Tips voor het kopen van een Car Audio versterker

Als u wilt dat de luidsprekers van uw autoradio blast, moet u een auto audio versterker te installeren. Kortom, een versterker pakt een geluidssignaal uit een bron en verhoogt, waardoor het geluid luider. Het moeilijkste onderdeel is het versterken van het bronsignaal, zonder te vervormen. Om te zorgen dat ze functioneren, versterkers vereist een adequate voeding en moet ook de mogelijkheid hebben om voldoende stroom te kunnen alle fluctuaties in de muziek wordt afgespeeld leveren slaan.

Een cd-speler of cassette radio produceert ongeveer 9 echte watt bij het maximale in 4 speakers gezien de macht die het voorzien is van het elektrisch systeem van de auto. Echter, in het geval u wilt meer dan dat om de luidsprekers die je hebt, zul je een versterker nodig. Versterkers zorgen voor het extra vermogen wat resulteert in uw vermogen om muziek luider te spelen. Bovendien, versterkers verbetering van de kwaliteit van het geluid op elk niveau van het volume dat de muziek wordt afgespeeld inch

In het geval dat u denkt aan het kopen van een auto audio versterker, heeft u rekening te houden met een aantal factoren op voorhand. Sommige van deze factoren zijn de macht, de kanalen, en de hitte. Hieronder zijn een paar tips voor het kopen van een auto audio versterker.

De kracht van een auto audio versterker

De kracht is een van de belangrijkste aspecten die moeten worden gehouden bij het kopen van een auto audio versterker. In principe zijn er twee soorten vermogens: 1) RMS, en 2) Peak.

De RMS rating is een meting hoeveel kracht de versterker kunnen gebruiken om de luidsprekers. Bij het kopen van uw auto audio-versterker, wees voorzichtig om te kiezen om de ratings van de luidsprekers en subwoofers te passen. Als u dat niet doet, zijn er grote kans op beschadiging van uw luidsprekers.

Het andere type van vermogen is de piek rating. Dit is een maat hoeveel vermogen dat de versterker de capaciteit om te gebruiken wanneer er plotselinge amplificaties van geluid. Dit cijfer is niet zo belangrijk als de RMS-rating. Autoradio versterkers hebben gewoonlijk een lagere RMS rating opzichte van de piek beoordeling.

De kracht van versterkers varieert van ongeveer 20 watt per kanaal aan meer dan 1000 watt per kanaal, terwijl de prijzen variëren van iets als $ 50 tot duizenden dollars op basis van de kwaliteit, vermogen en functies.

Denk aan de kanalen van de car audio versterker

Het volgende wat je nodig hebt om rekening te houden bij het kopen van een auto audio versterker is hoeveel kanalen ze hebben. Versterkers variëren van een enkel uitgangskanaal tot maximaal 8 kanalen. De meest populaire modellen op dit moment zijn 2 en 4 kanaals degenen, hoewel mono versterkers zijn ook steeds heel populair. Het is het aantal kanalen dat bepalend hoeveel luidsprekers worden aangesloten op de versterker. Autoradio versterkers hebben een linker en rechter signaal voor elk van de kanalen over.
Denk na over de hitte factor van de car audio versterker

Een ander ding dat je nodig hebt om na te denken over de warmte factor bij aankoop van uw car audio versterker. Altijd op zoek naar degenen die een heatsink ontworpen in hen hebben. Dit zijn metalen strips die aan de buitenzijde van de versterker. De warmte die wordt gegenereerd door de auto audioversterker wordt geabsorbeerd door de koellichamen.

Koop een car audio versterker met een voorversterker uitgang

In het geval dat u wilt gaan voor meerdere auto audio versterkers voor uw audio-systeem, dan hebt u een met een voorversterker uitgang, die u zal toelaten om de meerdere versterkers met elkaar te verbinden. De versterker die het voorversterker uitgang stuurt het signaal naar de andere versterker.

De kwaliteit van de auto audio versterker is ook belangrijk

Ja, is de kwaliteit van de auto audio versterker ook moet in gedachten worden gehouden bij het kopen van een. Algemeen, het gewicht en de grootte van de versterker zelf een goede indicatie van de kwaliteit van het vermogen en de bouw. Meestal versterkers die van betere kwaliteit hebben meestal een groter en zwaarder vergeleken met een heatsink die een lagere kwaliteit versterker met hetzelfde vermogen. Hoewel veel top kwaliteit versterkers kunnen niet altijd volgen dit voorschrift.

Houd rekening met de frequentie signalen van de luidsprekers de

Om de bastonen voortkomen, de grotere afmetingen car audio subwoofers vereisen ondereinde frequenties. Maar zorg ervoor dat u niet te gaan voor frequenties die onder of boven het bereik dat wordt aanbevolen. Als de frequentie te hoog is zal ongewenste effecten op de geluidskwaliteit, en als deze te laag, de luidspreker wordt beschadigd. De meeste versterkers hebben een subsonische filter frequenties die te laag te voorkomen, en ook een crossover een hoger frequentiebereik elimineren. Deze componenten zullen helpen de sprekers ontvangt u de juiste frequenties die zij nodig hebben voor het uitvoeren van op hun optimale niveau.

Het kopen van een goede kwaliteit car audio versterker is net als winkelen voor een ander bestanddeel voor uw auto audio systeem. Ten eerste, moet je een goed idee wat je van plan het bereiken van uw versterker te hebben, en vervolgens een grondig onderzoek van de beschikbare keuzes dienovereenkomstig. U hoeft niet naar de duurste auto audio versterker te kopen als je gewoon installeren van een superieure kwaliteit auto audio systeem in uw auto. Maar als je doel is deel te nemen aan car audio competitie, dan moet u gaan voor een top kwaliteit en dure auto audio versterker. Maak weloverwogen keuzes door het vinden van alle feiten voor het kopen van een auto audio versterker.

Car Dent Removal
Toerenteller Problemen oplossen
Mp3-spelers
Remleiding Vervangen
Auto Geluiden en wat ze betekenen
Kilometerteller Reparatie
Brandstof Drukregelaar Problemen
Auto Brake Problemen
Hoe kan ik een ABS Wheel Speed ​​Sensor vervangen
Hoe maak je een Flat Tire Fix
Automatische transmissie Problemen

Leave a Reply