoe maak je een band te verwisselen
Remote Starters voor auto’s
Auto Levensduur batterij
Car Repair
Auto Interieur
Best Car Battery

Leave a Reply