Tire Alignment Kosten

Een weinig bekend auto-onderhoud taak band uitlijning, die kopers van nieuwe auto zijn vaak onwetend over. Het is een van de belangrijkste onderhoudswerkzaamheden, die rechtstreeks banden kwaliteit, levensduur en richting van invloed op tijdens het rijden. In dit blog artikel geef ik een kostenraming van de uitlijning procedure, na een korte schets van de details van de wieluitlijning procedure.

Twee factoren die leiden tot slijtage in een auto zijn wrijving en warmte. Wrijving beïnvloedt elk mechanisch gedeelte van de auto, wanneer er een probleem met uitlijning en er een gebrek aan smering. Ophangkabels, inclusief banden is natuurlijk ook niet geïsoleerd wordt beïnvloed door wrijving. Alignment is gericht op het herstellen van de oriëntatie van autobanden zodanig, dat zij niet ongelijk onderworpen aan wrijving en de slijtage wordt verminderd. Regelmatige afstemming controle gaat een lange weg bij het verbeteren van het leven van een autoband. Een andere doelstelling van wieluitlijning is om precieze controle in termen van richting, terwijl het besturen van een auto.

Uitlijning Basics

Om te begrijpen en waarderen het belang van en de noodzaak van het dragen van de kosten voor de aanpassing, moet men weten de basics. Er zijn drie parameters wieluitlijning, die betrekking hebben op de hoeken waaronder de banden georiënteerd ten opzichte van elkaar en ten opzichte suspensie. Zij zijn de volgende:

Parameter
Beschrijving

Welving
De hoek van de wieldiameter lijn met een loodrecht vanaf de grond is camber. Idealiter zou de camber, gemeten in graden moet nul zijn, dat wil zeggen de band diameter lijn moet loodrecht precies met de grond. Als camber uitlijning wordt verstoord, kan dit leiden tot grote slijtage van de banden.

Strooier
De voorwielen van een auto beurt op draaipunten, aan de auto suspensie. Caster is de hoek die door de stuurinrichting spil, als je kijkt naar een wiel van opzij. Een verkeerde uitlijning kan leiden tot de besturing problemen en een snelle slijtage van een band.

Teen
De toe meting geeft aan hoe goed de voor-en achterbanden zijn op elkaar afgestemd. Idealiter moeten ze parallel, maar als ze niet, dan banden kunnen snel slijten.

Dus wieluitlijning betreft het aanpassen van de camber, caster en teen instellingen te minimaliseren bandenslijtage en het verbeteren van sturing richtingsgevoeligheid. Het niet krijgen periodieke wieluitlijning gedaan, kan leiden tot een snelle slijtage van de banden.

Hoe vaak moet een Alignment worden gepland?

Een duidelijke indicatie van de noodzaak tot aanpassing is overmatige slijtage van een band, door onjuiste uitlijning. Een andere indicator is de niet-centrale uitlijning van het stuurwiel, tijdens het rijden rechtdoor. Indien niet vast in de tijd, kan dit leiden tot grote auto problemen. Automonteurs suggereren dat een auto wieluitlijning noodzakelijk is, na ongeveer 10.000 mijl van hardlopen of ongeveer een jaar.

Kosten van Tire Alignment

Uitlijnen is nogal een geavanceerde garage baan en vereist speciaal gereedschap. Het is het beste overgelaten aan een auto reparatiewerkplaats. De kosten zijn afhankelijk van drie factoren, die de arbeidskosten, banden type en locatie. Er zijn twee soorten van wieluitlijning banen, die ofwel twee wieluitlijning of vier wieluitlijning te nemen. De gemiddelde kosten variëren van $ 100 tot $ 200. Vier wieluitlijning kosten van pickups en vrachtwagens kan kosten rond de $ 190 tot $ 200. Kosten van het uitlijnen van banden voor sport utility vehicles (SUV’s) kan variëren van $ 150, om zo veel als $ 200. De meeste garages bieden een garantie certificaat voor de uitlijning. Het is aanbevolen dat u altijd gaan voor een vier wiel uitlijning, in plaats van een twee wiel een (waarin achterwiel uitlijning). Voor de meeste automodellen, de arbeidskosten zijn rond de $ 80 per uur en het werk duurt ongeveer 2 uur op een gemiddelde te voltooien. Hier zijn enkele citaten van auto dealers voor wieluitlijning van verschillende automodellen, die moet dienen om een ​​schatting te geven. Hier, 75% van de kosten is arbeidskosten.

Model van de Auto
Kostenschatting

Ford Mustang (2001)
$200

Infiniti J30 (1997)
$190

Toyota Tacoma (2005)
$210

Honda Civic (2008)
$200

Zoals u kunt zien, de kosten van het uitlijnen is vrij laag en het is een kleine prijs om te betalen, om de levensduur van uw autobanden te verlengen. Zorg ervoor dat u een periodieke wieluitlijning te plannen, samen met andere auto-onderhoud benodigdheden. Een goede wieluitlijning vermindert ook gas kilometers kosten, zoals banden rollende wrijving vermindert. Zo dragen alleen de uitlijning kosten goedkoper, vergeleken met banden vervangingskosten, dat aanzienlijk hoger.

Hoe maak je een Car Battery installeren
Trommelrem Aanpassing
Dashboard Reparatie
Remleiding Reparatie
Car Audio Wholesale Distributeurs
Dynamo Problemen oplossen
Gesmede Wielen Vs. Gegoten wielen
Gids voor een auto Dynamo vervangen
Wanneer Shocks vervangen
Auto Batterij vervangen
Hoe lang moet remblokken Laatst

Leave a Reply