Symptomen van een slechte starter

Met behulp van een auto is een ding en weten hoe het werkt is iets anders. Als je weet hoe werkt een auto werken, kun je echt genieten van de werken. Een auto werkt is als een daad van een symfonisch orkest waar alle instrumenten in de juiste harmonie en een rol spelen. Een dergelijke auto-onderdelen, die een zeer belangrijke rol speelt in contact auto is de auto starter. Als de startmotor niet functioneren, je moet bereid zijn om uw auto thuis te duwen of naar huis lopen. Daarom is het heel handig als je een kennis van slechte starter symptomen. Zij zal u toelaten om dreigende problemen voorzien en een complete mislukking te voorkomen.

Car Starter Functie

De auto starter systeem bestaat uit een solenoïde, een motor en een elektrisch circuit. Voor een auto om te beginnen, veel dingen moeten gelijktijdig en in snelle opeenvolging gebeuren. Het starten van een auto is het activeren van de werking van de motor. De motor niet in brand wordt een van de belangrijkste factoren draaien van het vliegwiel, zonder dat een automotor niet start. Dit wordt ook wel starten van de motor. Deze functie wordt geserveerd door de auto startmechanisme.

Wanneer u de contactsleutel, een relais mechanisme schakelt de starter solenoid, die de startmotor geactiveerd. De motor zorgt voor een versnelling inschakelen en draai het vliegwiel. Het draaien van het vliegwiel is direct verantwoordelijk voor het starten van de motor.

Wat zijn de symptomen van een slechte starter?

Een ding dat moet worden begrepen vooraleer te praten over slechte starter symptomen is dat ze erg lijken op de symptomen van een slechte accu van de auto. Dus is het raadzaam dat u eerst zorgen dat uw accu van de auto is in uitstekende werkende staat en volledig opgeladen. Controleer de accu van de auto. Zodra je dat doet, diagnose starter problemen is aanzienlijk eenvoudiger. Hier zijn de drie belangrijkste symptomen.

Auto start niet
Je draait de sleutel om de auto te starten maar er wordt rammelende gevolgd door geen reactie. Dit symptoom wijst in wezen in de richting van ofwel een complete mislukking van de auto starter systeem of een gedeeltelijke mislukking. Dit is een van de symptomen van een slechte starter motor of een defecte solenoïde, die remmende motorontsteking. De enige uitweg is om de startmotor en solenoid gecontroleerd en vervangen indien nodig. Het is beter als je het startmechanisme gecontroleerd voordat de dingen een stadium bereiken van complete mislukking.

Vertraagde of zware Cranking
Wanneer u het contact en je hoort de auto werkende en cranking heel langzaam voordat de motor wordt gestart, hebt u een probleem met het startmechanisme. Als je het uitgecheckt en gerepareerd in dit stadium, kunt u uzelf uit de uitgebreide auto reparaties die het gevolg zijn van complete mislukking.

Knarsend geluid & Freewheeling
De versnelling die wordt ingeschakeld met het vliegwiel en dan trekt zich na ontsteking kan problemen veroorzaken wanneer het wordt versleten. Freewheelen is wanneer de versnelling blijft draaien om het lang voordat het houdt zich bezig met het vliegwiel. Soms, als de versnelling niet in te trekken na ontsteking, veroorzaakt het een knarsend geluid. Beide verschijnselen als opgevallen zijn SOS oproepen van de auto starter systeem te worden gerepareerd.

Deze symptomen kunnen vrij gemakkelijk worden gezien en zal helpen bij het oplossen deze auto probleem, ruim van tevoren. Het bespaart u een hoop geld, tijd en ergernis van het omgaan met de auto startproblemen. Als u een regelmatige auto onderhoudsschema en uit te voeren regelmatig, de meeste van de auto problemen die opduiken als gevolg van nalatigheid kan gemakkelijk worden vermeden.

Cruise Control Problemen
Hoe vaak een koelvloeistof Flush doen
Car Power Window Repair
Symptomen van een slechte starter
Top 10 snelste auto’s in de wereld
Tire Alignment Kosten
Car Battery Recycling
Gemeenschappelijke Car Problems
Actie Auto Antenne
Hoe wordt Remmen Bleed
Auto Towing Equipment

Leave a Reply