Tekenen van een verstopt brandstoffilter

Als u denkt dat uw brandstoffilter een probleem heeft, verwijdert u de brandstoffilter en blazen. Als er lucht wordt niet door, dan is het een teken van een verstopt brandstoffilter. Het betekent dat het brandstoffilter moet worden vervangen. Enkele andere symptomen

Vanaf Probleem: Problemen bij het starten van de motor is de meest voorkomende situatie van autobezitters, indien het brandstoffilter verstopt is, omdat er weinig of geen toevoer van brandstof naar de motor. Een probleem met het brandstoffilter leidt tot problemen beginnen. Als de motor niet start helemaal niet, het is een teken dat het brandstoffilter volledig verstopt is. Als de motor te lang duurt om te beginnen, dan is het een teken dat het brandstoffilter gedeeltelijk wordt geblokkeerd.
Motor stopzetting: U bent op een signaal, uw voertuig stopt en weigert te starten. Als u het navigeren door steile hellingen, de motor zich gedraagt ‚Äč‚Äčalsof je bijna geen gas en uiteindelijk stopt abrupt. Als dit een vast onderdeel van uw voertuig, betekent dit dat de motor niet voldoende toevoer van brandstof krijgt. Onvoldoende brandstoftoevoer zorgt ervoor dat de motor stilvalt, brandstoffilter verstopt kan leiden tot onvoldoende brandstoftoevoer.
Stationair Probleem: In sommige gevallen zal de motor starten zonder een probleem, maar het stopt, wanneer het wordt verondersteld stationair draaien. Dit betekent dat voldoende brandstof zijn weg door het brandstoffilter, wanneer het voertuig loopt, maar wanneer het voertuig stationair, de hoeveelheid brandstof onvoldoende.
Sputteren: Tijdens het rijden met een lage snelheid, de auto zal sputteren probleem ervaren. Dit is vaak het geval wanneer het brandstoffilter heeft minimale verstoppingen. Echter, over een periode het brandstoffilter moet worden vervangen of althans gereinigd.
Probleem versnellen: Als ondanks het gaspedaal, de snelheid van het voertuig hetzelfde (geen versnelling), dan is een duidelijk teken.
Motorprestaties Probleem: als je je realiseert dat uw motor niet zuiniger en wordt ook gedragen onregelmatig, is het tijd om schoon te maken of te vervangen uw brandstoffilter.
Motor hapert: Als het geluid van motor van uw auto is veranderd en het is overslaan van de motor, een verstopte brandstoffilter zou de reden achter dezelfde zijn. Heel vaak moet gewoon goed opruimen.
Uitlaatgassen Geur: Ergens de auto uitlaten stinkende dampen. Dergelijke dampen betekent dat het brandstoffilter moet worden vervangen.
Carburateur Injector Problemen: Wanneer het brandstoffilter verstopt soms brandstof door het filter maar de carburateur en / of de injector, die aanleiding geven tot een aantal andere problemen verstoppen. Dit zorgt ervoor dat de motor stilvalt, startproblemen, etc.

Voor de levensduur van uw brandstof filter, het is altijd goed om het te laten reinigen op regelmatige tijdstippen. Wanneer u een van de bovenstaande tekenen opmerken, schoon te maken. De meest eenvoudige methode om het brandstoffilter schoon is om het brandstoffilter te verwijderen en lucht door te blazen. Dit bewijst om te helpen bij het wegwerken van zowel kleine als grote deeltjes. Blaas wat meer lucht door het filter. Als er lucht door het filter, betekent dit dat het brandstoffilter is schoongemaakt, als het niet, het is een indicator moet u het filter te vervangen.

Het merendeel van de autofabrikanten suggereren dat de brandstoffilters eens in de vijf jaar worden gewijzigd of nadat het voertuig is uitgevoerd ongeveer 50.000 mijl. Maar de monteurs ervoor kiezen om het niet eens met de fabrikanten. Zij zijn van mening dat het wijzigen van een brandstoffilter eens in de vijf jaar is erg onrealistisch als de brandstof filters hebben de neiging om verstopt raken en moeten vaak / regelmatig schoonmaken en / of vervanging. Om meer precies te zijn na elke 10.000 mijl.

Vaak kan de brandstof ook alcohol of de brandstoftank roesten, waardoor een verstopt brandstoffilter. Benzine verkocht tegen gas ‘cut-rate’ stations bevat een grote hoeveelheid verontreinigingen, die aanleiding geven tot problemen filter brandstof.

Hoe lang moet remblokken Laatst
Remblokken en Remschijven Kosten
Meest betrouwbare auto van 2012
Lamborghini Geschiedenis
Best Car Battery
Wanneer Car Battery vervangen
Auto Batterij vervangen
Diagnose Car Problems
Best Car Luidsprekers
Hazard Lights
Reiniging Aluminium Wielen

Leave a Reply